kamil1818 kullanıcısının son içeriği

1. K

Çözüldü mi 14 ultra kontrol merkezi tarzı

tekrardan iyi günler herkese elimde mo 14 ultra ve redmi note 13 pro 4g var ayarlardan bildirim ve durum çubuğuna girdiğimde mi 14 ultrada kontrol merkezi tarzı yok ama redmi note 13 pro 4g de var acaba benmi bulamadim yardımcı olurmusunuz
  2. K

Çözüldü rehber ve mesaj uygulaması

merhabalar xiaominin kendi rehber arama ve mesajlar uygulamasını rom atmadan kurma şanzımız varmıdır telefona
  3. K

Yardım twrp sorunu yardım

değerli arkadaşlar veya abiler twrp sorununu çözen yardımcı olursa açıklarsa ve dosyaları paylaşırsa sevinirim
  4. K

Soru mi note 10 pro şarj bordu

merhabalar efendim mi note 10 pro şarj bordu değişiyormu bunun ile ilgili internette birşey bulamadım yardımcı olacak bilgi verecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler
  5. K

Soru mi note 10 pro mikrofon sorunu

merhabalar iyi günler dilerim görüşmelerimde sesim bazen güzel gidiyor bazen sesim gitmiyor hoparlöre aldiğımda bu sorunum düzeliyor normal konuşurken sesim gitmemeye başladı mikrofon arıza yapmış olabilirmi yada çözümü varmı
  6. K

Yardım Redmi Note 6 Pro Yazılım Sorunu

merhabalar arkadaşlar abiler yazılım atarken cihazım sustu miflash ile com port görüyor fakat yazılım atamıyorum bana ücretli veya ücretsiz uzaktan yardımcı olabilecek birini arıyorum çözüm odaklı biri olursa sevinirim
  7. K

Yardım MIUI 12 kamera sorunu

marhabalar başlıktada belirttiğim gibi kamera açılmıyor kameraya basıyorum olmuyor çözümü nedir
Üst Alt