Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar imei attırdıktan sonra şarj performansımın düştüğünden bahsetmiştim.Geçenlerde imei repair yaptık fakat fayda etmedi. Telefonu %100 şarj edip masaya koydum. Sabah kalktığımda şarjım %83 idi. Gece geç yattığım için yine çok gitmemiş yani düşünün. 75 ile bulduğum falan da oluyor. Sadece...
Arkadaşlar imei repair işlemini herkesin tavsiye ettiği bir arkadaşa yaptırdım fakat şarj konusunda hiç bir gelişme olmadı. Gece masaya bırakıyorum ve sabah kalktığımda 20-25 kadar şarj gitmiş oluyor. Wifi-Konum-Senkronizasyon dışında hiçbir şey açık değil. Dediğim gibi bu olay ilk imei...
Arkadaşlar merhaba, telefonumu alalı yaklaşık 1 yıl olacak.
7. ayında aldığım kişiye eski telefonumun imei numarasını yazdırdım. Fakat o işlem sanırım sıfırlama gerektiğinden cihazın pil performansı çok kötü şekilde düştü. Gerekli ayarları kapamama rağmen düzelmedi. En son forumdan bir arkadaş...
Arkadaşlar merhaba, cihazım imei atılmış bir mi9t. Miui 12 gelmiş ve yüklemek istedim. Bunu yapabilmem için twrp kurmam gerekliymiş. Sitenin youtube kanalındaki videoyu izleyerek denedim fakat fastboot ekranında takılı kaldım.
İzlediğim video şu:
Kilit açık, usb ayıklama vs her şey olması...