kamtasya0824 kullanıcısının son içeriği

1. kamtasya0824

Soru 3.0.5.0.WOSTRXM sürüm sorunu

Ekteki gibi bir uyarı veriyor ve ben beta programında vs. Değilim ve güncellemeyi normal OTA üzerinden kurdum. Şimdi ise böyle diyor. Kısacası Xiaomi 3.0.5.0.WOSTRXM sürümünü Xiaomi 15t pro için geri mi çekti?
  2. kamtasya0824

Soru Bootloader açıp TR romdan EEA rom geçip kitlemek garanti bozar mı?

Userland kısmından tamamen siliyor sadece telefonun rootla erişilen kısmında base.apk dosyası duruyor geri yüklemek istediğinde ordan çekip yüklüyor arkaplanda ram yemiyor ve çalışmıyor depolama alanı olarak tamamen silmiyor ama daha az yer kaplıyor
  3. kamtasya0824

Ekte yer alanları kaldırdım ben bataryaya aşırı etki ediyor mu bilmiyorum
  4. kamtasya0824

sadece GDPR için EEA geçmek istiyorum yoksa TR romundan memnunum. TR romda daha çok veri toplanıyor.
  5. kamtasya0824

C:\Users\popo\Desktop\platform-tools>fastboot getvar product product: klimt Finished. Total time: 0.004s çıktı bu şekilde. gene de sorun yaratır mı? özellikle tr olarak belirtilmemiş getvar all yaptığımda (bootloader) product: klimt (bootloader) sec_hwc: gl diyor cihaz globalse sıkıntı...
  6. kamtasya0824

Yani tr romdan mi flash ile EEA flashlayıp tekrar bootloader kitlesem cihaz brick mi olur diyorsunuz?
  7. kamtasya0824

Bootloader kilidini açıp mi flash tool ile EEA rom geçip tekrar kitlemek istiyorum garanti için sorun yaratır mı?
  8. kamtasya0824

Yardım Redmi 9 Fastboot moduna girmiyor

Normal şekilde fastboota girmeye çalışırken sadece titriyor ve parmağımı çektiğimde birkaç saniye normal şekilde telefon açılıyor. Çin stabil romundan eea romuna geçeceğim. çin romundan sıkıldım. Fakat böyle bir sorunum var. 1694862121 minimal adbden ise unauthorized hatası aldım 1694862310...
  9. kamtasya0824

Yardım Ana sayfa ve uygulama başlatma animasyonları

Merhaba arkadaşlar redmi 9 kullanıyorum android 12 almasıyla birlikte konuya girecek olursam şu ana sayfa efektleri ve uygulama başlatma animasyonları çok kötü duruyor android 10 sürümündeyken bir sorunu yoktu android 11den sonra bu animasyon sorunları ortaya çıktı yapılabilecek birşey varmı
Üst Alt