Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaslar redmi note 7android 9 custom romu root ladim forumda gösterildiği şekilde magisk yüklü root yetkisi felan veriyor ama bazı uygulamalarda kök erişiminin selinux ile sıkıntıları var diye bir uyarı geliyor. Root ise yaramiyor
1580979491
Root crecker ile test ettim root yüklü görünüyor...
Ya kusura bakmayın ben baya oldu bu işlerle uğraşmaya ki en son android 7 de yapmıştım sanırım zaten amacım magisk yüklemek bununla ilgili konu baktım bulamadım . Magisk yüklendikten sonra ne yapmam gerekiyor. Bilgilendirirmisiniz
Telefonum wifi ağlarinin bir kısmını görmüyor. Bir kaç defa wifi aç kapa yaparsam görüyor. Dibindeki modemi bazen gormuyo uzak olsa neyse çevremde 5 modem varsa 2 tanesini anca görüyor diğerini görünce bu kez önce gördüğü kayboluyor
Adamların telagramda söylediğine göre resmi note7 kerim hepsine geldi. Bana iki defa güncelleme geldi 11.0.3 ve 11.0.4
1574439599
Düzeltiyorum redmi note7 pro full dağıtılmış redmi note 7 dağıtım aşamasında yanlış gormusum
Arkadaşlar resmi note 7 kullanıyorum miui11 de ultra güç tasarruf modu olacaktı sözde varda benim bulamiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.tesekkurler
Arkadaşım redmi note7 çin ve eu ya 11 geldi velakin biz globalciler beklemedeyiz 3 5 güne sağ çıkarsak yada parmaklarimiz kasılıp kalmassa bizde 11 e geçmiş oluruz
Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi