kanguncesi kullanıcısının son içeriği

1. K

Sohbet Mi 11 Ultra Custom Rom deneyimleyenler

Merhabalar konu başlığından da belli telefonu alalı 1 2 ay oluyor ve sürekli dikkatimi custom romlar çekiyor şu an Eu rom kullanıyorum Custom rom kullanan varmı yada deneyimlerini aktarabilecek bir arkadaş varmı ? Örneğin Mi 11 T de kullandım pixel rom gibi tavsiyede ederim etmem gibi Böyle...
  2. K

Yardım Bootloader açma sonrası Sim kart Görmüyor

Merhaba arkadaşlar Eu rom yüklüydü güncelleme geldi gerçekleştirdim eski sürümün üstüne aşırı kasılıyor diye cihaz trwp den format data yapmayı düşündüm trwp ye girmeye çalışınca Fastboot ' a attığını farkettim. Trwp kurmayı denedim tekrar Fastboot' a düştü sonra cihaz Fastboot' dan çıkmıyordu...
  3. K

Yardım Note 10 Lite Güncelleme Sonrası Fastboot' dan çıkmıyor

Merhaba arkadaşlar Cihaz Note10 Lite İmei repair' li bir cihaz. Güncelleme geldi eşimin cihazı güncellemeyi başlatmış ve doğal olarak trwp menüsüne atmış. O kısımda ne oldu bilmiyorum cihazı kapatıp açmaya çalışmış ve ardından cihaz sürekli fastoot a atıyor. MiFlashTool ile rom atmaya çalıştım...
  4. K

Yardım Mi 10 T cihaza rom yüklerken çökerttim yardım lütfen

Arkadaşlar cihaz yurt dışı imei repairlanmıştır. Google uygulamarından vs kurtulmak için Eu rom kurmak istedim ancak trwp den denedim en son sürümü kurulum sonrası sürekli Trwp ye atmaya başladı beni. Sonra Fastboot olan konudan yararlanarak onuda denedim sonuç yine aynı cihaz ne yaparsam...
Üst Alt