Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar dostlar, Cevabını bulamadığım bir kaç sorum var bilen cevap verebilirmi acaba ?
1- Server kayıtta bootloader kilidi açılıyormu ? Eğer açılmıyorsa biz sonradan açarsak imei düşmesi gibi birşey oluyor mu ?
2- Server kayıt yapıldıktan sonra örnek EU rom yüklersem yada başka bir custom...
Yok hayır genelleme yapıyorum AOSP kullanan vb diğer romları örnek vermek gerekirse Pixel Experiance , EuRom , CrDroid vb gibi kullanıpta memnun kalan yada öneren beğenmeğen gibi tüm yorumlara açığım :)
Merhabalar konu başlığından da belli telefonu alalı 1 2 ay oluyor ve sürekli dikkatimi custom romlar çekiyor şu an Eu rom kullanıyorum Custom rom kullanan varmı yada deneyimlerini aktarabilecek bir arkadaş varmı ?
Örneğin Mi 11 T de kullandım pixel rom gibi tavsiyede ederim etmem gibi
Böyle...
instagram atma sorunu var bende ki eurom da 0 kurulum yapılmasına rağmen devam ediyor fastboot olan versyonu kurdum trwp istemediğim için v.13.0.12 olan sürüm
Düzeltme yapıyorum
Önemli:
İnstagram gibi uygulamalarda çökme oluyorsa aşağıdaki ayarı uygulayın.
İzinler/ Gizlilik/ Cihaz Bilgileri...
Bir dip not olarak şunuda ekliyeyim yakınlık sensörünü test etmek isterseniz
* # * # 6484 # * # * tuşlayıp yakınlık sensörüne girin telefonu masaya koyun yatırın sensörü test ettiğinizde stabil olarak çalışmadığını göreceksiniz 0.0 olmayacak sonra telefonu dik konuma getirip test...
Cihazım Mi 10 T Pro kafeinsiz arkadaşım ile biraz sohbetten sonra Eu rom 12.0.12 rom u kurdum milletin arıza olarak gördüğü olay daha öncede açıklandı fiziksel olarak bir sensör yok bu cihazlarda yakınlık sensörü sorununu telefonu yatay tuttuğunuzda yaşanıyor bizzat denedim telefonu dik...
Benimde kafam karıştı kimisi demiş fabrikadan android 11 olarak çıkan cihazlarda rsa var ben alalı 3 gün olacak android 11 miui 12.5x sürüm ile geldi sim 2 rsa lımı değilmi çözemedim bilgisi olan varmı?
Bildiğim kadarı ile bu özellik için kullanılan sensör bu cihazda kullanılmamış farklı bir teknoloji bir yazılım ile kontrol ediliyormuş o yüzden çözümü malesef yok telefon dik moddayken sorun olmuyor çalışıyor ancak yatay pozisyona geçince stabil olarak algılamıyor bütün note 10 lite larda var...
Yeniden imei mi atılması gerekiyor cihaza şimdi yani ?
1612769643
Anlamadığım olayı bu işlemi ben Mi 10 T dede yaptım imei düşmedi sorunsuz kurdum tekrar bu cihazda neden düştü ?
Merhaba arkadaşlar Eu rom yüklüydü güncelleme geldi gerçekleştirdim eski sürümün üstüne aşırı kasılıyor diye cihaz trwp den format data yapmayı düşündüm trwp ye girmeye çalışınca Fastboot ' a attığını farkettim.
Trwp kurmayı denedim tekrar Fastboot' a düştü sonra cihaz Fastboot' dan çıkmıyordu...