Kalpris kullanıcısının son içeriği

1. Kalpris

Çözüldü Poco x6 pro telefonu yeniden başlatmışım gibi uygulamalar yeniden yukleniyor

Beyler HALLETTİM ayarlar-ek ayarlar-sanal ram 12 gb dan kapalı yaptım cihazı yeniden başlattım ve sorun düzeldi ve telefon hızlandı şaka gibi
  2. Kalpris

Çözüldü Poco x6 pro telefonu yeniden başlatmışım gibi uygulamalar yeniden yukleniyor

he bide arka plandaki uygulamaları yeniden başlatıyor yeniden başlatıyor mesela oyun oynuyorsam biri beni aradi ona cevap vermek istedim 2 dk sonra oyun kapandı
  3. Kalpris

bi oyuna girdiğim zaman mesela alttan yukari kaydırıyorumki telefonun menüsüne atsın en iyi görüntü icin yeniden başlatin diyor sonra çıkıyorum telefonu sanki yeniden baslatmisim gibi uygulamalar tekrardan yükleniyor
  4. Kalpris

Çözüldü Poco X6 Pro nasıl ROOT atılır?

size ulaşabileceğim aktif bir platform var mı hocam çünkü şu init boot img yi bulamadım
  5. Kalpris

inşallah yapabilirim hocam 1756715534 hocam simdi anlamadığım konu şu ben ilk başta ne yapacağım sizin verdiğiniz fastboot romunu mu indiricegim
  6. Kalpris

hocam bu nedir
  7. Kalpris

tamamdır hocam ben ara sıra buralardayım ztn görürüm mesajını buldirim gelmiyor ama bakarım
  8. Kalpris

hocam bende malatya ama mersindeyim şuan telefon çok ısınıyor klimanin altinda oynamama rağmen
  9. Kalpris

tamamdır buralardayım bide doğunun neresi hocam 1756553038 tamamdır doğunun neresinde yaşıyorsunuz hocam
  10. Kalpris

hocam tahminen ne zaman gelir bu rom resimdeki 2.0.204.0 sürümü var onedir
  11. Kalpris

hocam gelirse yapalım mutlaka ya valla şuan öyle bir güzel konuştunki keşke yapabilsem dedim icimden
  12. Kalpris

hocam zaten 1 kere yapıldıktan sonra ben guncellemeden sonra yaparım sadece şu oyunlarda çok kasıyor hem performansını arttıracağım hemde akıcılık iyi olsun ama telefon sıcak olmasın ben 3 senedir yapmaya çalışıyordum ama yarıda bırakıp üşendiğim için yapamadım hiçbir zaman :D
  13. Kalpris

yok hocam estağfurullah sadece bilmiyorum :D
  14. Kalpris

hocam ben bilsem ztn buraya yazmam ben romu nerden alacam hangi romu yuklicem ne yapacam yukleyip yani bunları bilsem ztn yazmam 1 kere yapsam öğreneceğim de bilmiyorum
  15. Kalpris

hocam en son 5 gün önce olması lazım peki ne zaman gelir gelirsede haber eder misin sana zahmet
Üst Alt