kamuran731 kullanıcısının son içeriği

1. K

Çözüldü Klavye altında çıkan ok tuşu

uzun süredir bende bu sorundan rahatsızdım Çözüm çok basitmiş. Paylaşım için teşekkür ederim
  2. K

Recovery Redmi Note 10S Android 12 Twrp-Boot Yükleme Aracı Beta

Merhaba hocam Android 12 v13.0.6 rom kurulu anlatılan herşeyi yaptım telefon root oldu. twrp yüklendi ama twrp den başlatınca twrp yazısında takılıyor twrp menüsü açılmıyor. Neden olabilir? magisk 25.4.zip kullandım. ondan olabilir mi?
  3. K

Yardım Redmi Note 10s System -boyutu değiştirme

Selamlar Redmi Note 10s cihazımda system bölümüne apk eklemek istediğimde yer yok hatası veriyor. System bölümünü genişletmek istiyorum. bu konuda bilgisi olan varmı arkadaşlar
  4. K

Soru Reovery modda System ve Data yedeği alabilen var mı?

az önce orangefox ile data yı sorunsuz bir şekilde yedekledim geri yüklerken de sorun vermedi. Telefon açıldı locksecren ekranında kaldı orayı geçemedim sonuç olarak: olmuyor galiba. dediğiniz gibi yapacam, bu işi programlar yardımı ile yapacağım. Destekleriniz için Teşekkür ederim
  5. K

OrangeFox, TWRP veya başka bir recovery programı ile sorunsuz yapamaz mıyız?
  6. K

crack olanı internetten bulabilirim sizin kullanmakta olduğunuz programı kast etmiştim
  7. K

OrangeFox, TWRP veya başka bir recovery programı ile sorunsuz yapamaz mıyız? swift backup pro yu bana atabilir misiniz?
  8. K

Tabii ki her türlü sorumluluk bana aittir. Sonuç ne olursa olsun, Yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim. R12.1 kullanıyorum.
  9. K

Cihazın kilit ekranını kaldırmışım zaten. Ondan dolayı girişte decrypt daya yapmıyorum Hatanın nedeni Android 13 sistem kullanmam olabilir mi?
  10. K

Redmi Note 10s telefonumu rootludur Ornagefox ve Twrp recovery modda yedek almayı denedim her ikisinde de işlem başarısız oldu. telefon ayarlanında yedeklemeyi yaptım. orada 3.part uygulamaları yedeklemiyor. recovery modda sorunsuz sistem ve data yedeklemesi yapabilen varmı?
  11. K

Recovery PBRP testçisi aranıyor.

evet bu pro ya ait yeni fark ettim 1700947625 Redmi note 10 için olan dosyalar da olmaz mı? https://github.com/OrangeFoxRecovery/device_xiaomi_mojito-old
  12. K

bu dosyalar olabilir mi? https://github.com/OrangeFoxRecovery/device_xiaomi_sweet
  13. K

https://forum.miuiturkiye.net/konu/orangefox-recovery-a11-a12-a13.140913/
  14. K

Cihaz ağacı derken neyi kast ettiğinizi bilmiyorum. Kaynak kod ve dosyaları kast ediyorsanız, bende yok
  15. K

hocam orangefox R12.1 i Şifrelemeye karşı yapılandırabilir misiniz?
Üst Alt