kaptan44 kullanıcısının son içeriği

1. kaptan44

Soru 17 pro Max canlı destek hatti 7/24 HİZMETİNİZDEYİZ

Hocam ilgi alaka ve desteğin için çok teşekkür ediyorum birkaç gündür aklımda hep böyle soru işaretleri vardı sayende bu soru işaretleri gitti son kez şunu sorayım belirttiğim romlardan herhangi birisini kurarsak telefon kendi başına güncelleme alabilir mi yine güncelleme için bilgisayara...
  2. kaptan44

Anladım hocam tanıdık birisinden aldım ama kendisi telefoncu ve aynı şehirde değiliz arkadaşı yaptırırım ama şehir değiştirmem lazım 😂 fake rom var bu cihazda ve global port rom yüklemeniz lazim dersem anlarlar herhalde telefoncular
  3. kaptan44

Tabii ki birkaç video izlemekten ya da birkaç kez yapmaktan sorun olmaz öğrenirim peki benim şu cihazımda olan sürüm herhangi bir sorun teşkil eder mi kullanmak için yani illa o söylediğiniz iki sürümden birisine geçmeli miyim acaba
  4. kaptan44

Anladım peki hocam bu iki seçenekten birisini yaptığımız zaman cihaz otomatikman kendisi güncelleme almaya başlayacak mı yoksa her defasında bilgisayara bağlanamız mi lazım
  5. kaptan44

Evet o var kilit açık işareti çıkıyor en üstte açılınca
  6. kaptan44

Yok hocam sadece Xiaomi yazısı var şimdi detaylıca baktım inceledim hangi bir şekilde farklı bir yazı yok. Şimdi ne yapabiliriz bu durumda
  7. kaptan44

Buyurun hocam şöyle göstereyim.
  8. kaptan44

Hocam selamlar öncelikle aranızda yeniyim yaşadığım bir durum var şöyle aktarayım son birkaç gündür Xiaomi 17 pro Max cihazını kullanıyorum OS sürümü 3.0.9.0.WPCMIXN yani son hyperos sürümü 3.0.9.0 olarak görünmekte daha önce hiçbir şekilde yurtdışı cihaz kullanmadım o yüzden bu işin biraz...
Üst Alt