kaptangüler kullanıcısının son içeriği

1. kaptangüler

Rehber Bootloader kapalı 13 Pro 5G Fake ROM'dan kurtulma ve şebeke düzeltme

Hint roma gectim kafam rahatladi, sebeke sorunu gitti.Sebeke buyuk problem. AftPro hocam sagolsun
  2. kaptangüler

Rehber Bootloader kapalı 13 Pro 5G Fake ROM'dan kurtulma ve şebeke düzeltme

Merhaba iyi forumlar: Cihazım çin ve dirençli. Üzerınde global + hint modem var. Daha önce direk hint rom varrdı ama nfc sebepli geçiş yaptım. Hiçbir sorun yok lakin şöyle bir durum var. Şebeke düzensiz çalışıyor. Vodafone hattı var. 4.5 g sürekli gelip gidiyor. 3g ara ara gidiyor. Ama 2g...
  3. kaptangüler

Yardım Redmi note 13 pro 5g nfc

Hocam merhaba teşekkür ederim sizinle iletişime gececgim
  4. kaptangüler

Yardım Redmi note 13 pro 5g nfc

Herkese selamlar... Redmi Note 13 pro 5G cihaza geçtim.. cihazda hypreOS 1.0.7.0.UNRINXM yazılım mevcut.Dirençli (hardware kırmızı) Fakat NFC v eSIM yok.. eSimi çok önemsemedim ama bu nfc yi çözmenin bir yolu varmıdır.. Yazılanları okudum ama kafam çok karıştı. Düz hesap anlatabilecek varmı...
  5. kaptangüler

Rom Redmi Note 13 Pro Plus HyperOS Hindistan ROM - NFC, Ses Kaydı, Şebeke, Güncelleme, eSim

Herkese selamlar... Redmi Note 13 pro 5G cihaza geçtim.. cihazda hypreOS 1.0.7.0.UNRINXM yazılım mevcut.Dirençli (hardware kırmızı) Fakat NFC v eSIM yok.. eSimi çok önemsemedim ama bu nfc yi çözmenin bir yolu varmıdır.. Yazılanları okudum ama kafam çok karıştı. Düz hesap anlatabilecek varmı...
  6. kaptangüler

Yardım Tam Ekran Arama Fotoğrafı

true caller kullanırsanız işinize kesinlikle yarayacaktır
  7. kaptangüler

Rom ArrowOS v13.1 - Unoffical | Android 13

kardeş bunu nasıl yapacağız
  8. kaptangüler

Rom ArrowOS v13.1 - Unoffical | Android 13

Bu telefonu aldığım icin cok pismanim daha dogrusu secimimi mediaTek yaptigim icin cok pismanim. Suan v13 teyim. Nasil bu romu yuklerim bana anlatabilir misiniz veya bir kaynak falan..Biran once lag lardan kurtulmak istiyorum. İnstagramda bile gezdirmiyor lanet olsun
  9. kaptangüler

Soru Performans karşılaştırma

Hocam mediatek g88 snapdragon 680 den daha iyi diyebilirmiyiz o halde 1679742594 Hocam haklisiniz ama yurtdisindan malesef alma imkanim yok
  10. kaptangüler

Beni 4 5 sene idare etse yeter aslinda..Yurtdisi kastınız nedir mesela
  11. kaptangüler

Sevgili forum ailesi merhaba Ben telefon alacağım ama karar veremiyorum. Önceliğim performans ve batarya Listemde 3 adet telefon var. Kendim karar veremedim ve sizlere sormak istedim..Performans ve bataryaya yonelik siralama yaparmisiniz...Eger asagida yazili olan telefonlarin fiyatlariyla...
  12. kaptangüler

Ana Başlık Redmi 10 - Tüm Özellikleri [ Kullanıcı Yorumları ]

Teşekkür ederim hocam ben bu telefonu almak istiyorum suan elimde rn8 var, mediatekten emin olamıyorum sadece...
  13. kaptangüler

Ana Başlık Redmi 10 - Tüm Özellikleri [ Kullanıcı Yorumları ]

mediatek g88 snapdragon 660 gore dahami iyi...İleriki seneler icin performansta eksiklik yasarmiyim
  14. kaptangüler

Sohbet Redmi Note 8 Ekran Süresi Ve Paylaşımları

teşekkürler ederim hocam selamlar
  15. kaptangüler

Sohbet Redmi Note 8 Ekran Süresi Ve Paylaşımları

hocam merhaba dun endonezya 10.3 romuna gectim, bu android sistem bildirimini kapatıyorum, nasil kapatilir bir bilginiz varmi? ayarlarina girdigimde kapatmama izin vermiyor birde hocam bu stock rom olmasina ragmen google playde sertifikasiz gozukuyor sebebi nedir
Üst Alt