Kafkef55 kullanıcısının son içeriği

1. K

Yardım Bootloader kapalı rom atma

Hocam blyi nasıl acacaz basuvuru sırasında mobil veri istiyor
  2. K

Yardım Bootloader kapalı rom atma

Arkadaslar bir arkadasım miflash ile cim romu atmış ve yalnıslıkla boatloaderi kapatmış ve android 10 miui 11.02.yi kurmuş. Sıkıntı sebeke de yok. Modem de flashlanmıyor bl kapalı oldugu için. Bl açma basvurusunu yapamıyoruz cunku mobil veri gozukmuyor. Neler yapabiliriz. Çin stabile eski roma...
  3. K

Mod Mi 8 SE Telefonunuz Bataryasını ve Performansını 2 Katına Çıkarın

Şu anda bu sekılde calışıyor. Nasıl olfu bilmiyorum ama.
  4. K

Mod Mi 8 SE Telefonunuz Bataryasını ve Performansını 2 Katına Çıkarın

Hocam uygulamayı açınca çalışmaya başlıyor fakat kapatınca arka planda çalışmıyor arka planda çalışmasını nasıl sağlayabilirim
  5. K

Yardım Google play hizmetleri

Google play hizmetleri durduruldu hatsı alıyorum arkadaşlar çözümğ nedir. Sürekli bu hatayı veriyor
  6. K

MIUI 11 Xiaomi Mi Max 3 - MIUI 11.2 Android 10 - 20.3.26 EU Beta ROM

Eu rom stabil son sürümdeyim eu beta son sürüme geçeyim mi? İyileştirme çok mu hocam. Pil önemli benim için?
  7. K

MIUI 11 Xiaomi Mi Max 3 MiuiMiX_2.0 (Android 9) MIUI_11 - 9.10.10

Hangisini indirelim hocam
  8. K

Soru Mi 8 SE Rom

mi room en iyisi
  9. K

İnceleme Mi max 3 Miui 11 Eu Beta (haftalık) batarya kullanım süreleri

Oyun filan yok genelde facebook ve chrome nasıl sizce. Stabile 11 eu
  10. K

Rom Mi room + gcam

Arkadaşlar mi roomda kurulu yapmaya çalışıyorum. Mi room kuruluyor. Mi roomda bileniniz vardır rootu otomatik rom kurarken yüklüyor fakat twrpde sadece bu kısımda root yüklenmiyor ve telefon açılmıyor. Bu sorunu yaşayan var mı. Birde rootlu gcam max3 için varmıdır?
  11. K

Soru Rom

yaptım hocam da olmadı sımdı de euya geri döndüm :) acıldı onda .bakalım yoruldum 2 saattir deniyorum yarın bir daha denerim
  12. K

Soru Rom

hocam yalnız miui 11de mi.com yazısında kaldım rootda yaptım acılmadı 20 dakıka bekledım şimdi yeniden eu stabile kurmaya çalışıcam mi-roomda ise root yuklemedı bootlopa dustu .sımdı mi.com yazısında ve powered by android yazısında kalıyorum acılmıyor
  13. K

Soru Rom

Temiz kurulum için yapıcam format data hocam
  14. K

Soru Rom

mi room 11stabil gelmiş onu da aynı şekilde yapabilir miyim? Bu resimdeki hocam 1574101826 Yaparım hocam kolay iş o
Üst Alt