Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar. Poco F2 Pro telefonumu laptopa takıyorum ama sadece sarj edildiğini gösteriyor. Bilgisayarda herhangi bir bildirim yok. Aygıt yöneticisinde herhangi bir soru işareti yok. Usb hata ayıklama açık. Dosya transferi kısmı açık ama ne telefonda ne de laptopta herhangi bir bildirim yok...
Merhabalar. Cihazım Redmi 7. Bootloader kilidi kapalı ve cihaz açılmıyor. Sadece fastboot ve recovery menüsüne girebiliyorum. Cihazı EDL moduna aldım ama bazı hatalar alıyorum.
İlk hata MİFlashta cannot receive hello packet İkinci hata ise QFİL de sahara fail hatası 4 gün oldu bu hata ile...
Merhabalar. Telefon donuyor diye fabrika ayarlarını sıfırladım. Açılışta mıuı ekranına geldi ve orada dondu sonradan hard reset attım. Şuan da redmi yazısında kaldı ilerlemiyor. Cihaz yurtiçi bootloader kilidi var. Nasıl açabilirim ?