Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sevgili forum ailesi merhaba
Ben telefon alacağım ama karar veremiyorum. Önceliğim performans ve batarya
Listemde 3 adet telefon var. Kendim karar veremedim ve sizlere sormak istedim..Performans ve bataryaya yonelik siralama yaparmisiniz...Eger asagida yazili olan telefonlarin fiyatlariyla...
Merhaba arkadaslar..Telefon alacağım nasipse fakat kafam karışık. En son RN 8 almistim ve kullaniyorum memnunum. Suan bakiyorum cogunlukla mediatek islemcili telefonlar var. Mediatek bu kadar guvenilirmi ? Helio g88 model.. Rn 8 de snapdragon var aldigim günden bugüne bir performans kaybi...
Merhaba Google play store artik hicbir uygulamami guncellemiyor, guncelle tusuna tiklanmiyor, herhangi bir uygulama veya oyun indirmeye calisirkende asagidaki hatayi aliyorum..Sebebi nedir
Arkadaşlar merhaba resimde gordugunuz gibi koyu yerlerde daha cok belli olan bu dalgali gibi görüntü var, ekrana dokununcada yanıp soner gibi oluyor.. Miroom kullaniyorum. Bundan once eu 12 stabil vardi ve onda yaşamıyordum bunu sizce sebebi nedir..
redmi note 8 miroom 20.3.26 beta kullanıyordum..Bir yazı fontu flaşladım magiskten fasboot moda aldı.Orange twrp var modulu kaldırmaya çaıştım olmadı.Başka yazı fontu flaşladım twrp den oda olmadı.Şimdi romu indiriyorum üzerine flaşlamayı düşündüm ne yapmam lazım.. Beklemedeyim lütfen yardım.
Merhaba rn8 eu 12 staabil kullanıyorum. Kernelimi değiştirdim fakar magiskteki modlarım silindi ve magiske girince modlar bölümü gözükmüyor hatta altta yer alan hiçbir bölüm çıkmıyor artık ? Çözüleblir bir sorunmu
Merhaba arkadaşlar,
yaklaşık 6 aylık kulladığım telefonum ghost screen oldu.(Şuan üst orta ve sağ kısımda ilerlermi bilemem) Oyuncu değilim yaptığım max. sosyal medya ve alışveriş uygulamalarıdır..Telefonumun çok ısındığını bile bilmem..Maalesef bu sorunla karşılaştım..İzmirde oturuyorum garanti...
Merhaba xiaomı kullanıcıları, şubat ayında redmi note 8 aldım migros mağazasından..Çok sevinerek alıp ve severek kullandığım telefonumda 1.5 aydır üst kısımda ghost screen sorunu olmaya başladı..Herhangi bir uygulamada uzun süre takılı kalamıyorum..Biraz ısındığı anda iz bırakıyor..Açıkcası...