Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba iyi forumlar: Cihazım çin ve dirençli. Üzerınde global + hint modem var. Daha önce direk hint rom varrdı ama nfc sebepli geçiş yaptım. Hiçbir sorun yok lakin şöyle bir durum var. Şebeke düzensiz çalışıyor. Vodafone hattı var. 4.5 g sürekli gelip gidiyor. 3g ara ara gidiyor. Ama 2g...
Herkese selamlar...
Redmi Note 13 pro 5G cihaza geçtim..
cihazda hypreOS 1.0.7.0.UNRINXM yazılım mevcut.Dirençli (hardware kırmızı) Fakat NFC v eSIM yok.. eSimi çok önemsemedim ama bu nfc yi çözmenin bir yolu varmıdır.. Yazılanları okudum ama kafam çok karıştı. Düz hesap anlatabilecek varmı...
Herkese selamlar...
Redmi Note 13 pro 5G cihaza geçtim..
cihazda hypreOS 1.0.7.0.UNRINXM yazılım mevcut.Dirençli (hardware kırmızı) Fakat NFC v eSIM yok.. eSimi çok önemsemedim ama bu nfc yi çözmenin bir yolu varmıdır.. Yazılanları okudum ama kafam çok karıştı. Düz hesap anlatabilecek varmı...
Bu telefonu aldığım icin cok pismanim daha dogrusu secimimi mediaTek yaptigim icin cok pismanim. Suan v13 teyim. Nasil bu romu yuklerim bana anlatabilir misiniz veya bir kaynak falan..Biran once lag lardan kurtulmak istiyorum. İnstagramda bile gezdirmiyor lanet olsun
Sevgili forum ailesi merhaba
Ben telefon alacağım ama karar veremiyorum. Önceliğim performans ve batarya
Listemde 3 adet telefon var. Kendim karar veremedim ve sizlere sormak istedim..Performans ve bataryaya yonelik siralama yaparmisiniz...Eger asagida yazili olan telefonlarin fiyatlariyla...
hocam merhaba dun endonezya 10.3 romuna gectim, bu android sistem bildirimini kapatıyorum, nasil kapatilir bir bilginiz varmi? ayarlarina girdigimde kapatmama izin vermiyor birde hocam bu stock rom olmasina ragmen google playde sertifikasiz gozukuyor sebebi nedir