Anasayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Blog
Alışveriş
MIUI ROM
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Araçlar
Mi Flash Tools
TeamWin - TWRP
Mi Unlock Tool
SP Flash Tool
Qualcomm Drivers
ADB Installer
Minimal ADB & Fastboot
Qfil Tools
QPST Flash Tool
DloaderR Tool
Telefon Kod Adları
Google Kamera
S.S.S.
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Google arama
Google, forumda verilen arama sorgusu ile ilgili her şeyi bulacaktır: ileti dizileri, kullanıcılar, profil gönderileri vb.
Şu anki ziyaretçiler
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Kullanıcılar
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
kafeinsiz 'in en son etkinliği
kafeinsiz
,
Yardım
Magisk PUBG fps modulü var mı?
başlıklı konuya cevap yazdı.
Alakası yok o pil ve performans silinirse olur. Joyose silmenin hiçbir zararı olmaz.
3 Haziran 2025
kafeinsiz
,
Yardım
Magisk PUBG fps modulü var mı?
Buna ek olarak "Joyose" uygulamasını devre dışı bırakırsan tekrardan veri silmene gerek kalmaz. Joyose uygulaması cihazınız için...
2 Haziran 2025
kafeinsiz
,
Yardım
Xiaomi 14T Pro Direnç ve IMEI
Piyasada ithalatçı garantili diye satılan cihazların büyük kısmı direnç kayıtlı. Maalesef dolandırılmışsınız. Geçmişte benzer sorun...
14 Mayıs 2025
kafeinsiz
,
Yardım
Arama ve mesajlar
O konuda ayarlardan aktif etmek daha sonra bir süre araya kaçan spam mesajları elle bildirmek gerekiyor 1 hafta kadar sonra sizin ne tür...
7 Mayıs 2025
kafeinsiz
,
Yardım
Arama ve mesajlar
APK olarak yükleyip çalıştırma imkanı da var çeşitli sürümler deneyin. Ancak Google Mesajlar büyük nimettir. Özellikle spam mesaj gibi...
7 Mayıs 2025
kafeinsiz
,
Yardım
mi 10t pro android 10
Maalesef A10 ile kerneller çalışmıyor ama dediğim gibi herhangi bir kernele vs gerek kalmadan çok akıcı deneyim elde edebilirsiniz.
3 Mayıs 2025
kafeinsiz
Yardım
mi 10t pro android 10
konusundaki
karya48 mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
https://forum.miuiturkiye.net/konu/mi-10t-mi-10t-pro-k30s-ultra-custom-ve-aosp-romlar.101740/ Telefon ana bölümü...
3 Mayıs 2025
kafeinsiz
,
Yardım
mi 10t pro android 10
Aynı dosya ona takılmayın. EU sunuculardan sildiği için ben bir drive dosyası vermiştim konuda dediğiniz gibi. Android 10 için TWRP...
3 Mayıs 2025
Kullanıcılar
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt