Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar miui 12.5 de iken ekrani 120 hz de kullandigimda youtube yine 60 hz kaliyordu ve ben SetEdit den user_refreshrate secenegini 1 yaparak bu sorunu cozuyordum. Su an miui 14 kullaniyorum ve user refreshrate yok bile bunu nasil cozebilirim cihazi 120 hz de kullanamiyorum.
Arkadaşlar tek istediğim düz siyah kılıf. Yok içi kadifeymiş, kamera koruması varmış tek istediğim dümdüz siyah silikon kılıf ama bir türlü bulamıyorum.
Arkadaslar yd cihazlarda tek slotu 4 ay kullanabiliyoruz ya cihazi ucak moduna alip wifi acsak yine sureden yer mi ? Mesela ben okula gidiyorum gunde 8 saat okuldayim o sirada ucak moduna alsam 4 ay degil 5 6 ay kullanabilir miyim tek slotu.
Arkadaşlar mi 11t kullanıyorum hızlıca bootloader kilidini acıp surum dusurecektim ama bootloader acılmadı bende resmi yontemle yaptım az once 1 hafta bekleyecegim su anda. Ama telefon acılırken dm verity corruption hatası veriyor guc tusuna bir kere basınca normal bir sekilde acılıyor bunun...
Arkadaslar ustte pilin vb. bulundugu cubuk bazen ekrana dahil oluyor bazense siyah ben bunu her zaman dahil olacak sekilde ayarlayabilir miyim ? Mesela instada siyah ama chrome de dahil uyumlu calisiyor.
Arkadaşlar global mi 11t almayı dusunuyorumda bu imei atma isleri nasıl oluyor ucretler nasıl bilgi verebilir misiniz ? Mesela evde eski bir telefonum var kendim evde atamaz mıyım ?