Kaizen19 kullanıcısının son içeriği

1. Kaizen19

Soru Redmi note 7 root sorunu

Hocam kusura bakmayın hallettim sorunu. Root kaldırıp tekrar twpr ve magisk kurdum
  2. Kaizen19

Soru Redmi note 7 kullandığınız Nano cam ve kılıflar

Kırılmaz cami Samsung m20 ninkini al daha iyi oturuyor
  3. Kaizen19

Soru Redmi note 7 root sorunu

Arkadaslar redmi note 7android 9 custom romu root ladim forumda gösterildiği şekilde magisk yüklü root yetkisi felan veriyor ama bazı uygulamalarda kök erişiminin selinux ile sıkıntıları var diye bir uyarı geliyor. Root ise yaramiyor 1580979491 Root crecker ile test ettim root yüklü görünüyor...
  4. Kaizen19

Recovery [Pie] Redmi Note 7 - Twrp 3.3.1-1031 Tek Tuş Yükleme Aracı

Ya kusura bakmayın ben baya oldu bu işlerle uğraşmaya ki en son android 7 de yapmıştım sanırım zaten amacım magisk yüklemek bununla ilgili konu baktım bulamadım . Magisk yüklendikten sonra ne yapmam gerekiyor. Bilgilendirirmisiniz
  5. Kaizen19

Peki nasıl kalıcı yazicam
  6. Kaizen19

Arkadaşlar twpr kuruyorum sıkıntı yok. Ama telefonu aç kapa yapıp recovery modu açıyım diyorum twpr gitmiş orijinal recovery gelmiş sorun ne anlamadim
  7. Kaizen19

Yardım Redmi note 7 wifi sorunu

Garantili hocam
  8. Kaizen19

Yardım Redmi note 7 wifi sorunu

Telefonum wifi ağlarinin bir kısmını görmüyor. Bir kaç defa wifi aç kapa yaparsam görüyor. Dibindeki modemi bazen gormuyo uzak olsa neyse çevremde 5 modem varsa 2 tanesini anca görüyor diğerini görünce bu kez önce gördüğü kayboluyor
  9. Kaizen19

MIUI 11 Redmi note 7 MİUİ 11 HAKKINDA

Adamların telagramda söylediğine göre resmi note7 kerim hepsine geldi. Bana iki defa güncelleme geldi 11.0.3 ve 11.0.4 1574439599 Düzeltiyorum redmi note7 pro full dağıtılmış redmi note 7 dağıtım aşamasında yanlış gormusum
  10. Kaizen19

MIUI 11 Redmi Note 7 Global Kararlı MIUI 11 V11.0.4.0 PFGMIXM İndirme Bağlantıları

Arkadaşlar uğraşmayın ota dan gelmeye başladı bana bu gün geldi
  11. Kaizen19

Soru Retmi note 7 MIUI 11.0.3

Teşekkür ederim
  12. Kaizen19

Soru Retmi note 7 MIUI 11.0.3

Arkadaşlar guncellemeden sonra ota yolu ile dosya gösterip yükleme yapma olayı kalkmış sizde de oylemi
  13. Kaizen19

Soru MIUI 11 ultra güç tasarruf modu

Teşekkür ederim sadece tema guncelledik desene daha birde yakınlık sensörü çalışmaz oldu
  14. Kaizen19

Soru MIUI 11 ultra güç tasarruf modu

Arkadaşlar resmi note 7 kullanıyorum miui11 de ultra güç tasarruf modu olacaktı sözde varda benim bulamiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.tesekkurler
  15. Kaizen19

MIUI 11 MIUI 11 2.ETAP Dağıtılmaya başladı, (Güncel)

Arkadaşım redmi note7 çin ve eu ya 11 geldi velakin biz globalciler beklemedeyiz 3 5 güne sağ çıkarsak yada parmaklarimiz kasılıp kalmassa bizde 11 e geçmiş oluruz Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt