karabudak kullanıcısının son içeriği

1. karabudak

HyperOS Xiaomi 13T Pro - Xiaomi.eu (CorotG) Global Sürüm HyperOs 1.0.6.0. UMLMIXM

Yok hocam hayır, cihaz değiştirdim zaten.
  2. karabudak

HyperOS Xiaomi 13T Pro - Xiaomi.eu (CorotG) Beta HyperOS 1.1.3.0. VMLMIXM.BETA Android 15

Hocam beta yı kullanmıyorum, stabili kullanıyorum ama yamalayabiliyorum. Orjinal romda da yamalamıştım bu arada.
  3. karabudak

HyperOS Xiaomi 13T (Aristotle) - Xiaomi.eu Rom HyperOS 1.0.9.0 UMFMIXM

Hayır hocam, sonraki sürümleri patreon üzerinden satın alırsanız veya dosyaları bulursanız, anlatımda olduğu gibi güncelleme yapmanız gerekir. Ota olarak paylaşılmıyor.
  4. karabudak

Çözüldü Custom Rom sonrası WhatsApp hatası.

Hocam magisk kurup, lsposed ve playground modüllerini kuracaksın. Ha bir de eu rom un paylaştığı apk vardı. Eu romlarda çalışıyor ama sende çalışır mı bilmiyorum bir dene istersen. Sıkıntı çıkarabilir belki ismi bile eu module ama. Xiaomi.eu module Uygulama link Ben eu rom da kullanıyorum...
  5. karabudak

Yardım Redmi 9T MiUi Sürümü düşürme

Hocam hafıza sıfırlansın mı seçeneği var orada ama, daha önce sürüm düşürürken ben hep clean all seçeneğini seçtim. Hiç sıfırlanmasın seçmedim. Sonuç ne olur bilemiyorum. Bi araştırmanda fayda var.
  6. karabudak

HyperOS Xiaomi 13T Pro - Xiaomi.eu (CorotG) Beta HyperOS 1.1.3.0. VMLMIXM.BETA Android 15

Hocam zaten durum şöyle, betaya hyperos 2.0 daha önce gelecek. Beta da yeni yazılım test edilir. Bir sorun yoksa stabilde yayınlanır. Onun için sen betada durursan stabile göre hyperos 2.0 a daha erken erişirsin.
  7. karabudak

Yardım Mi max 3 hafıza kartı ?

Hocam bir arkadaş, mi max 3 için maksimum hafıza kartı desteğinin 256gb görünse de 400 gb sandisk ultra hafıza kartını çalıştırdığını söylemişti. Forumda konusu var, bi araştır, o kartı alabilirsin
  8. karabudak

Yardım Redmi 9T MiUi Sürümü düşürme

Hocam miui sürümünü internetten daha düşük sürümde, fastboot rom indirip, fastboot üzerinden flash tool ile kurabilirsin. Ama benim önerim custom bir rom yüklemen. Xiaomi.eu rom öneririm sana. Daha stabil ve gereksiz uygulamalar silinmiş halini zaten stock romun.
  9. karabudak

Hocam sen orjinal betadasın. Benim attığım rom da xiaomi.eu detayı da yer alması gerekir. Benim attığım rom orjinal bir rom değil. Custom bir rom. Sen önce bootloader kilidini açman gerek. Forum da hyperos kilit açma konuları var. Şanslıysan açarsın hocam, kolay gelsin. Not: Buradaki resim beta...
  10. karabudak

Hocam bu xiaomi.eu rom. Yani stock (orjinal) Xiaomi romu değil. Custom bir rom bu. Sizin yüklediğiniz bu değildir. Otomatik olarak yükleyebileceğiniz bir rom değil. Stabil yazılıma otomatik olarak (bildiğim kadarıyla) telefon üzerinden dönemezsiniz. Forumda konusu var. Stabil romları nasıl...
  11. karabudak

Hocam bende 13T Pro var. Malum bu romu kullanamadım ama, 13T Pro da Eu rom kullanıyorum ve kesinlikle değer. grosmall hocam kullanıyor. O cevaplasa daha iyi olur. Zaten gereksiz google ve xiaomi uygulamaları bile olmadığı için pil performansı illaki artacaktır ki, hocamın da yukarıda bahsettiği...
  12. karabudak

Hocam ben stabil rom kullanıyorum. Bunu kurup denemedim. Kurmak isteyen nasiplensin diye paylaştım.
  13. karabudak

Kurulum *Vermiş olduğum bağlantıdan rom dosyasını indirin. *Winrar vb. programla klasöre çıkarın. *Cihazınızı fastboot moda alıp usb ile bilgisayarınıza bağlayın. *Şu anki romunuz farklı bir rom ise klasörün içerisindeki fastboot_first_install dosyalarından Bilgisayarınızın işletim sistemine...
  14. karabudak

Hayır hocam, 2.0 henüz kullanıma sunulmadı. Eklenirse eklerim buraya
Üst Alt