Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
he bide arka plandaki uygulamaları yeniden başlatıyor yeniden başlatıyor mesela oyun oynuyorsam biri beni aradi ona cevap vermek istedim 2 dk sonra oyun kapandı
bi oyuna girdiğim zaman mesela alttan yukari kaydırıyorumki telefonun menüsüne atsın en iyi görüntü icin yeniden başlatin diyor sonra çıkıyorum telefonu sanki yeniden baslatmisim gibi uygulamalar tekrardan yükleniyor
hocam zaten 1 kere yapıldıktan sonra ben guncellemeden sonra yaparım sadece şu oyunlarda çok kasıyor hem performansını arttıracağım hemde akıcılık iyi olsun ama telefon sıcak olmasın ben 3 senedir yapmaya çalışıyordum ama yarıda bırakıp üşendiğim için yapamadım hiçbir zaman :D
hocam ben bilsem ztn buraya yazmam ben romu nerden alacam hangi romu yuklicem ne yapacam yukleyip yani bunları bilsem ztn yazmam 1 kere yapsam öğreneceğim de bilmiyorum