kalkan_yumruk kullanıcısının son içeriği

1. kalkan_yumruk

Yardım Redmi Note 11E Wifi sorunu

Selam konuyu okuyan herkese redmi note 11e cihaz wifi sorunu yaşıyorum kopmalar oluyor ve zayıf çekiyor yani hiç stabil değil bazen sinir boyuta kadar insanı üzüyor içinde redmi note 10 5 g yazılımı var bir çok şeyleri denememe ramem bir sonuç alamadım bukonu hakkında fikri olan veya üstad...
  2. kalkan_yumruk

Çözüldü Mi9t fastboot modu yardım

Mi9t fastboot moduna aldım miflash unlock cihazı görmüyor...Yardım! Normal cihaz açıkken pc görüyor
  3. kalkan_yumruk

Yardım Redmi 4 telefon kapandı hiç bir şekilde açılmıyor

HuseyinS hocam miflash programıyla zenex hocam uzaktan bağlanarak cözdü.
  4. kalkan_yumruk

siirtfatih056 hocam saolun zenex hocam uzaktan bağlandı halletti cihazın açılmasını bekliyorum...
  5. kalkan_yumruk

ynsyns hocam evet kapalı xiaomi tool acdığımda cihazda nasıl açılacağını gösterıyor lakin cihaz açılamıyor... XWORK hocam ilginiz için teşekkür ederim Zenex hocamı iletişime gececeğim . Lopus hocam geri dönmediniz...
  6. kalkan_yumruk

XWORK hocam telefondan yapılıyorsa cihaz zaten açılmıyor ...
  7. kalkan_yumruk

peki ynsyns hocam denerim ... ynsyns hocam bundan öteye geçemedim...
  8. kalkan_yumruk

Lopus hocam değişen yok ben bir yerde yanlış yapıyor da olabilirim...
  9. kalkan_yumruk

Lopus hocam miflash 2016.03.30 64 bit kurdum.Romda indirdim lakin dosya adi dizin adi veya etiketi sözdizimi hatali(0x8007007b: open programmer MPRG hex yaziyor burdan ötesine gecemiyorum...
  10. kalkan_yumruk

Hocam düşünmüyorum garantisi yok... Lopus hocam şu şekilde Qualcomm hs-usb QDLoader 9008 (COM3) gözüküyor... Hocam bende O sihirden istiyorum... ;)
  11. kalkan_yumruk

Hocam pc ye takdıgımda Qualcom olarak gördü peki birde o yolu deniyelim.
  12. kalkan_yumruk

İyi forumlar redmi 4 kendi kendine kapandı ve açılmiyor iki gündür bu şekilde cihaz bekliyor yardımlarınızı bekliyorum ...
  13. kalkan_yumruk

Satış Xiaomi, Huawei, LeEco, Zte, Meizu listesi şok fiyatla kılıf cam koruma da geldi

hocam ben sadece selduman beyle benim durumumu yazmak istedim kişisel algılamayın yazının renglere ve büyüklüğnü de takılmayın sonuçda 48 gün bekleyip cihaz alamayıp hayal kırıklığına uğrayıp telefonsuz kalanda siz değilsiniz benim durumumuda siz anlayamazsınız saygılar inşallah telefonunuzu...
  14. kalkan_yumruk

Satış Xiaomi, Huawei, LeEco, Zte, Meizu listesi şok fiyatla kılıf cam koruma da geldi

Bende selduman beye z11 sipariş vermişdim bir buçuk ay kadar da beklemişdim lakin kış şartları başka nedenlerden dolayı cihazım gelmedi dedi ve paramı fazlasıyla iade etti. vesveseye kapılmadan beklemek gerekiyor ben cihaza kavuşamadım sadece
Üst Alt