Kadirgumus kullanıcısının son içeriği

1. Kadirgumus

Rom AbhiX ROG Edition Tulip Final [Android 10 EOL] 12.6

Sorunun yukarıda da belirtildiği gibi Webview ve Chrome kaynaklı olduğunu bende düşünüyorum. En son Webview güncellemelerini kaldırıp Chrome güncellemesini yükledim 2 haftadır sorun yaşamıyorum, tek sıkıntım kapalı olmasına rağmen Webview sürekli kendi kendine güncelleniyor. Tabii bu bir...
  2. Kadirgumus

Evet bende bahsettiğiniz uygulamanın güncellemesini kaldırdım ilk geldiği gibi kullanıyorum 3 gündür, şimdilik sıkıntı yaşamadım.
  3. Kadirgumus

Hocam Instagram yine sorun çıkardı, ama Facebook ve Twitter'da sıkıntı yok normal çalışıyor, çok ilginç :)
  4. Kadirgumus

Kuralı iki saat kadar oluyor bende bir sorun görmedim şimdilik, olursa yazarım. Düzeltme: Maalesef Instagram da aynı sorunu yine yaşadım, buna rağmen Twitter da sorun olmadı, o da ilginç.
  5. Kadirgumus

O durumda uygulamaları kapatıp açınca yani ramı boşaltınca düzelmesi gerekir ama telefonu yeniden başlatınca düzeliyor, bariz internet sorunu var ama sebebini bulamadım, ara sıra yaptığı için şimdilik büyük bir sıkıntı değil benim için.
  6. Kadirgumus

Onu da düşündüm, değil maalesef.
  7. Kadirgumus

Bu sorunu bende yaşıyorum, bazen Twitter ya da Instagram internete bağlı olmama rağmen hiç tepki vermiyor sayfayı yenilemiyor, ama ilginç biçimde Chrome da internet sıkıntısı yaşanmıyor, defalarca kurdum romu, VPN denedim, modüller yükledim ama sorunu çözemedim
  8. Kadirgumus

Hiç o açıdan düşünmemiştim teşekkür ederim :)
  9. Kadirgumus

Anladım. Dediğiniz yapacağım teşekkürler, bundan sonra sistem uygulamaları güncelleyici ne yüklerse o artık.
  10. Kadirgumus

Son günlerde parmak izi ve yakınlık sensörüm çalışmıyor, romu tekrar kurdum, persist flaşladım bana mısın demedi, sorun donanımsal duruyor ama güvenlik uygulamasını güncellemiştim onu kaldırdığımmda ayarlarda parmak izi seçeneği tekrar gelmişti ama bir süre sonra yine gitti, bu konuda yazılımsal...
  11. Kadirgumus

Yardım Call of duty bağlantı kopma sorunu

Aynı sorun bende de var, oyunda aşırı ping oluyor adam beni vurup geçmiş çoktan, yeni sezon olduğu için güncellemlerle çözeceklerini düşünüyorum.
  12. Kadirgumus

Dediğiniz gibi kurdum 2 saat kadar kullanıyorum, hız ve akıcılık konusunda biraz bile fark yapmadı aynı stabilite, Call of duty oynuyorum genelde, FPS kaybı oluşmadı. Gerçekten de Oc versiyonu gereksizmiş haklısınız, teşekkürler :)
  13. Kadirgumus

Mystick kullanıyordum uzun zamandır, dokunmatik de sıkıntılar yaşamaya başladım, dün gece strix 4.6 oc kurdum fena değil hava soğuk olduğu için ısınma da hissedilmiyor, ama dediğiniz gibi madem gereksiz yere Oc kullanmayayım, teşekkürler.
  14. Kadirgumus

Beyler bu romda hangi kerneli kullanıyorsunuz?
  15. Kadirgumus

Redmi note 5 için Android 11 güncellemesi ile paylaşılmış, bir aksilik olmazsa bu telefona da gelir yakında.
Üst Alt