Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben HyperOS yüklediğimden beri açık tutuyorum o yüzden HyperOS'un o özellik kapalı şarj tüketimi ile o özelik açıkkenki tüketimini karşılaştıramam. Ancak MIUI 14 kullanırken 1-1.5 gün giden pil HyperOS güncellemesi sonrası yaklaşık 1 gün gitmeye başladı, karşılaştırmasını siz yapın.
Durumu merak eden/sonradan aynı soruyu merak edip konuya gelecek arkadaşlar, fastboottan 1.0.8.0 sürümlü global romu yükledim, yüklerken "flash_all_except_storage.sh" scriptini kullandım.
Tamir işlemi yapılan iki numara da tamir işleminden sonraki hali ile duruyor, bir sorun olmadı.
Sorularımı...
Hocam o topa hiç girmek istemiyorum çünkü cihazın sahibi değilim, durduk yere silinenleri yüklemekle uğraşmayalım. Buradaki mesajda "MiFlash ile ROM yüklemek ve stock recovery ile format atmak dışında" şeklinde bahsedildiği için bu da miflash kategorisine girdiğinden sormak istedim.
Cevabınız...
İyi akşamlar, Redmi Note 12 Pro 4G (sweet_k6a olan) cihaza direnç işlemi sonrası MIUI (global) son sürüm yüklemişler.
HyperOS yüklemek istiyorum ancak sizlere danışmak istedim.
HyperOS'i (global) bilgisayardan fastboot yoluyla "flash all except storage" olan seçeneği kullanarak kuracağım, cihaz...