kafeinsiz 'in en son etkinliği

• kafeinsiz
    kafeinsiz , Soru Telefon Arefesindeyim, Öneriniz var mı? başlıklı konuya cevap yazdı.
    Sizin adınıza sevindim geçmiş olsun. Bir çok marka 30 gün olarak uyguluyordu DOA kapsamını 180 gün kabul etmeleri şaşırtıcı...
  • kafeinsiz
    kafeinsiz , Soru 15t pro beklenmeli mi? başlıklı konuya cevap yazdı.
    14T Pro geçmişte kullandım. Pil ömrü pek verimli değildi. Kasa, malzeme kalitesi her şey çok iyi ama noksan durumları da vardı. Örneğin...
  • kafeinsiz
    kafeinsiz , Rehber Hyperos Bootloader Kilidi Açma 14T Pro başlıklı konuya cevap yazdı.
    Sanırım denemeye devam etmek lazım hocam. Ben biraz da zamanlamayı iyi yaptım sanırım daha önce saniye farkıyla hastane randevusu vs...
  • kafeinsiz
    kafeinsiz , Rehber Hyperos Bootloader Kilidi Açma 14T Pro başlıklı konuya cevap yazdı.
    Bugün ilk denemeyi yaptım BL başvurusu onaylandı 3 gün sürem başladı. Geliştirici seçeneklerinden yüzer saati açın ve 18:59:59 gibi...
    • Screenshot_2025-08-24-19-00-23-556_com.mi.global.bbs.jpg
  • kafeinsiz
    kafeinsiz , Yardım Telefon önerisi başlıklı konuya cevap yazdı.
    BL açmak o kadar da zorlu değil hocam. Eğer param var vaktim yok diyorsanız forumun ücretli destek kısmına bakın. 10 dk da çözülür bu...
  • kafeinsiz
    kafeinsiz , Sohbet Xiaomi Öldü Mü? başlıklı konuya cevap yazdı.
    Aksine daha iyi oldu uzun zamandır bir çok Xiaomi cihaz minimum düzeyde sorunla geldiği için pek çok kişi BL kilidi bile açmıyor...
  • kafeinsiz
    kafeinsiz Soru Bellek uzantısı konusundaki musdi27 mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    Açık kalması ram yönetimini bozar. 8 GB ve üstü bir ramli cihazınız varsa hiç gerek yok. Uzun kullanımda depolamaya sürekli yazma silme...
  • kafeinsiz
    kafeinsiz , Sohbet Dev Bataryalı Telefon Önerisi başlıklı konuya cevap yazdı.
    10w bile bu kadar ısı yaratıyorsa cidden üzücü. Yeni bir teknoloji Xiaomi de bu konuda erken davranıp hiçbir markada yokken 50w gibi...
Üst Alt