Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İyi geceler herkese öncelikle sorun şöyle snapchat instagram whatsapp gibi uygulamalar 4:3 yerine 16:9 veya full ekranda çekiyor bu yüzden kamera çok yakın oluyor ve kalite düşüyor ve hiç memnun değilim bunu çözme şansım var mı acaba?
İyi geceler herkese öncelikle sorun şöyle snapchat instagram whatsapp gibi uygulamalar 4:3 yerine 16:9 veya full ekranda çekiyor bu yüzden kamera çok yakın oluyor ve kalite düşüyor ve hiç memnun değilim bunu çözme şansım var mı acaba?
Merhabalar öncelikle cihazım malum yolla kayıt edildi güncelleme yaptım miui 12.5.1 ve hard reset atmam gerektiğini düşünüyorum çünkü istediğim gibi çalışmıyor fakat imei gider mi acaba?
Merhabalar öncelikle note 8 pro 6/128 yurt dışı telefonum var ve imeisi kaçak yolla sanırım ve ben telefonu güncelledikten sonra hard reset atmak istiyorum fakat imei gider mi diye korkmuyorum değil acaba ne yapabilirim bilgisi olan var mı?
Merhabalar note 8 pro 6/128 modelini kullanıyorum ve 11.0.7 sürümünü kullanmaktayım fakat bu sürümde snapchat olsun kamerası çok yakın kalitesi düşük ve bazı kamera kullanan uygulamalar odaklama sorunu yapıyor fakat normal kamerada sorun yok ve instagramda da yok ekstra olarak whatsapp bildirim...
İndirdiğim linklerde scatter dosyası gibi dosyalar olmuyor anlamıyorum 3 defa indirdim tgz olarak indirdim zip olarak indirdim ne yaptıysam scatter dosyalı olan yok sp flash ile atamıyorum yardımcı olabilecek var mı?
Telefona stock rom kuruyordum fastboot ekranındayken kapandı sarjı vardı ve ekran açılmıyor ama sarj olurken durmadan açılıyor gibi dıtt sesi 20 30 saniye de bir geliyor ekran kesinlikle açılmıyor edl modu anlayamadım yapamadım sizce nasıl çözebilirim sorunu?
Telefonuma rom atıyordum fastboottaydı ve bir anda kapandı 30 dakika sonra sarj sorunu yoktu sonra ekran siyah telefon açılırken dıtt sesi geliyor ama ekran gelmiyor hiçbir şekil'de garanti ise telefonu ellemişler anakart arızası 700 tl istedi telefon xiaomi redmi 6 4/64 zaten 1000 tl...
Telefon güncelleme alırken bir an da kapandı daha açılmadı ekranı gelmedi siyah ekran ama açma tuşuna basınca dıtt sesi gelip açılmıyordu yolladım anakart sıkıntısı 700 tl istediler ve telefonu garantiden başkasının ellediğini söyledi hiçbir şey olmadı vermedim kimseye fakat ilk defa servise...
Telefonum xiaomi redmi 6 kapağı çıt çıt gibi bir kapak çıt çıt dediğim tırnağınızı hafif sokunca çıt edip yavaş yavaş açılan kapak rahatça yani. İlk aldığımda yarısı açıktı %60ı telefonun ben açıp sağlam takmıştım eğer yollarsam garantiye garanti dışı derler mi?
Telefon kapalı açılmıyor ama her 30-40 saniyede bir açılırken titreme sesi geliyor ama açılmıyor biraz duyduğuma göre edl modu açabilirsem stock rom kurup düzeltebilir mişim yardım edebilecek var mı acaba bilen birisi?
cihaz siyah ekranda kaldı açılıyor gibi tık ediyor böyle titriyor ama ekran karanlık her 40 saniyede bir oluyor ve hiç ekran gelmiyor ne denediysem edl ile stock rom kuracaktım fakat kapağı açtım ama edl yerlerini tam bilemiyorum bir gördüm videoda ama olmadı yani yardım ederseniz çok iyi olur.
romu kurarken bir baktım telefon kapanmış ama şarj alıyor sol üstte beyaz parlama var açma kapama hiçbirşey yapamıyorum ekran simsiyah fastboot falan recovery ekranınana da giremiyorum. Nasıl düzeltebilirim acaba ve 1 dakika da bir telefonu açarken dıt diye titreme gelir ya o geliyor.
1577721047...
Depremden sonra telefonum arama yaparken 4.5 g den h ye düşüyor sizce sorun yazılım da mi yoksa hatta mi yazılım değişti rom attım düzelmedi Turkcelli arayınca da bizden kaynaklı değil diyor anlamadım gitti.