karabudak kullanıcısının son içeriği

1. karabudak

Yardım Mi hesabında oturum açma

yıl oldu 2019 ben şuan o sıkıntıyla uğraşıyorum benden başka yaşayan var mı ?
  2. karabudak

Yardım Redmi 6 pro unlock olmuyor

Telefon yurtdışı ama hesaplar aynı. 1547799844 Güncelleme dogrulanamiyor hatası alıyorum hocam.
  3. karabudak

Yardım Redmi 6 pro unlock olmuyor

Merhabalar hocalarım öncelikle benim sıkıntım ayarlarda geliştirici seçeneklerinde mi kilit açıldı diyor. Telefonun başlama ekranında ise unlock yazısı gelmiyor. Ve miunlock tool ile unlock yapmaya çalıştığım da ise telefondaki mi hesabı ile eşleşmedi gibi bir hata alıyorum. Acaba sıkıntıyı...
  4. karabudak

Çözüldü Redmi 6 pro brick oldu ``This MIUI version can't be installed on this device``

Herşeyi yaptım ancak olmadı. Yetkili hesapla kurulum yapılacak şuan.
  5. karabudak

Çözüldü Redmi 6 pro brick oldu ``This MIUI version can't be installed on this device``

usb hata ayıklaması kapalıydı ama yinede bir deniyeyim. Böyle bir hata ile karşılaştım.
  6. karabudak

Hocalarım yazılım güncellemesi yapacam derken elime yüzüme bulaştırdım ``This MIUI version can`t be installed on this device`` diye bir hata alıyorum. Lütfen yardım edin. Ben bundan nasıl kurtulabilirim. Ve bootloader kilidi de kapalı. 1546034084
  7. karabudak

Soru Pc siz global stable geçiş

Aynen dosyasını indirip güncelleyiciden paketi seçerek geçebiliyorsun.
  8. karabudak

Soru Miui rom root yapıcı

Mi flash tarzı bir uygulama vardı. Rom ları herşeyi kendisi bulup indiriyordu root ve recovery kurabiliyordu. İsmi aklıma gelmiyor o uygulamayı bilen link veya isim atabilir mi.
  9. karabudak

Soru Anti Rollback

Hocalarım miui 10 betadan miui 9 stabile dönünce telefon hardbrick oluyormu? Bide anti rollback kod adı whyred olanlarda aktifmis herhalde kod adına nereden bakacağız? Şimdiden teşekkürler
  10. karabudak

Soru Xiaomi mi 5 64gb otg çalışıyormu

Kardeşim ben kullanıyorum çalışıyor ama. Çin'den almıştım.
  11. karabudak

Yardım Mİ5s için 100 TL kulaklık Önerisi

Mi Hybrid Pro'yu tavsiye ederim gayet iyi.
Üst Alt