Kalelisen kullanıcısının son içeriği

1. K

Soru Global Mi 11 lite veya mi 10 t

Yani arka camı yaptırmak istemiyorum ancak telefonun içinde bazen bazı temizlikler yapılıyor sanırım onları yaptırmak istiyorum Peki fotoğrafı yedekleyip hiç ugrasmadan yeni telde alamaz mıyım zip işlemi nasıl oluyor
  2. K

Şuan redmi note 8 kullanıyorum ve yaklaşık 10 bin fotoğrafım var,bunu mi10t aldığımda nasıl aktarabilirim biraz temizlersem 7 bine falan düşer. Bir de şuan redmi note 8 kullanıyorum dediğim gibi Türkiye garantili ve hala devam ediyor bunu anneme vereceğim vermeden önce garantiye gönderip bı...
  3. K

Antepte attığın ilan daha uygundu hocam sanki.bu düz mi10t, pro yazmış ama 1625316896 İlan no 906235902 ne düşünüyorsunuz
  4. K

Kendisine neden uygun dediğimde sürümden kazanıyorum dedi ama kararsızım sıkıntı yaşar mıyım bilemedim
  5. K

https://letgo.onelink.me/O2PG/a2725660
  6. K

Özelden mesaj atamadım sana stoya bir ilan gösterecektim de
  7. K

Bı yorumunuzda alinacaksa mi serisi ve global olarak alınmalı (rom) olarak değil yazmissiniz bu dediginiz gibi değil mi ilandaki? Cahilligim affola:))
  8. K

Stoya,bazı yorumlarında ilan no önerisi yaptığını gördüm.Mi 10t için güvenilir bi telefoncu önerisi verebilir misin?
  9. K

Aradaki 2 GB ram farkını hisseder miyim sizce hangisini almalıyım
  10. K

Teşekkür ederim,peki 6gb ram ve 8 GB ram versiyonları hakkında ne düşünüyorsunuz?
  11. K

Öncelikle merhaba forumda ilk konum.tecrubem yok telefonlar hakkında da çok bilgim yok redmi note 8 kullanıyorum Türkiye garantili ancak mi 11 lite veya mi 10t almayı düşünüyorum. Mi 11 lite kayıt olamayacak diye duydum çok hoşuma gitmişti orjinaline de bütçem yetmiyor mi10t hakkında bilgisi...
Üst Alt