Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhabalar telefonun batarya değişim sırasında eski batarya ısındı 1 gün sonra yeni bataryayı taktım lakin hiç tepkime yok edl ilede tepkime yok pc görmüyor çözüm varmıdır
merhabalar nerden bulaştım bu telefona bilmiyorum lanet olası bir telefon. Telefona hangi rom atarsam atayım 4.5g internet var giriyor ama şebeke yok ne yapacağım tarif edecek varmı
merhabalar whatsapp uygulamam bugün sabah kendi kendine yedeklerimi silmiş çok eski bir yedeğimi yüklemiş tüm resimlerim belgelerim gitmiş telefonu bilgisayar diski gibi göstermek mümkün yolu varmıdır internetteki hepsini denedim yardımcı olacak varsa sevinirim
merhabalar mi note 10 pro yani cc9 pro telefon kullanıcısıyım resimdeki gibi hata ile karşılasıyorum tüm izinleri verdim programı güncelledim ama yinede resimleri aktarma şansım olmuyor nedeni ve çözümü nedir . Dediğim gibi tüm izinler aktif