kadirozenn44 kullanıcısının son içeriği

1. K

Yardım Poco f2 pro Laptopa takınca USB görmüyor. Sadece sarj oluyor.

Merhabalar. Poco F2 Pro telefonumu laptopa takıyorum ama sadece sarj edildiğini gösteriyor. Bilgisayarda herhangi bir bildirim yok. Aygıt yöneticisinde herhangi bir soru işareti yok. Usb hata ayıklama açık. Dosya transferi kısmı açık ama ne telefonda ne de laptopta herhangi bir bildirim yok...
  2. K

Video Xiaomi Çin Hesabı Alma Rehberi

Hyperos 2 de dediğiniz yeri bulamadım hocam.
  3. K

HyperOS HyperOS Bootloader Açma Bypass 2024

Hocam olursa eğer helalinde size 30 $.. Yeter ki şu cihazın bootloaderini açayım.
  4. K

HyperOS HyperOS Bootloader Açma Bypass 2024

Merakla bekliyoruz hocam. Bende çin hesabı açmaya çalışıyorum ama başaramadım henüz
  5. K

Servis Hizmeti Qualcomm ve Hyperos Cihazlar için Server Kaydı Başladı...

Xiaomi 15 pro çin cihazı için server ve bootloader ücreti nedir ilgilenenler buradan ya da DM den yazabilir mi ?
  6. K

Yardım Redmi 7 EDL Modda Flash Sorunu - Mİ Flash & QFİL

Merhabalar. Cihazım Redmi 7. Bootloader kilidi kapalı ve cihaz açılmıyor. Sadece fastboot ve recovery menüsüne girebiliyorum. Cihazı EDL moduna aldım ama bazı hatalar alıyorum. İlk hata MİFlashta cannot receive hello packet İkinci hata ise QFİL de sahara fail hatası 4 gün oldu bu hata ile...
  7. K

Yardım Telefon Açılmıyor

Başkan nasıl çözdün benim telefonda aynı durumda. Geliştirici olamıyorum
  8. K

Rehber Bootloader Kilidi Kapalı Cihaza Rom Yükleme Rehberi [UNBRİCK]

Hocam sürekli %91 de hata veriyor.
  9. K

Sürekli %91 de hata veriyor. Sizce ROM da sıkıntı olabilir mi ?
  10. K

Ben böyle bir hata alıyorum hocam.
  11. K

Yardım Redmi 7 Telefon Redmi yazısında kalıyor

Hocam ROM atmak için flash tollu indirdim. Failed Remote: Critical Partition hatası veriyor. Ne yapabilirim ?
  12. K

Kilidi nasıl açabilirim ?
  13. K

Merhabalar. Telefon donuyor diye fabrika ayarlarını sıfırladım. Açılışta mıuı ekranına geldi ve orada dondu sonradan hard reset attım. Şuan da redmi yazısında kaldı ilerlemiyor. Cihaz yurtiçi bootloader kilidi var. Nasıl açabilirim ?
Üst Alt