KaptanUfuk kullanıcısının son içeriği

1. K

Soru Xiaomi 13T Pro 2.0 güncellemesini nerde bulabilirim

Hocam onu bypass etmenin yolu var. 1.1.3.0 Android 15 güncellemesini ben o şekilde bypass ederek kurdum.
  2. K

Yardım Xiaomi 13t pro Video Modunda lens değişmiyor

8k/HDR/60fps modunda değilken kayıt yaparsanız çalışır.
  3. K

Soru Hyper Os gelişmiş dokular özelliği tam olarak nedir?

Ana ekranda klasörlerde vs. görebilirsin. Benim tavsiyem açık kalması yönünde olur çünkü zaten cihaz 20 dakikada 0-100 oluyor.
  4. K

Ben HyperOS yüklediğimden beri açık tutuyorum o yüzden HyperOS'un o özellik kapalı şarj tüketimi ile o özelik açıkkenki tüketimini karşılaştıramam. Ancak MIUI 14 kullanırken 1-1.5 gün giden pil HyperOS güncellemesi sonrası yaklaşık 1 gün gitmeye başladı, karşılaştırmasını siz yapın.
  5. K

O özelliğe alışınca o özelliğin olmadı cihazı kullanamıyorsunuz ama haberiniz olsun :)
  6. K

Gelişmiş dokuları açıp/kapatıp bildirim panelini kontrol et. Görünce anlayacaksın :)
  7. K

Soru Direnç değişimi sonrası HyperOS kurulumu

Durumu merak eden/sonradan aynı soruyu merak edip konuya gelecek arkadaşlar, fastboottan 1.0.8.0 sürümlü global romu yükledim, yüklerken "flash_all_except_storage.sh" scriptini kullandım. Tamir işlemi yapılan iki numara da tamir işleminden sonraki hali ile duruyor, bir sorun olmadı. Sorularımı...
  8. K

Hocam o topa hiç girmek istemiyorum çünkü cihazın sahibi değilim, durduk yere silinenleri yüklemekle uğraşmayalım. Buradaki mesajda "MiFlash ile ROM yüklemek ve stock recovery ile format atmak dışında" şeklinde bahsedildiği için bu da miflash kategorisine girdiğinden sormak istedim. Cevabınız...
  9. K

İyi akşamlar, Redmi Note 12 Pro 4G (sweet_k6a olan) cihaza direnç işlemi sonrası MIUI (global) son sürüm yüklemişler. HyperOS yüklemek istiyorum ancak sizlere danışmak istedim. HyperOS'i (global) bilgisayardan fastboot yoluyla "flash all except storage" olan seçeneği kullanarak kuracağım, cihaz...
  10. K

Gcam Xiaomi 13T Pro Gcam Önerisi

Hocam xiaominin resmi kamerası ile arasında çok fark var mı? Ben şuanda resmi uygulamadan gayet memnunum, geçiş yapmamı öneririr misiniz?
  11. K

Yardım Ekran parlaklığı güneş altında artıyor

Güneş altında görebilmen için renklerden kısarak parlaklığı normalde olduğundan daha yüksek konuma getirir. Normal bir şey.
  12. K

Yardım Xiaomi 13t pro yurt dışı direnç kayıtlı android sürümleri farklı gözüküyor

HyperOS ise Android 14, MIUI14 ise Android13tür. Programda bir hata olmuş. Zaten Android 14ün api seviyesi 34. Yani cihazınız Android 14.
Üst Alt