kaptangüler kullanıcısının son içeriği

1. kaptangüler

Soru Performans karşılaştırma

Sevgili forum ailesi merhaba Ben telefon alacağım ama karar veremiyorum. Önceliğim performans ve batarya Listemde 3 adet telefon var. Kendim karar veremedim ve sizlere sormak istedim..Performans ve bataryaya yonelik siralama yaparmisiniz...Eger asagida yazili olan telefonlarin fiyatlariyla...
  2. kaptangüler

Soru İşlemci farkı

Merhaba arkadaslar..Telefon alacağım nasipse fakat kafam karışık. En son RN 8 almistim ve kullaniyorum memnunum. Suan bakiyorum cogunlukla mediatek islemcili telefonlar var. Mediatek bu kadar guvenilirmi ? Helio g88 model.. Rn 8 de snapdragon var aldigim günden bugüne bir performans kaybi...
  3. kaptangüler

Yardım Google play Guncelleme ve indirme sorunu

Merhaba Google play store artik hicbir uygulamami guncellemiyor, guncelle tusuna tiklanmiyor, herhangi bir uygulama veya oyun indirmeye calisirkende asagidaki hatayi aliyorum..Sebebi nedir
  4. kaptangüler

Soru Ekran Dalgalanması

Arkadaşlar merhaba resimde gordugunuz gibi koyu yerlerde daha cok belli olan bu dalgali gibi görüntü var, ekrana dokununcada yanıp soner gibi oluyor.. Miroom kullaniyorum. Bundan once eu 12 stabil vardi ve onda yaşamıyordum bunu sizce sebebi nedir..
  5. kaptangüler

Soru Eski ios

Arkadaşlar merhaba mıuı 11 uyumlu eski ios temesı varmı bildiğiniz ? eskiden kastım hani şebeke kısmı nokta nokta olan sanırım ios 10 oluyordu o..
  6. kaptangüler

Soru Status bar simge yerleri

Merhaba.. Miui11 icin yukardaki sebeke pil veya diger simgelerin yerlerini degistirebiliyirmuyuz.. Sebekeyi sola almak istiyorum
  7. kaptangüler

Yardım Yazı fontu sonrası Telefon çöktü

redmi note 8 miroom 20.3.26 beta kullanıyordum..Bir yazı fontu flaşladım magiskten fasboot moda aldı.Orange twrp var modulu kaldırmaya çaıştım olmadı.Başka yazı fontu flaşladım twrp den oda olmadı.Şimdi romu indiriyorum üzerine flaşlamayı düşündüm ne yapmam lazım.. Beklemedeyim lütfen yardım.
  8. kaptangüler

Soru İşlemci frekansi

Arkadaslar merhaba , bu islemci frekansi kernelden dolayimi yüksek ? Zarari olurmu dersiniz ?
  9. kaptangüler

Çözüldü Kernel değişimi sonucu modların silinmesi

Merhaba rn8 eu 12 staabil kullanıyorum. Kernelimi değiştirdim fakar magiskteki modlarım silindi ve magiske girince modlar bölümü gözükmüyor hatta altta yer alan hiçbir bölüm çıkmıyor artık ? Çözüleblir bir sorunmu
  10. kaptangüler

Rom REDMİ NOTE 8 MİUİ 12 GLOBAL OTA bu

Arkadaşlar merhaba 20 dakika once aldim guncellemeyi henüz yapmadim, ota geldi. Telefonda herhangi kilit acikligi yok/ Selamlar
  11. kaptangüler

Yardım Xiaomi Genpa servisi

Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 6 aylık kulladığım telefonum ghost screen oldu.(Şuan üst orta ve sağ kısımda ilerlermi bilemem) Oyuncu değilim yaptığım max. sosyal medya ve alışveriş uygulamalarıdır..Telefonumun çok ısındığını bile bilmem..Maalesef bu sorunla karşılaştım..İzmirde oturuyorum garanti...
  12. kaptangüler

Yardım Ghost screen / redmi note 8

Merhaba xiaomı kullanıcıları, şubat ayında redmi note 8 aldım migros mağazasından..Çok sevinerek alıp ve severek kullandığım telefonumda 1.5 aydır üst kısımda ghost screen sorunu olmaya başladı..Herhangi bir uygulamada uzun süre takılı kalamıyorum..Biraz ısındığı anda iz bırakıyor..Açıkcası...
Üst Alt