Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar merhaba, forumda benzer konular gördüm ama birebir benimle aynı sorunu yaşayan kimseye rastlamadım.
Telefonumda kulaklıkla müzik dinlerken kendi kendine ses kısıyor ama bunu her zaman yapmıyor. Evde veya başka bir yerde otururken hiçbir problem yokken hareket halindeyken ses...
Arkadaşlar suanda redmi note9pro kullaniyorum. Telefondan ekranin ips olması dışında memnunum ama mi9t pro almayi düşünüyorum amoled ekran oldugu icin. Sizce gecmeli miyim? Tecrübesi olanlar bilgi verirse mutlu olurum.
Arkadaşlar redmi note 9 pro kullanıcısıyım ama ekranından memnun değilim, amoled ekranlı bir telefona geçmeyi düşünüyorum. Sizce mi9 benim telefonumdan düşük model bir telefon mudur? Geçmeye değer mi yardımcı olursanız sevinirim
Arkadaşlar uzun süredir bende yeni nesil pil istatistikleri ekranı vardır fakat şuanda eskisi gibi oldu ekran süresi vs göremiyorum. Ben mi bir şey yaptım kurcaladım bulamadım yardımcı olur musunuz?
Arkadaşlar bugün redmi note 9pro cihazıma imei attiracagim. Fakat okuduğum şeylerden dolayı kafam karıştı. İmei atma işlemi normal MIUI sistemini bozuyor mu? Yani ben normal bir şekilde telefon ayarlarından vs güncelleme yapamayacak mıyım? Sürekli saçma sapan programlarla mi güncelleme yapmak...
Arkadaşlar cihazı alalı 4 gün oldu. Yurtdışı telefonu. Yanında normalde 33watt'lık şarj cihazı veriyorlarmış fakat benimkinden 22w lık alet çıktı. 30watt'la 1 saat civarında 0 dan 100 e şarj oldugunu soyluyorlar denem fırsatım olmadı fakat benim telefonum 0 dan 100 e 4 bucuk saatte şarj oluyor...
Arkadaşlar Redmi Airdots S kulaklığın tuş kısmı koşarken sallanıyor ve ses yapıyor, acaba ürünün kendisi mi böyle yoksa ürün sahte mi? kullanan varsa cevaplarsa sevinirim
Merhaba arkadaşlar. Telefonumun 4 köşesinde de ekranda küçültme oluyor. İlk başlarda ekran bu kadar sanıyordum fakat youtubeden vs tam ekran bir şey izlediğimde oranın da ekran olduğunu anladım. Pil göstergesi bildirim çubuğundan taşıyor. İnternette hiçbir çözüm bulamadım. Lütfen yardımcı...