Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam geç cevap veriyorum kusura bakmayın.
Hala devam ediyor. Hatta telefon konuşmasında çok sık oluyor. 30 saniyede bir falan. Garantiye vericem büyük ihtimalle. Sizde de mi var bu sorun?
Hocam daha önce mi9se vardı. Eu kullanıyordum. O rom işleriyle uğraşmak istemiyorum. Zaten pc yok yedek alamıyorum sürekli :) en iyisi tr cihazı benim için
Arkadaşlar selam. Mi Note 10 Lite kullanıyorum. 3 ay önce hb'dan aldım. Cihazda kulaklıkla müzik dinlerken ara sıra anlık takılmalar oluyor. YouTube'da video izlerken, herhangi bi müzik dinlerken veya netflixte dizi izlerken anlık takılmalar oluyor 1 saniyelik. Can sıkıcı olmaya başladı. Miui 11...
Hocam önceki sürümdeki birkaç hata düzeltilmiş bu sürüm ile. O yüzden eski sürüme bunun için dönülmez çok rahatsız edici değil ama alışkanlık olunca sinir ediyor bazen :)
Arkadaşlar selam mi9se eu.beta 20.6.4 yüklü. Arka plandaki uygulamaları görmek için yukarı kaydırıp bırakırken biraz beklemek gerekiyor. Bunun süresini kısaltamıyor muyuz?
Twrp de install kısmına geldiğimde karışık dosya isimleri (JAnskdlsjhKHkslsb) var. Reboot sistem yaptım geri açtım. Yani açılıyor cihaz sıkıntı yok ancak yeni romu nasıl yükleyeceğim dosya isimleri bu durumdayken?