Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ekteki gibi bir uyarı veriyor ve ben beta programında vs. Değilim ve güncellemeyi normal OTA üzerinden kurdum. Şimdi ise böyle diyor. Kısacası Xiaomi 3.0.5.0.WOSTRXM sürümünü Xiaomi 15t pro için geri mi çekti?
Userland kısmından tamamen siliyor sadece telefonun rootla erişilen kısmında base.apk dosyası duruyor geri yüklemek istediğinde ordan çekip yüklüyor arkaplanda ram yemiyor ve çalışmıyor depolama alanı olarak tamamen silmiyor ama daha az yer kaplıyor
C:\Users\popo\Desktop\platform-tools>fastboot getvar product
product: klimt
Finished. Total time: 0.004s
çıktı bu şekilde. gene de sorun yaratır mı? özellikle tr olarak belirtilmemiş
getvar all yaptığımda
(bootloader) product: klimt
(bootloader) sec_hwc: gl
diyor cihaz globalse sıkıntı...
Normal şekilde fastboota girmeye çalışırken sadece titriyor ve parmağımı çektiğimde birkaç saniye normal şekilde telefon açılıyor. Çin stabil romundan eea romuna geçeceğim. çin romundan sıkıldım. Fakat böyle bir sorunum var.
1694862121
minimal adbden ise unauthorized hatası aldım
1694862310...
Merhaba arkadaşlar redmi 9 kullanıyorum android 12 almasıyla birlikte konuya girecek olursam şu ana sayfa efektleri ve uygulama başlatma animasyonları çok kötü duruyor android 10 sürümündeyken bir sorunu yoktu android 11den sonra bu animasyon sorunları ortaya çıktı yapılabilecek birşey varmı