Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selam konuyu okuyan herkese redmi note 11e cihaz wifi sorunu yaşıyorum kopmalar oluyor ve zayıf çekiyor yani hiç stabil değil bazen sinir boyuta kadar insanı üzüyor içinde redmi note 10 5 g yazılımı var bir çok şeyleri denememe ramem bir sonuç alamadım bukonu hakkında fikri olan veya üstad...
Lopus hocam miflash 2016.03.30 64 bit kurdum.Romda indirdim lakin dosya adi dizin adi veya etiketi sözdizimi hatali(0x8007007b: open programmer MPRG hex yaziyor burdan ötesine gecemiyorum...
hocam ben sadece selduman beyle benim durumumu yazmak istedim kişisel algılamayın yazının renglere ve büyüklüğnü de takılmayın
sonuçda 48 gün bekleyip cihaz alamayıp hayal kırıklığına uğrayıp telefonsuz kalanda siz değilsiniz benim durumumuda siz anlayamazsınız saygılar inşallah telefonunuzu...
Bende selduman beye z11 sipariş vermişdim bir buçuk ay kadar da beklemişdim lakin kış şartları başka nedenlerden dolayı cihazım gelmedi dedi ve paramı fazlasıyla iade etti. vesveseye kapılmadan beklemek gerekiyor ben cihaza kavuşamadım sadece