KadoReyz kullanıcısının son içeriği

1. KadoReyz

Soru Mi9T Ekran güneş altında garip

Bugün ilk defa güneş ışığı altında cihazı kullanma fırsatım oldu. Ekrana parmağımın gölgesi düşünce bir garip. En azından benim için. Beyaz bir ekran açık. Parmağımın gölgesinin düştüğü yerle gölge düşmeyen ekran arasında neredeyse pembe ile beyaz ton gibi net bir ayrım var. Daha önce de hep...
  2. KadoReyz

Diğer Hepsiburada Mavi Mi 9T 2600₺

Hepsiburada Mavi Mi9T Xiaomi TR Garantili 2600₺ olmuş. Satıcı HB. Kalan cihaz sayısı 36 imiş. Ayrıca Xiaomi TR garantili demiş. Yakın zamanda alan var mı? GENPA, KVK etiketli mi geliyor? Yoksa Evofone mu?
  3. KadoReyz

Soru Yakında BİMcell/PTTcell hat alan var mı?

Selamlar, Yakında BİMcell/PTTcell hat alan var mı? Merak ettiğim BİMcellde numaralar hala 551, PTTcellde ise 507 888 ile mi başlıyor? Kullanılmamış hat arıyorum. Mecbur BİMcell veya PTTcell bakmak lazım gibi geliyor... Teşekkürler
  4. KadoReyz

Satış Orijinal Zippo 141₺ (Ambalajında-Sıfır)

Orijinal Zippo İhtiyaç fazlası olduğu için satıyorum Dünyanın her yerinde ömür boyu garantilidir Kargo dahil 141₺ye Türkiye'de orijinal Zippo sitesinden fiyatlar 220₺ olarak başlıyor, E-ticaret sitelerinde ise 180₺... Tabii o da model model değişmekte.
  5. KadoReyz

Soru Mi9T MIUI10 mu kalsın? Yoksa güncellenmeli mi?

Merhabalar, Son sürüme güncelle ve hard reset yap sorunsuz kullan diyenler var. Bir o kadar da MIUI10 dönüşü için uğraşan. Cihaz kutudan MIUI10 çıkar diye düşünüyorum. Ne yapayım? MIUI10 kalsın diyenler hangi sürümünü tavsiye eder. Son sürümü mü? Ayrıca Xiaomide güncellemeler nasıl oluyor...
  6. KadoReyz

Soru Engellenenler yedeklenir mi?

Sms veya çağrı kısmından engellenen kişiler Mi Cloud ile yedekleniyor mu?
  7. KadoReyz

Soru Çift SIM ile arama ve mesaj

SIM1 ve SIM2 ile arama ayarı mı? Yani şöyle; Ali'yi SIM1 ile, Veliyi SIM2 ile ara gibi. Yoksa her seferinde arama tuşuna basınca SIM mi seçeceğiz? Mesaj atarken de nasıl oluyor? SIM karta kişi kaydetme imkanı var mı Rehberde kişileri göster kısmında SIM1, SIM2 olarak ayrı gösterebiliyor muyuz...
  8. KadoReyz

Soru Amazondan Telefon alan var mı?

Son zamanlarda amazon.com.tr üzerinden satıcı Amazon olmak üzere cihaz alan var mı? Bir zamanlar faturaya IMEI yazmıyorlardı. Durum hala böyle mi?
  9. KadoReyz

Soru Mi 9T ile ilgili üç soru

Merhabalar, özelliklere göz attım birazcık okudum ama sizlere de sormak istiyorum. Acilen de cihazı almak veya almamak konusunda karar vermem lazım. Redmi Note 8 Pro var fakat değişeceğim. Kamera ve Google Kişiler ve Google Dialer yüzünden. Bu cihaz popüler ve uzun süreli kullanan siz...
  10. KadoReyz

Satış Note8Pro Silikon Kılıf 10₺(Az kullanılmış)

Az kullanılmış(10-15 gün) Zore Aksesuarın Premier Silikon Kılıfı kargo dahil 10₺ Dokusu, hissiyatı güzel, kamerayı koruyor. Kargo dahil 10TL https://www.modacruz.com/siyah-adagio-diger-diger-genel_13976173
  11. KadoReyz

Soru BL kilidi açınca bankacılık uygulamaları kullanılmıyor mu?

ROM değişikliği için BL açacaktım. Mi Communityde denk geldim. BL açılırsa cihazımı bul, banka uygulamaları vs kullanılamaz demiş. Doğru mudur?
  12. KadoReyz

Satıldı Hibrid SIM Adaptör

Aynı anda çift SIM kart ile hafıza kartını kullanmaya yarıyor. Fazladan almıştım. Artık ihtiyaç kalmadı. Türkiye'de satışı olan bir ürün de değil. Kargo dahil 14₺ 18 TL ye sıfır ürünleri satmıştım ama elimde 4-5 gün kullandığım tek bir tane ürün kaldı
  13. KadoReyz

Soru BL açmadan OFFICIAL ROMlar arası geçiş mümkün mü?

Bildiğim kadarıyla BL açılmadan ROM atılamıyor. XiaomiTool veya v2 gibi uygulamalar için BL açılmadan ROM atabileceği söylenmiş Bazıları BL sadece custom ROM atarken gereki, resmi ROM değişiminde gerek yok demiş. Bu bilgileri bu sitede, ve MIUI forumda okudum. Hangisi doğru? Eğer öyleyse...
  14. KadoReyz

Diğer Xiaomi TR Garantisi Açıklaması Hk.

Merhabalar, HB üzerinden Redmi Note 8 Pro Xiaomi TR Garantili telefon aldım. KVK etiketli geldi. IMEI üzerinden sorgulatınca; Çift IMEI de BTK kayıtlı, KVK'nın garantisi altında, GENPA'ya mail ile ulaştığımda garanti kapsamında dendi, Evefone müşteri hizmetleri de IMEI sorgusu sonucu Türkiye...
  15. KadoReyz

Soru Global Kararlı PGGMIXM v11.0.5.0 Güncellemesi mi var?

Merhabalar, Yardım - Redmi Note 8 pro Global konusunda arkadaş Redmi Note 8 Pro cihazında Global kararlı v11.0.5.0 yazılımı olduğunu söyledi. Bu güncellemeyi 2 gün önce almış. Hatta ekran görüntüsü de attı. Siz ne diyorsunuz?
Üst Alt