Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar selam. Mi Note 10 Lite kullanıyorum. 3 ay önce hb'dan aldım. Cihazda kulaklıkla müzik dinlerken ara sıra anlık takılmalar oluyor. YouTube'da video izlerken, herhangi bi müzik dinlerken veya netflixte dizi izlerken anlık takılmalar oluyor 1 saniyelik. Can sıkıcı olmaya başladı. Miui 11...
Arkadaşlar format data falan yaptım. Temiz kurulum olsun diye. Telefona ne play store dan ne internetten hiçbir şey inmiyor. WhatsApp yedekleri de hazırlanıyor diyip kalıyor. Depolama ile ilgili bi sorun mu var acaba? Yardım lütfeen
1589003241
Yok mu bilen birisi? Admin arkadaşlar yardımcı olur...
https://apk4free.net/huawei-emui-icon-pack/
Arkadaşlar bu linkteki ikon paketini çok beğendim. Ama nasıl yapacağımı bilmiyorum. Mtz hale getirebilecek olan var mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim :)
Merhaba arkadaşlar. Kablolu kulaklıkla müzik dinlerken yaklaşık yarım saatte 1 kere kulaklıktan biri cızırtı yapıp komple gidiyor. Sonra diğeri. Ya kulaklığı çıkarıp takınca ya da müziği durdurup geri başlatınca ses geri geliyor. Telefon görüşmesinde olmuyor bu olay. Sadece müzik video vs...
Arkadaşlar garip bir sorun yaşıyorum. Genellikle güç tuşuyla ekranı kapatıp açınca kısa sürekli yeşil-beyaz bir ekran yanıp sönüyor. Tam ekran olarak. Çözümü bilen var mı??
Arkadaşlar bu temayı çok beğeniyorum. Ama tam ekran kullanırken geri tuşu renkli olduğu için pek kullanmıyorum. Onu normal sistem teması ile aynı yapar mısınız? Çok uğraştım ama beceremedim bir türlü. Teşekkürler şimdiden. COLOR OS 6
Arkadaşlar biliyorum bir çok kişi bu durumu yaşıyor. Örneğin kulaklığı taktınız müzik açtınız dinliyorsunuz. Bir süre sonra kulaklıktan biri cızırtı yapıp ses gidiyor, bir 20-30 saniye sonra da diğeri cızırtı yapıp gidiyor. Müziği durdurup 5 saniye bekleyince tık diye ses geliyor ve kulaklık...