kanguncesi kullanıcısının son içeriği

1. K

Servis Hizmeti Qualcomm ve Hyperos Cihazlar için Server Kaydı Başladı...

Merhabalar dostlar, Cevabını bulamadığım bir kaç sorum var bilen cevap verebilirmi acaba ? 1- Server kayıtta bootloader kilidi açılıyormu ? Eğer açılmıyorsa biz sonradan açarsak imei düşmesi gibi birşey oluyor mu ? 2- Server kayıt yapıldıktan sonra örnek EU rom yüklersem yada başka bir custom...
  2. K

Mod [Root] Konabess GPU Config ✓ Underclocked ✓ Overclocked ✓ Undervolted - Daha Uzun Pil Süreleri & Daha Az Isınma

Emeğinize sağlık şahsen gözüm kesmedi bu kadar çok uğraşmaya :) elim pek yatkın değil bu tarz işlere
  3. K

Sohbet Mi 11 Ultra Custom Rom deneyimleyenler

Yok hayır genelleme yapıyorum AOSP kullanan vb diğer romları örnek vermek gerekirse Pixel Experiance , EuRom , CrDroid vb gibi kullanıpta memnun kalan yada öneren beğenmeğen gibi tüm yorumlara açığım :)
  4. K

Sohbet Mi 11 Ultra Custom Rom deneyimleyenler

Merhabalar konu başlığından da belli telefonu alalı 1 2 ay oluyor ve sürekli dikkatimi custom romlar çekiyor şu an Eu rom kullanıyorum Custom rom kullanan varmı yada deneyimlerini aktarabilecek bir arkadaş varmı ? Örneğin Mi 11 T de kullandım pixel rom gibi tavsiyede ederim etmem gibi Böyle...
  5. K

İpucu Mi 11 Ultra Eu Stable Kurulum Tavsiyesi

instagram atma sorunu var bende ki eurom da 0 kurulum yapılmasına rağmen devam ediyor fastboot olan versyonu kurdum trwp istemediğim için v.13.0.12 olan sürüm Düzeltme yapıyorum Önemli: İnstagram gibi uygulamalarda çökme oluyorsa aşağıdaki ayarı uygulayın. İzinler/ Gizlilik/ Cihaz Bilgileri...
  6. K

Sohbet Mi10T Pro Kullanıcı Yorumları

Bir dip not olarak şunuda ekliyeyim yakınlık sensörünü test etmek isterseniz * # * # 6484 # * # * tuşlayıp yakınlık sensörüne girin telefonu masaya koyun yatırın sensörü test ettiğinizde stabil olarak çalışmadığını göreceksiniz 0.0 olmayacak sonra telefonu dik konuma getirip test...
  7. K

Sohbet Mi10T Pro Kullanıcı Yorumları

Cihazım Mi 10 T Pro kafeinsiz arkadaşım ile biraz sohbetten sonra Eu rom 12.0.12 rom u kurdum milletin arıza olarak gördüğü olay daha öncede açıklandı fiziksel olarak bir sensör yok bu cihazlarda yakınlık sensörü sorununu telefonu yatay tuttuğunuzda yaşanıyor bizzat denedim telefonu dik...
  8. K

Yardım OneOs galeri sorunu

Telefonun da mi video uygulaması yok sanırım xiaomi galeri tek başına oynatamıyor videoları
  9. K

Soru sim 2 rsa koruması mi 10t pro

Benimde kafam karıştı kimisi demiş fabrikadan android 11 olarak çıkan cihazlarda rsa var ben alalı 3 gün olacak android 11 miui 12.5x sürüm ile geldi sim 2 rsa lımı değilmi çözemedim bilgisi olan varmı?
  10. K

Çözüldü Telefon görüşmesi sırasında ekranın açılması

aslında çalışıyordur ancak yüzünden az uzaklaşınca arama modunda olduğu için otomatik ekran tekrar açılıyordur.
  11. K

Çözüldü Telefon görüşmesi sırasında ekranın açılması

Bildiğim kadarı ile bu özellik için kullanılan sensör bu cihazda kullanılmamış farklı bir teknoloji bir yazılım ile kontrol ediliyormuş o yüzden çözümü malesef yok telefon dik moddayken sorun olmuyor çalışıyor ancak yatay pozisyona geçince stabil olarak algılamıyor bütün note 10 lite larda var...
  12. K

Yardım Bootloader açma sonrası Sim kart Görmüyor

Yeniden imei mi atılması gerekiyor cihaza şimdi yani ? 1612769643 Anlamadığım olayı bu işlemi ben Mi 10 T dede yaptım imei düşmedi sorunsuz kurdum tekrar bu cihazda neden düştü ?
  13. K

Doğru çıkmıyor ancak bu işlemi daha öncedende yaptım Mi 10 T cihazımda böyle bir sorun ile karşılaşmamıştım
  14. K

Merhaba arkadaşlar Eu rom yüklüydü güncelleme geldi gerçekleştirdim eski sürümün üstüne aşırı kasılıyor diye cihaz trwp den format data yapmayı düşündüm trwp ye girmeye çalışınca Fastboot ' a attığını farkettim. Trwp kurmayı denedim tekrar Fastboot' a düştü sonra cihaz Fastboot' dan çıkmıyordu...
  15. K

Yardım Note 10 Lite Güncelleme Sonrası Fastboot' dan çıkmıyor

Teşekkür ederim en güncel rom ile flashlayıp sorunu çözdüm iyi forumlar
Üst Alt