kadva_89 kullanıcısının son içeriği

1. K

Yardım Xiaomi 17 Ultra’ya Geçilir mi? (Eski MIUI Kullanıcısından Fikir Danışma)

Merhabalar. Merhabalar.Leica edition ben de düşünüyorum.Sonrssında bl kilidi açıp Türkçe için rom yüklemek düşüncem ama donanımlar faklı mı ve rom farklı oldu diye çalışmasında herhangi bir tuhaflık oldu mu sizde acaba? Genel anlamda yorumlar ve fikirlerinizi söylerseniz çok sevinirim.
  2. K

Yardım Hyeperos güncelleme

Dönüş yapmadın kardeşim.
  3. K

Buyrun.
  4. K

Merhaba arkadaşlar.Telefon güncelleme sonrası hyperos3ü kabul etmiyor,bölge hatası veriyor ve en başa dönüyorum.Forumda baktım,Çin bölgesi ürünleri böyleymiş.Bütün bilgileri atıyorum.Lütfen en sade haliyle çözüm varsa bana ne yapmam gerektiğini uzman bir arkadaş anlatırsa sevinirim. Bir de bir...
  5. K

Çözüldü Çin cihaz Bootloader kilidi açma

Note 14pro plus var ve cihaz Çin,ama rom global.Bu da açılmıyor mu arkadaşlar yoksa yolu var mı?Güncellemeyi indirince kabul etmiyor,rezil oldum ya
  6. K

Yardım Hyperos 3.0 güncellemesi almıyor

Ben telefonun hiçbir işlemden geçmediğine %99 eminim.Hindistan rom ama ismi global kodlu.Emin miyiz telefonla oynandığına ve bunu neden yaparlar ki?
  7. K

Biraz daha kurcaladım.Aslında bu isim farklılığı önemli değil gibi.Çünkü daha önceki güncelleme isimlerine baktığımda diğer romlarda da isim farklılığı var.Sorun ne gerçekten anlaşılır gibi değil.Bür daha güncelleme denemeye de korkuyorum,telefon yeniden düzene girdi biraz. Siz de bakmak...
  8. K

Bilmiyorum ben de vallahi kardeş
  9. K

Benim de aynısı
  10. K

Arkadaşlar genel bi sorun bu.Epey araştırdım ve genel kanım şu oldu.Öncelikle sorunun kaynağını bulmak epey zamanımı aldı ama chatgptye her şeyi verip sorunu anlatınca gözümüzden kaçan küçük ama önemli sorunu farketti hemen.Bizim paketimiz VOPINXM iken gelen güncelleme WOPINXM.Bu yüzden...
  11. K

Yardım Note 8 pro kartvizit ve arama kaydı sorunu

Arkadaşlar merhaba.Kartvizit gönderirken MMS olarak gönderiyor ve ücret alıyor.Arama kaydı ise yapamıyorum.İndireiğim diğer arama kaydı app leri de kaydediyor gibi görünse de ses yok.Eşimin mi 8 lite ve hiçbir sorunu yok.Problemi nasıl çözerim arkadaşlar.
Üst Alt