KARACA5533 kullanıcısının son içeriği

1. KARACA5533

İnceleme Redmi Note 8 Pro Kullanıcı Olarak Yorumlarım

Arkadaşlar bundan 3 ay öncesine kadar Mi Max 2 kullanıyordum. 2 sene kullandım. Daha sonradan telefonu değiştirme kararı aldım. Samsung A50 aldım. 1 aydır kullanıyorum. Ama o kadar çok pişmanım ki. Telefonu bugün sattım. Redmi Note 8 Pro siparişi verdim. Yani şunu anladım. İlk defa bir markaya...
  2. KARACA5533

Soru Rehber - Donma Sorunu

A Sırasıyla yazdıklarımı uygulayın. Ayarlara girin. Arama kısmına 'Kişi ayarları' yazın. Sonra 'Kişileri içe/dışa aktar butonuna tıklayın. Sonra 'Depolama biriminden içe aktar' butonuna tıklayın. Ekrana iki seçenek gelecek. Mi Hesabı ve Google Hesabınız. Google seçin ve tüm rehberi google...
  3. KARACA5533

Yardım Mi6 Rehber Yavaş Açılıyor

Arkadaşlar kimi bu uygulamayı yaptığı zaman sorun çözülüyor. Kiminde aynı sorun devam ediyor. Nasıl bir iş hala anlamadım. Ben ilk yaptığımda oldu şuanda gayet hızlı ve güzel gidiyor. Olmayan arkadaşlarda nasıl hata düzelmiyor anlamadım. İnşallah yeni güncelleme ile düzelir de sizde...
  4. KARACA5533

Soru Araç Telefon Tutucu

Dostum ben bundan kullanıyorum. Kesinlikle tavsiye ederim telefonu sağlam tutuyor. Öyle sarsma veya kayma gibi bir problemi yok. Telefoncularda 15-20 lira falan ama internetten alırsan 10 TL Powerway Mıknatisli Araç İçi Telefon Tutacagı Fiyatı
  5. KARACA5533

İnceleme Xiaomi Mi Max 2 Tanıtıldı Teknik Özellikler ve Resimler

Valla hocam gecesi gündüzü çok iyi bence. Ama gece çekimlerinde manuel olarak çekerseniz daha çok verim alırsınız.
  6. KARACA5533

Sorunun aynısını bende yaşıyordum. Çok rahatsız edici bir problem ama bendeki sorun tamamen bu yaptıklarımla bitti. Anında geliyor bilgileri. Bir arkadaşımızda bu yöntemi bulmuş bunu dener misiniz. İnşallah olur. çözüm: kişiler kişileri düzenle içeriği yeniden düzenle tamam.
  7. KARACA5533

Sağolasın kardeşim. Sende sorun çözümü bulmuşsun umarım arkadaşlarımızın sorunu hallolur. Teşekkür ederim.
  8. KARACA5533

Bir kaç arkadaşa yaptık olumlu sonuç aldık. İnanın sizin adınıza üzüldüm. Çünkü çok can sıkıcı bir problem.
  9. KARACA5533

Yazdığım şekilde yapan sonuç alır hocam. Herşey açık .
  10. KARACA5533

Sonucu paylaşır mısınız. Problem ortadan kalktı değil mi ?
  11. KARACA5533

Aleyküm selam. Arkadaşlar 2 gündür deli gibi uğraşıyorum. Şuanda sorunu çok şükür buldum. Bir yol bulmuştum ama eskisinden iyi gibiydi çok nadir donuyordu. Ama bu sorun kökten çözüm. Sizlerinde mağduriyetini bildiğim için hemen üşenmeden uzunca tane tane anlatacağım. Bana da dua edersiniz...
  12. KARACA5533

Arkadaşlar 2 gündür deli gibi uğraşıyorum. Şuanda sorunu çok şükür buldum. Bir yol bulmuştum ama eskisinden iyi gibiydi çok nadir donuyordu. Ama bu sorun kökten çözüm. Sizlerinde mağduriyetini bildiğim için hemen üşenmeden uzunca tane tane anlatacağım. Bana da dua edersiniz artık. Öncelikle...
  13. KARACA5533

Arkadaşlar yeni bir çözüm buldum. Şuanda eskisinden iyi idare ediyor. Sizde deneyin derim.Şu adımı uygulayın. Ayarlar - Yüklü Uygulamalar - Kişiler ve Çevirici ye girin. Sonra en altta durmaya zorla yazıyor. Durmaya zorlayı tıklayın. Telefonu yeniden başlatın. Umarım sorununuz düzelir. Ben bu...
  14. KARACA5533

Arkadaşlar artık mecburen yeni güncellemeyi bekleyeceğiz. Çünkü önceki sürüme geçmek yada restartlamak kesinlikle çare değil. Elimiz kolumuz bağlı bekleyeceğiz. Belki geçer diye farklı bir rehber indirdim storeden ama o indirdiğim rehber bile donuyordu yani. Her yolu denedik ama çıkış yok. Tek...
  15. KARACA5533

Arkadaşlar bu sorunu yaşayan herkes geri bildirim yapsın. Sorunu belirtip göndersin.
Üst Alt