kaju kullanıcısının son içeriği

1. kaju

Yardım Mi 10T Pro Boot Sorunu

Merhabalar TR garantili stok romlu Mi 10T Pro kullanıyorum. Telefonda normalde bi sıkıntı yok fakat yeniden başlattığımda veya kapatıp açtığımda çoğu zaman boot ekranında uzun süre geçmesine rağmen açılmıyor. Her kapattığımda açmak için 4-5 kez aç kapa yapmam gerekiyor. Sorunu başka yaşayan var...
  2. kaju

Soru Mi 10T Pro için güncel en iyi custom kamera hangisi?

Mi 10T Pro kullanıyorum forumda çeşitli custom kameralar gördüm (gcam vb.) fakat kararsız kaldım en stabil çalışan ve kaliteli olan hangisi sizce? Deneyenler fikrini belirtirse mutlu olurum. Not: Stok rom kullanıyorum MIUI 13.
  3. kaju

Soru Mi 10T Pro Sağlam Kılıf Önerisi

Merhabalar, kılıf takılıyken düştüğü halde telefonun arka camı çatlamıştı. Gidip değiştirttim. Aynısını tekrar yaşamamak için sağlam bir kılıf arıyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
  4. kaju

Soru Mi 10T Pro Telefon Uygulaması Sorunu

Merhabalar Mi 10T Pro kullanmaktayım ve birkaç sorun yaşıyorum. 1- Bir arama geldiğinde telefon çalıyor fakat arayan kişinin adı bayağı geç çıkıyor. İnternette gördüğüm birkaç çözümü denedim fakat hala aynı. 2- Bazen birisi aradığında ve açtığımda sesim gitmiyor, kapatıp tekrar aramak...
  5. kaju

Yardım VoLTE Açıkken Mesaj Gönderemiyorum

Merhaba Global ROM'lu TR cihaza sahibim. Forumdan gördüğüm kadarıyla SIM etkinleştirme servisini kapattım sonra VoLTE'yi açtım fakat VoLTE açık iken mesajlar gönderilemedi olarak kalıyor. Kapattığımda ise gönderiliyor. Büyük ihtimalle gözden kaçırdığım bir şey var. Yardımcı olabilir misiniz...
Üst Alt