Kaizen19 kullanıcısının son içeriği

1. Kaizen19

Soru Redmi note 7 root sorunu

Arkadaslar redmi note 7android 9 custom romu root ladim forumda gösterildiği şekilde magisk yüklü root yetkisi felan veriyor ama bazı uygulamalarda kök erişiminin selinux ile sıkıntıları var diye bir uyarı geliyor. Root ise yaramiyor 1580979491 Root crecker ile test ettim root yüklü görünüyor...
  2. Kaizen19

Yardım Redmi note 7 wifi sorunu

Telefonum wifi ağlarinin bir kısmını görmüyor. Bir kaç defa wifi aç kapa yaparsam görüyor. Dibindeki modemi bazen gormuyo uzak olsa neyse çevremde 5 modem varsa 2 tanesini anca görüyor diğerini görünce bu kez önce gördüğü kayboluyor
  3. Kaizen19

MIUI 11 Redmi Note 7 Global Kararlı MIUI 11 V11.0.4.0 PFGMIXM İndirme Bağlantıları

Arkadaşlar uğraşmayın ota dan gelmeye başladı bana bu gün geldi
  4. Kaizen19

Soru Retmi note 7 MIUI 11.0.3

Teşekkür ederim
  5. Kaizen19

Soru Retmi note 7 MIUI 11.0.3

Arkadaşlar guncellemeden sonra ota yolu ile dosya gösterip yükleme yapma olayı kalkmış sizde de oylemi
  6. Kaizen19

Soru MIUI 11 ultra güç tasarruf modu

Teşekkür ederim sadece tema guncelledik desene daha birde yakınlık sensörü çalışmaz oldu
  7. Kaizen19

Soru MIUI 11 ultra güç tasarruf modu

Arkadaşlar resmi note 7 kullanıyorum miui11 de ultra güç tasarruf modu olacaktı sözde varda benim bulamiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.tesekkurler
  8. Kaizen19

MIUI 11 MIUI 11 2.ETAP Dağıtılmaya başladı, (Güncel)

Arkadaşım redmi note7 çin ve eu ya 11 geldi velakin biz globalciler beklemedeyiz 3 5 güne sağ çıkarsak yada parmaklarimiz kasılıp kalmassa bizde 11 e geçmiş oluruz Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. Kaizen19

Hoşuna gidiyorsa mi8 felan alacaksın onlar amoled ekranlı Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. Kaizen19

Ya aslında LCD ekranda da always on özelliği acilabiliyorda pikser yanmasına sebep olabiliyormuş. Deneyenler olmustu Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. Kaizen19

O özellik amoled ekranlar için sürekli açık ekran özelliği LCD ekranlı telefonlarda olmuyor hocam
  12. Kaizen19

Betaya kayıt kapandı kardeşim geç kaldin
  13. Kaizen19

Arkadaşlar böyle birşey paylasilmis Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. Kaizen19

Yardım Mi Max 2 MIUI 11 yükleme

Telefonu biricik yapmışsın miui10 orijinal romunu bul tekrar yükle
  15. Kaizen19

Evet geldi. Biz müşterilerimizi foruma twet ve istengrama abone olsunlar,reklamımız olsun fanimiz çoğalsın diyerek böyle bir halt yedik. Verdikleri günün sonuna gelince de bizim birşeyden haberimiz yoktu biz beta dan bahsediyorsun. Aman tanrım biz ne yaptık böyle özür dileriz dediler. Tabi buna...
Üst Alt