kahrejgd kullanıcısının son içeriği

1. kahrejgd

Yardım Miui CN beta GCAM 8.1 çalışan apk varmı

Miui CN beta GCAM 8.1 çalışan apk varmı redmi note 8 için böyle apk varmı kafayı yemek üzereyim android 11 için gcam ler çalışmıyormu anlayamadım
  2. kahrejgd

MIUI 12 redmi 6a ya gelmeyecekmi

miui 12 gelmeyecekmi
  3. kahrejgd

Yardım Çin versiyon RN 8 Netflix FHD yapılırmı.

Selamunaleyküm arakdaşlar başlıkta belirttiğim sorun var SD izleniyor Eu Beta miui 12 yüklü sizler çözüm bulabildinizmi
  4. kahrejgd

Yardım L3 Netflix sorunu

Dostlar telefonumda eu rom var play store da sertifikam var ama Netflix de l3 var ben fhd izlemek istiyorum yardım edermisiniz
  5. kahrejgd

Yardım Hard brick MTK

Selâm dostlar redmi 6a telefonum hiç bir şekilde açılmıyor rom yukledikten sonra şarja takınca bildirim kedi yaniyor sadece. Telefonun fiyatı 800₺ bana 300 200₺ arası masraf çıkarıldı ben hayata dondurememi lütfen yardım edin recoevery fastboot açılmıyor sadece kendi kendine titriyor telefon...
  6. kahrejgd

Yardım Garantiden cikarmi.

Selamlar migrostan aldığım redmi note 8 i bl açıp cin romu yujlucem miui12 deneyimi yaşamak için acaba garanti dışına cikiyormu acaba evofone deil garantisi
  7. kahrejgd

Yardım redmi note 8 android 10

Beyler selamün aleyküm hayırlı günler diliyorum Telefonum resmi garantili ota dan android 10 güncelleme gelmedi bilgisayarsız nasıl android 10 yüklerim .
  8. kahrejgd

Yardım Redmi 6a 20sn de bir titriyor yardım edebilecek varmı

Arkadaşlar ekran yok siyah ekran lütfen yardım ediniz allah için
Üst Alt