Kapkan kullanıcısının son içeriği

1. Kapkan

Uygulama Miui uygulamaları

cihazda Rehber ve Mesajlar uygulaması google uygulaması , bunları xiaomi nin uygulamalarıyla değiştirebilirmiyiz ?
  2. Kapkan

Uygulama tam ekran sorunu

Telefonda ınstagram tam ekran gözüküyor fakat hikâyeleri izlerken ekranı çok küçültüyor bunun bir çözümü var mı acaba ? yada sizde de öylemi ?
  3. Kapkan

Tema Tema

eyvallah saolasın :)
  4. Kapkan

Rom [Android 10.0]MIUI 11 Beta Rom V.20.3.19 [ PORT ][Mi A2]

Bu romdan tekrar nasıl stock android e geçebilirim ?
  5. Kapkan

Rom rom

yok telefonu satacağım :)
  6. Kapkan

Rom rom

Elimde mi A2 var ben saf android den sıkılıp android 10 tabanlı Miui 11 - Beta : Rom - [Mi A2][Android 10.0]MIUI 11 Beta Rom [ PORT ] bu romu yükledim şimdi eski saf android haline nasıl dönebilirim ?
  7. Kapkan

Tema Tema

eyvallah reis çok benzerleri var ama tam birebir aynısı maalesef yok :)
  8. Kapkan

Tema Tema

Arkadaşlar benim eski telefonumda klasik bir tema var fakat temanın adı "classic" olduğu için market de bulamıyorum. Eski telefonumdan o temayı alıp "poco x3 pro" cihazıma yükleyebilir miyim acaba yardımcı olursanız şimdiden teşekkür ederim.
  9. Kapkan

Rom Mi A2 - Global Kararlı Rom V11.0.22.0.QDIMIXM İndirme Bağlantıları

ekran görüntüsü vs varmı hocam ?
  10. Kapkan

MIUI 12 [Mi A2] Mi room Beta MIUI 12 - 20.6.18 [Pie] - Son Güncelleme

Akıllı ağ modu olması en büyük farkı denebilir. Cihaz rootlu şekilde geliyor. Bu sayede kullanılmayan tüm uygulamalar isteğe bağlı kaldırılıp, ekstra modüller yüklenebiliyor. Daha fazla optimizasyon yapıldığı da yazılıyor. Ancak bunu sizlerin deneyip karar vermesi daha sağlıklı olur :) Eyvallah...
  11. Kapkan

MIUI 12 [Mi A2] Mi room Beta MIUI 12 - 20.6.18 [Pie] - Son Güncelleme

Hocam eu versiyonu ile farkı ne bu romun ?
  12. Kapkan

Soru Mı A2 ye nasıl gcam kurabilirim

Eyvallah hocam sağolun :)
  13. Kapkan

Soru Mı A2 ye nasıl gcam kurabilirim

hocam ayar dosyasını paylaşabilirmisiniz :)
  14. Kapkan

Rom [Android 10.0]MIUI 11 Beta Rom V.20.3.19 [ PORT ][Mi A2]

Hocam elinize sağlık romda neredeyse hiç hata yok.Zil sesi cızırlıtı çalıyor birde kamerada portre modu çalışmıyor :)
  15. Kapkan

Rehber Split APKs Installer (SAI) ile Youtube Vanced Güncel Sürüm Yükleme

Hocam rom kullandığım için yotube otomatik yüklü gelmiyor o yüzden sadece silip tekrar yükleyebiliyorum güncelleme kaldırma olmuyor maalesef.
Üst Alt