Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar merhaba, forumda benzer konular gördüm ama birebir benimle aynı sorunu yaşayan kimseye rastlamadım.
Telefonumda kulaklıkla müzik dinlerken kendi kendine ses kısıyor ama bunu her zaman yapmıyor. Evde veya başka bir yerde otururken hiçbir problem yokken hareket halindeyken ses...
Yanlışsa bile %2-3 yanılma payı vardır en fazla bence çünkü yeni batarya almadan önce ölçtüğümde ortalama 6-7 saat ekran süresi alırken şuanda 9 saatlere kadar alıyorum. %78 pil ömrü gözüküyordu.
AccuBattery uygulamasıyla ölçebilirsiniz, uygulamayı indirip 2 gün normal kullanın telefonu ve şarj...
Miui 12.0.4.0 kullanıyorum. Cihaz yaklaşık 2 senelik, sizce pilimi degistirmeli miyim? Accubatery uygulamasinda pil sağlığı%76 gozukuyor. Ortalama 8-9 saat arası ekran süresi alıyorum. Pil %100 den %85 e kadar çok hızlı düşüyor fakat sonra normal gibi.
otomatik güncelleme ile 14.0.4 e güncelledi cihaz. Dediginiz romlar benim cidden hiç hoşuma gitmiyor görüntü arayüz olarak. onları kullanacağıma 2 kere şarj ederim daha iyi geliyor. Benim demek istediğim miui ile aldığım bu ekran süresi normal midir. Ortalama 6,5-7 saat arası ekran süresi...