Kadirsakarya kullanıcısının son içeriği

1. Kadirsakarya

Yardım Mi Note 10 Lite kasma sorunu

Arkadaşlar selam. Mi Note 10 Lite kullanıyorum. 3 ay önce hb'dan aldım. Cihazda kulaklıkla müzik dinlerken ara sıra anlık takılmalar oluyor. YouTube'da video izlerken, herhangi bi müzik dinlerken veya netflixte dizi izlerken anlık takılmalar oluyor 1 saniyelik. Can sıkıcı olmaya başladı. Miui 11...
  2. Kadirsakarya

Silinebilirli)

Silinebilir
  3. Kadirsakarya

Yardım Silinebilir

Arkadaşlar format data falan yaptım. Temiz kurulum olsun diye. Telefona ne play store dan ne internetten hiçbir şey inmiyor. WhatsApp yedekleri de hazırlanıyor diyip kalıyor. Depolama ile ilgili bi sorun mu var acaba? Yardım lütfeen 1589003241 Yok mu bilen birisi? Admin arkadaşlar yardımcı olur...
  4. Kadirsakarya

Yardım Icon pack mtz yapma

https://apk4free.net/huawei-emui-icon-pack/ Arkadaşlar bu linkteki ikon paketini çok beğendim. Ama nasıl yapacağımı bilmiyorum. Mtz hale getirebilecek olan var mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim :)
  5. Kadirsakarya

Yardım Kulaklık ses cızırtısı

Merhaba arkadaşlar. Kablolu kulaklıkla müzik dinlerken yaklaşık yarım saatte 1 kere kulaklıktan biri cızırtı yapıp komple gidiyor. Sonra diğeri. Ya kulaklığı çıkarıp takınca ya da müziği durdurup geri başlatınca ses geri geliyor. Telefon görüşmesinde olmuyor bu olay. Sadece müzik video vs...
  6. Kadirsakarya

Yardım Türkçe'ye çevirebilir misiniz?

Arkadaşlar güzel tema herkes faydalansın. Türkçe için yardımlarınızı bekliyorum :) teşekkürler şimdiden 麻豆时光+圆方.mtz
  7. Kadirsakarya

Yardım Anlık Ekran Yanıp Sönmesi

Arkadaşlar garip bir sorun yaşıyorum. Genellikle güç tuşuyla ekranı kapatıp açınca kısa sürekli yeşil-beyaz bir ekran yanıp sönüyor. Tam ekran olarak. Çözümü bilen var mı??
  8. Kadirsakarya

Çözüldü Tam ekran geri tuşu değiştirme

Arkadaşlar bu temayı çok beğeniyorum. Ama tam ekran kullanırken geri tuşu renkli olduğu için pek kullanmıyorum. Onu normal sistem teması ile aynı yapar mısınız? Çok uğraştım ama beceremedim bir türlü. Teşekkürler şimdiden. COLOR OS 6
  9. Kadirsakarya

Yardım Kulaklık ses gitme sorunu

Arkadaşlar biliyorum bir çok kişi bu durumu yaşıyor. Örneğin kulaklığı taktınız müzik açtınız dinliyorsunuz. Bir süre sonra kulaklıktan biri cızırtı yapıp ses gidiyor, bir 20-30 saniye sonra da diğeri cızırtı yapıp gidiyor. Müziği durdurup 5 saniye bekleyince tık diye ses geliyor ve kulaklık...
  10. Kadirsakarya

Madalya YouTube Kanalımızı Takip Edin Madalya Kazanın

Hocam bu kıdemli üye, tecrübeli üye falan neye göre belirleniyor :) ve bunların derecesi sıralaması nasıl gidiyor :)
  11. Kadirsakarya

Tema Oneplus Oxygen Iconlari Mtz

Yapana da bulana da ayrı ayrı teşekkür ederim. Ellerinize sağlık çok güzel oldu :)
  12. Kadirsakarya

Çözüldü Oneplus ikon paketi - istek

O kadar uğraştınız hocam teşekkür ederim cidden :) 1573550434 Rica etsem bizimle de paylaşabilir misiniz eğer bitirdiyseniz
  13. Kadirsakarya

H Hocam nasıl yapıyoruz söylerseniz ben tek tek denerim paketleri
  14. Kadirsakarya

Güncel...
  15. Kadirsakarya

Rehber MI 9 SE-MI 9 Lite için Yeni GCAM 7.0(Android 10)Rootsuz,BufferFixsiz Versiyon!

Arkadaşlar hala Android 10 için olan yok mu? Bulan lütfen bizi de aydınlatsın :)
Üst Alt