kamuran731 kullanıcısının son içeriği

1. K

Yardım Redmi Note 10s System -boyutu değiştirme

Selamlar Redmi Note 10s cihazımda system bölümüne apk eklemek istediğimde yer yok hatası veriyor. System bölümünü genişletmek istiyorum. bu konuda bilgisi olan varmı arkadaşlar
  2. K

Soru Reovery modda System ve Data yedeği alabilen var mı?

Redmi Note 10s telefonumu rootludur Ornagefox ve Twrp recovery modda yedek almayı denedim her ikisinde de işlem başarısız oldu. telefon ayarlanında yedeklemeyi yaptım. orada 3.part uygulamaları yedeklemiyor. recovery modda sorunsuz sistem ve data yedeklemesi yapabilen varmı?
  3. K

Yardım statüsbar arkaplanı siyah yazıyı beyaz yapmak istiyorum

agit77 Hocam merhaba Temalar programı açık iken ekran görüntüsünü aldım aşağıda paylaşacam. Resimde kırmızı kutu içine almış olduğum yerin arka planını siyah, yazıları beyaz yapmak istiyorum. Yardımcı olurmu sunuz?
  4. K

Soru Kilit ekranı için kod lazım

Kilit ekranında Fener i (Flash) açıp kapatmamı sağlayacak bir simge eklemek istiyorum locksecren dosyasına eklenmesi gereken dosya ve kodları bilen varmı arkadaşlar Not: Rexio-s isimli temada bu özellik var ama o temayı kullanmak istemiyorum kullanmakta olduğum locksecren dosyasına...
  5. K

Yardım Pusula çalışıyor ama GPS çalışmıyor

Arkadaşlar merhaba Redmi Note 7 telefonumun pusulası ve herşeyi sorunsuz çalıştığı halde GPS çalışmıyor; uyduları bulamıyor, haritalarda git dediğimde yön okunu gitmem gereken yöne çevirmiyor Bu sorunun nedenini ve çözümünü bilen varmı? yardım edecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim
  6. K

Soru Android 11 varsayılan launcer atama

Android 11 romda S Launcher varsayılan olarak ayarlanmıyor Sadece Stock launcher ve onaylı launcher ler varsayılan olarak atanabiliyor bu sorunu atlamanın yolunu bilen varmı? arkadarşlar
  7. K

Yardım Redmi Note 7 system e dosya kopyalayamıyorum

zip dosyasındaki updater-script kodları ile system_root/system dizinine dosya kopyalıyorum twrp de iken dosya yöneticisi ile kontrol ettiğimde dosyaların başarı ile dizine kopyalandığını görüyorum SORUN: System bölümünü TWRP ile mount ettiğimde veya telefonu yeniden başlattığımda dosyaların...
  8. K

Diğer Redmi Note 7 Antutu puanı

Arkadaşlar Redmi Note 7 cihazıma Birkaç ayar ve optimizasyon yaptım Antutu puanının Ekran resmini paylaşıyorum Faydası olup olmadığını öğrenmek ve kıyaslama Yapmak adına, sizde kendi telefonunuza yüklü rom ismini ve antutu sonucunu paylaşırsanız sevinirim Telefonu yeniden başlatınca açılma...
  9. K

Soru MIUI v13 Roma Türkçe dil desteği eklenebilir mi?

Redmi note 7 telefonuma MIUI v13 rom yükledim rom güzel ama Türkçe dil desteği yok Başka bir telefona ait Türkçe olan MIUI v13 romdan bazı dosyaları eklersem, Türkçe dil desteği olmasını sağlayabilir miyim?
  10. K

Soru Redmi note 7 Romların farkı nedir?

Redmi Note 7 telefona aşağıdaki Romlar yüklenebilir mi? Farkları nedir? Eu, Global, çin
  11. K

Diğer Redmi Note 7 şarjda ısınma sorunu

Telefon şarj edince adaptör ve kablo ucu çok ısınıyor, elimi yakacak kadar. Sorunun yazılımsal veya donanımsal olduğunu anlamak için; Telefondaki bütün partitionları tamamen silecek ve telefonu ilk aldığım günkü haline getirecek Orijinal bir yazılım yüklemek istiyorum. Telefon unlock ve...
  12. K

Soru Devre dışı uygulamalar görme

ayarlar > uygulamaları yönet menüsüne "devredışı uygulamaları göster" özelliği eklenemez mi? yada rom yapanlara bu konudaki talep ve önerimizi nasıl iletebiliriz?
  13. K

Soru Xiaomi Redmi Note 7 Rom tavsiyesi

arkadaşlar merhaba Xiaomi Redmi Note 7 telefona ait bir sürü rom var hangisini yükleyeceğime karar veremiyorum Stock romun bütün özellikleri çalışan hızlı ve sorunsuz bir rom tavsiye ederseniz sevinirim
Üst Alt