kafeinsiz 'in en son etkinliği

• kafeinsiz
    kafeinsiz , Yardım Magisk PUBG fps modulü var mı? başlıklı konuya cevap yazdı.
    Alakası yok o pil ve performans silinirse olur. Joyose silmenin hiçbir zararı olmaz.
  • kafeinsiz
    kafeinsiz , Yardım Magisk PUBG fps modulü var mı? başlıklı konuya cevap yazdı.
    Buna ek olarak "Joyose" uygulamasını devre dışı bırakırsan tekrardan veri silmene gerek kalmaz. Joyose uygulaması cihazınız için...
  • kafeinsiz
    kafeinsiz , Yardım Xiaomi 14T Pro Direnç ve IMEI başlıklı konuya cevap yazdı.
    Piyasada ithalatçı garantili diye satılan cihazların büyük kısmı direnç kayıtlı. Maalesef dolandırılmışsınız. Geçmişte benzer sorun...
  • kafeinsiz
    kafeinsiz , Yardım Arama ve mesajlar başlıklı konuya cevap yazdı.
    O konuda ayarlardan aktif etmek daha sonra bir süre araya kaçan spam mesajları elle bildirmek gerekiyor 1 hafta kadar sonra sizin ne tür...
  • kafeinsiz
    kafeinsiz , Yardım Arama ve mesajlar başlıklı konuya cevap yazdı.
    APK olarak yükleyip çalıştırma imkanı da var çeşitli sürümler deneyin. Ancak Google Mesajlar büyük nimettir. Özellikle spam mesaj gibi...
  • kafeinsiz
    kafeinsiz , Yardım mi 10t pro android 10 başlıklı konuya cevap yazdı.
    Maalesef A10 ile kerneller çalışmıyor ama dediğim gibi herhangi bir kernele vs gerek kalmadan çok akıcı deneyim elde edebilirsiniz.
  • kafeinsiz
    kafeinsiz Yardım mi 10t pro android 10 konusundaki karya48 mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    https://forum.miuiturkiye.net/konu/mi-10t-mi-10t-pro-k30s-ultra-custom-ve-aosp-romlar.101740/ Telefon ana bölümü...
  • kafeinsiz
    kafeinsiz , Yardım mi 10t pro android 10 başlıklı konuya cevap yazdı.
    Aynı dosya ona takılmayın. EU sunuculardan sildiği için ben bir drive dosyası vermiştim konuda dediğiniz gibi. Android 10 için TWRP...
Üst Alt