Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar hocalarım öncelikle benim sıkıntım ayarlarda geliştirici seçeneklerinde mi kilit açıldı diyor. Telefonun başlama ekranında ise unlock yazısı gelmiyor. Ve miunlock tool ile unlock yapmaya çalıştığım da ise telefondaki mi hesabı ile eşleşmedi gibi bir hata alıyorum. Acaba sıkıntıyı...
Hocalarım yazılım güncellemesi yapacam derken elime yüzüme bulaştırdım ``This MIUI version can`t be installed on this device`` diye bir hata alıyorum. Lütfen yardım edin. Ben bundan nasıl kurtulabilirim. Ve bootloader kilidi de kapalı.
1546034084
Mi flash tarzı bir uygulama vardı. Rom ları herşeyi kendisi bulup indiriyordu root ve recovery kurabiliyordu. İsmi aklıma gelmiyor o uygulamayı bilen link veya isim atabilir mi.
Hocalarım miui 10 betadan miui 9 stabile dönünce telefon hardbrick oluyormu? Bide anti rollback kod adı whyred olanlarda aktifmis herhalde kod adına nereden bakacağız? Şimdiden teşekkürler