Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sorunun yukarıda da belirtildiği gibi Webview ve Chrome kaynaklı olduğunu bende düşünüyorum.
En son Webview güncellemelerini kaldırıp Chrome güncellemesini yükledim 2 haftadır sorun yaşamıyorum, tek sıkıntım kapalı olmasına rağmen Webview sürekli kendi kendine güncelleniyor.
Tabii bu bir...
Kuralı iki saat kadar oluyor bende bir sorun görmedim şimdilik, olursa yazarım.
Düzeltme: Maalesef Instagram da aynı sorunu yine yaşadım, buna rağmen Twitter da sorun olmadı, o da ilginç.
O durumda uygulamaları kapatıp açınca yani ramı boşaltınca düzelmesi gerekir ama telefonu yeniden başlatınca düzeliyor, bariz internet sorunu var ama sebebini bulamadım, ara sıra yaptığı için şimdilik büyük bir sıkıntı değil benim için.
Bu sorunu bende yaşıyorum, bazen Twitter ya da Instagram internete bağlı olmama rağmen hiç tepki vermiyor sayfayı yenilemiyor, ama ilginç biçimde Chrome da internet sıkıntısı yaşanmıyor, defalarca kurdum romu, VPN denedim, modüller yükledim ama sorunu çözemedim
Son günlerde parmak izi ve yakınlık sensörüm çalışmıyor, romu tekrar kurdum, persist flaşladım bana mısın demedi, sorun donanımsal duruyor ama güvenlik uygulamasını güncellemiştim onu kaldırdığımmda ayarlarda parmak izi seçeneği tekrar gelmişti ama bir süre sonra yine gitti, bu konuda yazılımsal...
Dediğiniz gibi kurdum 2 saat kadar kullanıyorum, hız ve akıcılık konusunda biraz bile fark yapmadı aynı stabilite, Call of duty oynuyorum genelde, FPS kaybı oluşmadı.
Gerçekten de Oc versiyonu gereksizmiş haklısınız, teşekkürler :)
Mystick kullanıyordum uzun zamandır, dokunmatik de sıkıntılar yaşamaya başladım, dün gece strix 4.6 oc kurdum fena değil hava soğuk olduğu için ısınma da hissedilmiyor, ama dediğiniz gibi madem gereksiz yere Oc kullanmayayım, teşekkürler.