kanşav kullanıcısının son içeriği

1. K

Yardım mi 6x arka kamera portre modu çalışmıyor

hocam twrp den dediğin gibi yaptım cache/dalvik temizle sistemi yeniden başlat seçenekleri çıktı 1540940800 direk yenidenmi başlatayım 1540941423 çok teşekkür ederim kamera sorununu sayenizde hallettim handshake~~
  2. K

TWRP_wayne.img ben bunu kurmuştum acaba o yüzdenmi olmuyor diye düşündümde şimdi pc değiştim tekrar sıralı yolları izleyip açmaya çalışıyorum şu an fastboot modunda pc ye bağlı twrp ye girmeye çalışıyorum
  3. K

TWRP_wayne.img veya Twrp 3.2.3-0 (Wayne) v1 bunların farkı olurmu
  4. K

hocam anlayamadım yardımcı olursan ama çok sevinirim :/ 1540939493 Dosyayı indirdim telefonda görsel attığım şekilde RAR konumundan da çıkarttım
  5. K

1540938937 Bu arşiv kısmından mı kurtarma modu 1540939001 fastboot modunda bilgisayara bağlayarakmı
  6. K

yeniden başlama yapıyor tekrar güncelleme kısmından sürüme bakıyorum 8.10.11
  7. K

yükle diyorum yeniden başlatıyor fakat gene eski sürüm geliyo yükleme başarılı olmuyor
  8. K

Güncellemeyi indirdim Bu şekilde bir hata veriyor başlasam da güncelleme yüklenmiyor O yüzden uğraştım
  9. K

teşekkür ederim hocam bide temiz kurulum için link varmı orta düzey bilgim varda
  10. K

doğrudur gördüm fakat hakkında pek yorum bulamayınca 8.10.18 yükleyim dedim kamera sıkıntısını gidermek için
  11. K

8.10.11 var kamera bağlantısı çalışmıyor sadece 8.10.18 de sorunun çözüldüğünden bahsetmişler yüklesem sıkıntı olurmu brick tarzı
  12. K

kilidi açtım hocam kod 4 çıkıyor
  13. K

GÜncelleme yi TWRP ile yüklesek telefon brick olurmu acaba deneyen varmıdır
  14. K

Rehber Xiaomi.eu MIUI 10 Romlarında Yaşanan Sıkıntılara Çözüm

dorudur ediyor çözüm bulamadım
Üst Alt