Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Koçara teşekkür ederim. Direnç dışında IMEI atılması mümkün değil diye bahsetmişsiniz. Bu şimdilik mi bu şekilde yoksa ilerleyen zamanlarda değişebilir mi? Özellikle Mi 13 serisine niyetim var.
Merhaba değerli forum üyeleri, herkese iyi günler dilerim. Bir hususta yardımlarınıza ihtiyacım var. Xiaomi 13 ve 13 Pro serisinden birini Y.D. olarak almayı düşünüyorum. Özellikleri hakkında bilgi sahibiyim. Lakin Y.D. olduğu için şüphelerim mevcut. Örneğin; Bu ay içerisinde aldığımda Ocağa...
Hepinize saygılar, kişisel fikrimdir. Çin menşeili ürünlere güvenemiyorum zaten fazlasıyla da aşikardı bu konular. Kimseyi suçlamıyorum veyahut zan altında da bırakmıyorum. Bugünde gündemde olan bir konuydu veri ihlali. Aynı zamanda Doğu Türkistan politikaları sebebiyle de kullanmakta olduğum...
Herkese merhabalar. Pocophone F1 şarj aletim kablosu ve başlığı dahil kayboldu. Cihazımı özenle kullanan biriyim dikkatliyim. Fakat cihazım başka ellerde kayboldu. Şuan mecbur yeni bir şarj aleti almam gerekiyor başlık ve kablosu ile beraber. Tavsiyeleriniz nelerdir? Qualcoom Quick Charge 3.0...
Merhaba arkadaşlar herkese iyi günler, ne zamandır bu konuya takılmıştım artık dayamadım yazma gereksinimi duydum. Poco F1'in satış reklamlarında ve ürün görsellerinde yer alan bal rengi duvar kağıdı var bildiğiniz üzere. Fakat nerdedir bu arkadaş nasıl yükleyebiliriz kendisiyle bir türlü...
MIUI V10.3.6.0.PEJMIXM | Kararlı 269M
*Sistem:
Optimizasyon: Kilit ekranı cep modu
Optimizasyon: Android Güvenlik Yaması Haziran 2019 sürümüne güncellendi. Sistem güvenliği artırıldı.
*Kilit ekranı, durum çubuğu, Bildirim çubuğu
Onarım: Bazen bildirimler için ekran açılmadı.
İnternet sorunu vardı düzelttim -Türk usulü ile- bu güncellemede herhangi bir sorun göremedim. Aynı zamanda batarya performansı benim için yeterli oyun oynamıyorum.
Hocam yazıp silme durumum oluyor kusura bakmayın. Turkcell kullanıcısıyım sabah itibariyle yeni sürüme güncelledim sonrasında hard reset yaptım. İnternet hızı çok düşünce ağ ayarlarını sıfırlamayı denedim durum düzeldi gibi oldu. Bu arada Türk usulü sim kart çıkarıp telefonu yeniden başlattım...
Sabah güncellemeyi yaptım, ilk gördüğüm sıkıntı çekim gücü aynı lokasyondayken gözle görülür azaldı. Tv+ tan film izliyorum donmalar meydana geliyor. Şaka gibi ama mecburen hard reset yapıcam. Xiaomi güncellemeyi veriyor fakat hard reset zorunlu niye? Stabil çalışsın diye. Üzüldüm açıkçası.
Hocam benim demek istediğim daha farklı, yedekleme bir kısımda oluyor fakat ana ekran ayarları telefon ayarları bölümünü yedeklemiyor çünkü bağlı ve açık wifiyi görmüyor "Wi-fi AÇ" diyor.. Böyle oluncada güncelleme alsam hard reset atsam ben tekrar düzenlemek zorunda kalıcam ne manası kaldı o...
Güncel.. Pocophone F1 telefonumda ana ekran, ayarlar ve tüm uygulamalarımı sorunsuz yedekleyebileceğim bir uygulama vs. yokmu? ve mi cloud yedeklemede sıkıntı yaşıyorum. Konu hakkında bilgisi olan yardımcı olabilirse sevinirim.