Kadirselimoglu kullanıcısının son içeriği

1. K

Servis Hizmeti Xiaomi Tamir ve Servis Hizmetleri

Mi 10t Pro için uzaktan imei kaydı yapabiliyor muyuz? Birisi ulaşabilirse sevinirim
  2. K

Servis Hizmeti Xiaomi Tamir ve Servis Hizmetleri

Merhaba imei atma işlemi yapıyor musunuz? Mi 10t Pro global cihaz. Yapıyorsanız ücret nedir
  3. K

Rehber Haylou Solar (LS05) Güncelleme Almayan Cihazı Güncelleme (RH192I-V000854)

Beyler CA sertifikası uyarısı veriyor uygulama. Bunun bir çözümü yok mu?
  4. K

Yardım Mi 9t Pro Kendi Kendine Ses Kısması

Arkadaşlar merhaba, forumda benzer konular gördüm ama birebir benimle aynı sorunu yaşayan kimseye rastlamadım. Telefonumda kulaklıkla müzik dinlerken kendi kendine ses kısıyor ama bunu her zaman yapmıyor. Evde veya başka bir yerde otururken hiçbir problem yokken hareket halindeyken ses...
  5. K

Tema Kilit Ekranı Şeffaf Tema

İndirdim ben de kullanayım bi süre kilit ekranı hoşuma gitti. Keşke sola kaydırınca wechat yerine whatsapp vs. kullanılabilse
  6. K

içeriği de görünmüyor galiba
  7. K

Tema güzel gözüküyor, bildirimler nasıl whatsapp falan geliyor mu doğru düzgün. Kullandığım çoğu temada gelmiyordu
  8. K

Soru Mi 9T Batarya Değişimi

Şarjı full doldurun ve şarja takarken uygulmayı açın. 2-3 gün içinde gösteriyor
  9. K

Sizin acilen pilinizi değiştirmeniz gerekiyor bence
  10. K

Yanlışsa bile %2-3 yanılma payı vardır en fazla bence çünkü yeni batarya almadan önce ölçtüğümde ortalama 6-7 saat ekran süresi alırken şuanda 9 saatlere kadar alıyorum. %78 pil ömrü gözüküyordu. AccuBattery uygulamasıyla ölçebilirsiniz, uygulamayı indirip 2 gün normal kullanın telefonu ve şarj...
  11. K

Herhangi bir uygulamadan pil ömrünüze hiç baktınız mı acaba?
  12. K

Diğer Mi 9 T Pro Ekran Süresi Paylaşımı

Youtube sürekli izliyorsaniz ciddden şarj yemiyor garip şekilde. Benim de 13 saat sadecr youtube izleyerek ekran suresi aldigim oldu
  13. K

Miui 12.0.4.0 kullanıyorum. Cihaz yaklaşık 2 senelik, sizce pilimi degistirmeli miyim? Accubatery uygulamasinda pil sağlığı%76 gozukuyor. Ortalama 8-9 saat arası ekran süresi alıyorum. Pil %100 den %85 e kadar çok hızlı düşüyor fakat sonra normal gibi.
  14. K

Ana Başlık Mi9T Pro ve K20 Pro Kullanıcı Yorumları ve Öneriler [ Madalya Ödüllü ]

Buna 12.0.4 ten düşürmek için indirip yuklememiz yeterli olur mj
  15. K

otomatik güncelleme ile 14.0.4 e güncelledi cihaz. Dediginiz romlar benim cidden hiç hoşuma gitmiyor görüntü arayüz olarak. onları kullanacağıma 2 kere şarj ederim daha iyi geliyor. Benim demek istediğim miui ile aldığım bu ekran süresi normal midir. Ortalama 6,5-7 saat arası ekran süresi...
Üst Alt