kaju kullanıcısının son içeriği

1. kaju

Soru Mi 10T Pro için güncel en iyi custom kamera hangisi?

hangi siteden indirmem gerek LMC'yi?
  2. kaju

Yardım Mi 10T Pro Boot Sorunu

1tap cleaner ile tüm uygulamaların onbelleğini temizledim birkac kez denedim acilmama problemi olmadı simdilik, cozuldu gibi gozukuyor. çok tesekkurler.
  3. kaju

formatlayınca mı çözüldü seninki hocam
  4. kaju

fabrika ayarlarına sıfırla şeklinde mi yoksa recovery menuden mi
  5. kaju

Merhabalar TR garantili stok romlu Mi 10T Pro kullanıyorum. Telefonda normalde bi sıkıntı yok fakat yeniden başlattığımda veya kapatıp açtığımda çoğu zaman boot ekranında uzun süre geçmesine rağmen açılmıyor. Her kapattığımda açmak için 4-5 kez aç kapa yapmam gerekiyor. Sorunu başka yaşayan var...
  6. kaju

Soru Mi 10T Pro için güncel en iyi custom kamera hangisi?

Mi 10T Pro kullanıyorum forumda çeşitli custom kameralar gördüm (gcam vb.) fakat kararsız kaldım en stabil çalışan ve kaliteli olan hangisi sizce? Deneyenler fikrini belirtirse mutlu olurum. Not: Stok rom kullanıyorum MIUI 13.
  7. kaju

Soru Mi 10T Pro Sağlam Kılıf Önerisi

Öncelikle verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim. Spigen + kamera koruyucu almam mı daha sağlıklı olur, yoksa attığın zore kılıf yeterli olur mu? Bir de bende hala kutudan çıktığında üzerinde olan ekran koruyucu var, değiştirmeme gerek var mı sence?
  8. kaju

spigenlerde kamera koruması yok o eksiği nasıl kapatıcam? bi de arkalı önlü kaplama dediğin ne nano kaplama mı
  9. kaju

Merhabalar, kılıf takılıyken düştüğü halde telefonun arka camı çatlamıştı. Gidip değiştirttim. Aynısını tekrar yaşamamak için sağlam bir kılıf arıyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
  10. kaju

Soru Mi10T Arka Kapak değişir mi

ben bi telefoncuda 300 tl'ye değiştirttim. kılıf olduğu halde düştüğünde çatlamıştı nasıl oldugunu hala bilmiyorum. şu anda kılıf arıyorum ben de bir daha yaşamamak için
  11. kaju

Soru Telefon görüşmesi sırasında ses gitmeme sorunu

true phone yükleyip dener misiniz
  12. kaju

Yardım Mi 10 T pro Sorunları.

kalibre ederken napmam gerek telefonu düz masaya koymak mı?
  13. kaju

Soru Mi 10T Pro Telefon Uygulaması Sorunu

garantili, stok rom var. google'ın arama uygulaması var.
  14. kaju

Yardım Mi 10 T pro Sorunları.

bahsettiğiniz konu linkini atma şansınız var mı rica etsem
  15. kaju

Yardım Gelen Aramaların Ekranda Görünmemesi

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hb.dialer.free&hl=en&gl=US bu uygulama mı?
Üst Alt