Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kuzenimde bulunan redmi K30 telefon ile pugb mobilede 120 fps almamın bir yöntemi varmıdır ? Rom uygulama vs. Bunlardan biriyle çözüme ulaştırabilirmiyim ve bu telefon 120 fps verirmi ? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim. Hayırlı geceler.
Sizce mi 13 ultra ve s23 ultra hangisi daha iyi ikisi de birbirinden iyi telefonlar alacak olsanız hangisini neden alırdınız ? Herkese şimdiden teşekkürler iyi forumlar
Herkese iyi forumlar.Xiaomi mi 10, mi 10t pro, one plus 9 arasında kaldım bunlar arasında sizce hangisi alınır veya bu fiyat bandına önereceğiniz bir telefon varmıdır? Simdiden heoinizd teşekkür ederim. Yurt dışı olarak bakıyorum
Redmi note 8 pro telefonumda Instagram'da atılan storyleri izlerken story donuyor ses devam ediyor verileri temizledigimde düzeliyor 1 2 sefer donmuyor sonrasında tekrar donuyor bunun çözümü varsa çok sevinirim iyi forumlar
Redmi note 8 pro telefonuma 12.05 Endonezya güncellemesi atacaktım ancak bu sürümün neye ait oldugunu bilmiyorum o yuzden sizlere sormak istiyorum Endonezya güncellemesini atarsam cokertmemek icin
Selam arkadaşlar oyun icin gt1 pro Bluetooth kulaklık almaya karar verdim ancak size bir danışayım dedim bazı kisiler oyun da gecikme oluyor diyor bazilari olmuyor diyor bunun yüzünden kararsiz kaldim sizin bu fiyat bandında önereceğiniz Bluetooth kulaklık varmidir sizce ne yapmalıyım şimdiden...
Merhaba iyi forumlar redmi note 7 telefonumda pubg son güncellemesinden sonra kasma gibi takilmalar olmaya başladı bende telefondan memnun olduğum için değiştirmek istemiyorum gfx tool ile ayar yapıp akıcı bir şekilde oynayabilirmiyim yardimci olabilirmisiniz gfx tool da nasil ayarlayıp oynamam...
MIUI 11 güncellemesinden sonra işyerinde her zaman bağlandığım wifi bir anda yok oldu wifi eklemeyi deniyorum olmuyor tekrar başlatıyorum olmuyor bunun çözümü nedir bilen varmı acaba cok ugrastim olmuyor
İyi günler redmi note 7 MIUI 11 güncellemesinden sonra 4 5 saat kullanmama rağmen ekran süresi 1 saat gösteriyor bunu nasıl düzeltebilirim veya guncellemeden sonra artık böylemi olacak şimdiden teşekkürler