Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
1tap cleaner ile tüm uygulamaların onbelleğini temizledim birkac kez denedim acilmama problemi olmadı simdilik, cozuldu gibi gozukuyor. çok tesekkurler.
Merhabalar TR garantili stok romlu Mi 10T Pro kullanıyorum. Telefonda normalde bi sıkıntı yok fakat yeniden başlattığımda veya kapatıp açtığımda çoğu zaman boot ekranında uzun süre geçmesine rağmen açılmıyor. Her kapattığımda açmak için 4-5 kez aç kapa yapmam gerekiyor. Sorunu başka yaşayan var...
Mi 10T Pro kullanıyorum forumda çeşitli custom kameralar gördüm (gcam vb.) fakat kararsız kaldım en stabil çalışan ve kaliteli olan hangisi sizce? Deneyenler fikrini belirtirse mutlu olurum.
Not: Stok rom kullanıyorum MIUI 13.
Öncelikle verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim. Spigen + kamera koruyucu almam mı daha sağlıklı olur, yoksa attığın zore kılıf yeterli olur mu?
Bir de bende hala kutudan çıktığında üzerinde olan ekran koruyucu var, değiştirmeme gerek var mı sence?
Merhabalar, kılıf takılıyken düştüğü halde telefonun arka camı çatlamıştı. Gidip değiştirttim. Aynısını tekrar yaşamamak için sağlam bir kılıf arıyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
ben bi telefoncuda 300 tl'ye değiştirttim. kılıf olduğu halde düştüğünde çatlamıştı nasıl oldugunu hala bilmiyorum. şu anda kılıf arıyorum ben de bir daha yaşamamak için