Kadirman kullanıcısının son içeriği

1. Kadirman

Rom Mi 8 android 10 global

Güncelleme geldi. MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. Kadirman

Çözüldü MIUI 11 Reklam

Her miu uygulamasinin ayarlarına girin ve onerilen uygulamalari kapatin ayrıca ayarlar uygulamalar uygulamalari yonet ... Nokta dan önerileri de kapatin.iyice incelemenjz lazim. Her yerde cikabikiyor oneriler kismi İnternnette listesi de vardir MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. Kadirman

MIUI 11 MIUI 11 2.ETAP Dağıtılmaya başladı, (Güncel)

Ee ben defalarca 3.4 gun sonra tekrar gelecegini soyledim. Geri çekilme diye bir olay yok. Xiaomi hep boyle yapıyor. 5 saat yayınlar, sistemden manuel kontrol ederseniz indirirsiniz. Sonra gider serverdan güncelleme 4 gun sonra yeniden gelir MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. Kadirman

Mi 8 de philips tv gormuyor, samdung ve lg goruyor. Kendi deneyimlerin boyle MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. Kadirman

Mi8 aynen MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. Kadirman

Hangi telefon, amoled ekran telefonlarda aod kullanılabilir MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. Kadirman

Evet, yoksa sarji bitirir ama MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. Kadirman

Ben cuma gunu guncelledim , global otadan. Bu xiaomi her zaman bir kac saat yauinlar sonra ceker. 3.4 gune tekrar gelir. Şimdiye kadar mi8 hep oyle oldu MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. Kadirman

indirmeyenlere soyluyorum aksam kaybolur gunvelleme MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. Kadirman

Aslında benim bildigim Xiaomi zaten Çin harici beta programlari uygulamayacagini aciklamisti. Son zamanlarda Xiaomi guncelleme verirken ya bazı kullanıcılara veriyor ya da o ara manuel olarak kontrol edenlere geliyor. Birkac saat sonra guncellemr ortadan kayboluyor. Sonra forumlarda herkes yok...
  11. Kadirman

Ben de ucretli nova launcher öneririm Hem google now calisiyor hem google asistan sesle ok google ile uyaniyor MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. Kadirman

Bana ds MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. Kadirman

Yardım Sistem Güncellemesi

Sende yuklu olan guncellem dosyasini indirir MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. Kadirman

Hayir siradan kullaniciyim, eğer beni kendi kendilerine tester yapmadilarsa MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. Kadirman

Ben kendimdeki romu google drive a yükledim indirip deneyebilirsiniz (mi 8 global mi rom) https://drive.google.com/file/d/1pt70cWSTdY8gOIl34-oUzPVgFNGZRsnR/view?usp=sharing https://drive.google.com/open?id=1pt70cWSTdY8gOIl34-oUzPVgFNGZRsnR
Üst Alt