Kadirsakarya kullanıcısının son içeriği

1. Kadirsakarya

Yardım Mi Note 10 Lite kasma sorunu

Hocam geç cevap veriyorum kusura bakmayın. Hala devam ediyor. Hatta telefon konuşmasında çok sık oluyor. 30 saniyede bir falan. Garantiye vericem büyük ihtimalle. Sizde de mi var bu sorun?
  2. Kadirsakarya

Hocam daha önce mi9se vardı. Eu kullanıyordum. O rom işleriyle uğraşmak istemiyorum. Zaten pc yok yedek alamıyorum sürekli :) en iyisi tr cihazı benim için
  3. Kadirsakarya

Hocam bilgisayarım vs olmadığı için yedek alamıyorum. O yüzden yapmadım. Yapınca geçer mi sizce? Yoksa hiç uğraşmadan garantiye mi vereyim?
  4. Kadirsakarya

Arkadaşlar selam. Mi Note 10 Lite kullanıyorum. 3 ay önce hb'dan aldım. Cihazda kulaklıkla müzik dinlerken ara sıra anlık takılmalar oluyor. YouTube'da video izlerken, herhangi bi müzik dinlerken veya netflixte dizi izlerken anlık takılmalar oluyor 1 saniyelik. Can sıkıcı olmaya başladı. Miui 11...
  5. Kadirsakarya

Silinebilirli)

Silinebilir
  6. Kadirsakarya

Rom MIUI 12 EU Beta / Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

Wp bildirimi, bildirim paneli koyu tema sorunu, bide tam ekran hareketleri arada takılı kalıyordu bunlar düzelmiş gördüğüm kadarıyla
  7. Kadirsakarya

Hocam önceki sürümdeki birkaç hata düzeltilmiş bu sürüm ile. O yüzden eski sürüme bunun için dönülmez çok rahatsız edici değil ama alışkanlık olunca sinir ediyor bazen :)
  8. Kadirsakarya

Arkadaşlar selam mi9se eu.beta 20.6.4 yüklü. Arka plandaki uygulamaları görmek için yukarı kaydırıp bırakırken biraz beklemek gerekiyor. Bunun süresini kısaltamıyor muyuz?
  9. Kadirsakarya

Yardım Şaka Gibi Şarj Sorunu

Hocam hiç uğraşmayın verin garantiye. Erkenden verirseniz yararınıza
  10. Kadirsakarya

Arkadaşlar eu stabil ne zaman gelir tahmini?
  11. Kadirsakarya

MIUI 12 Mi 9 SE - xiaomi.eu MIUI 12 21.01.20 Beta Rom

Tamam hocam öyle yapayım o zaman. Bir de adım adım temiz kurulum nasıl yapılır? Bununla ilgili konu var mı? Bulamadım da
  12. Kadirsakarya

MIUI 12 Mi 9 SE - xiaomi.eu MIUI 12 21.01.20 Beta Rom

Twrp de install kısmına geldiğimde karışık dosya isimleri (JAnskdlsjhKHkslsb) var. Reboot sistem yaptım geri açtım. Yani açılıyor cihaz sıkıntı yok ancak yeni romu nasıl yükleyeceğim dosya isimleri bu durumdayken?
  13. Kadirsakarya

Arkadaşlar miui12 eu stabil ne zaman gelir tahmini? Fikri olan var mı?
  14. Kadirsakarya

Çözüldü Depolama alanı dolu

Dosya yöneticisinden baktığınızda gözüküyor mu fotolar falan?
  15. Kadirsakarya

İpucu MIUI 12 Hataları ve Çözümleri

Peki bu bildirim sorununun bilinen bir çözümü var mıdır hocam
Üst Alt