Kadirgumus kullanıcısının son içeriği

1. Kadirgumus

Soru Bu telefona uygun Dolby var mı?

İyi akşamlar arkadaşlar Bu telefona uygun Dolby hangisi kullanan arkadaşlar var ise tavsiye almak isterim Rom, Global 11.0.4.0
  2. Kadirgumus

Soru Tavsiye edebileceğiniz Aosp rom?

İyi akşamlar dilerim Telefonumda epeydir MIUI 10 eu var , ilk başlarda gayet stabil çalışan bu rom zamanla uygulamalarda donma kasma ve akıcılık sorunu yaşatıyor, MIUI 11 de de neredeyse aynı, özellikle Twitter Chrome gibi uygulamalarda akıcılık sıkıntısı yaşıyorum, daha önce Global MIUI 10 da...
  3. Kadirgumus

Yardım VIPER4 çalışmıyor

Merhaba arkadaşlar Daha önce çalışan uygulama şimdi çalışmıyor, telefona başka bir rom yükledim sonra tekrar eski Roma döndüm lakin bu sefer çalışmadı, normalde çalışıyordu neden olduğunu anlamadım busybox yükledim permivisse yaptım ama nafile çözemedim bu işi sizin bir fikriniz var mı ne...
  4. Kadirgumus

Soru Şarj adaptörü tavsiyesi

Orjinal adaptörümde ve kabloda bir sıkıntı olmamasına rağmen son zamanlarda yavaş şarj yaptığını farkettim, yavaş olmasını geçtim telefonun şarjı da çok hızlı bitiyor, tavsiye edebileceğiniz iyi bir adaptör varmıdır? Yoksa sitesinden 3.0 orjinal adaptörü alacağım.
  5. Kadirgumus

Yardım Eu rom açılmıyor

İyi günler arkadaşlar, Daha önce Eu v11.0.3.0 rom kkulanıyordum, başka bir aosp tabanlı rom denedim ve tekrar aynı roma geçmek istedim lakin tüm wipe işlemlerini yapıp romu kurduğumda açılış ekranında bir süre kalıp telefon kendini resetliyor açılmıyor. MiRoom aynı sürümünü de denedim onda...
  6. Kadirgumus

Çözüldü Dolby çalışmayı durduruyor

İyi günler arkadaşlar Telefonum da MIUI 10 Oreo yüklü, Dolby hangi sürümünü kurursam kurayım belli bir süre sonra müzik çalarken çalışmayı kesiyor, 6.1 ve 6.8 denedim diğerleri zaten pie ve q için olanlar hangi romu yüklersen yükleyeyim telefonu yeniden açmadığım sürece çalışmıyor Dolby, bir...
  7. Kadirgumus

Çözüldü Merkezi saat

Merhabalar arkadaşlar, MIUI 10.3.2 Eu romdayım, MIUI 11 romlarda olan merkezi saat yani ortalanmış saati nasıl yapabilirim?
  8. Kadirgumus

Soru Android sisteminin aşırı şarj tüketimi

İyi akşamlar beyler, eskiden Android sistemi %15 civarlarında bir harcama sağlıyordu eskiden dediğim 6 ay kadar önce, şimdi 27 den aşağıya düşmüyor sizde durum nedir bu sorun bir tek bende mi var? Ailemde note 5 ve note 6 pro var onlarda 15 seviyelerinde, format attım yinede aynı tas aynı hamam...
  9. Kadirgumus

Soru Yavaş şarj

Bekleyelim bakalım, buarada telefona format atınca şarj olma hızı düzeldi bilginize
  10. Kadirgumus

Soru Yavaş şarj

Geçti artık istemem gelmeni hesabı al benden de o kadar format atar yoluma devam ederim şimdilik, hiç olmadı eu ya geçerim bir gün. sonuçta verecekleri güncelleme de öyle aman aman özellik yok tek umudum batarya yönünden iyileşmesiydi sadece
  11. Kadirgumus

Soru Yavaş şarj

Globali bekliyorum gelmezse Eu ya geçicem mecbur, elimde bilgisayar olmadığı için ve çok işlem olduğu için pek o işe girme taraftarı da değilim açıkçası eskiden bl kilidi yoktu telefonlara recovey kurup rom atıyordum şimdi bir sürü işlem o konulara pek vakıf olamadık.
  12. Kadirgumus

Soru Yavaş şarj

Miui 10.2.3.0
  13. Kadirgumus

Soru Yavaş şarj

1 saat 12 dk iyi bir süre benim hiç o kadar hızlı dolmadı, evet 1.5 yıl oluyor alalı şarj %20 kala 8 saatleri görüyordum şimdi 5.5 saat zor görüyorum normal bir durum aslında yine çoğu telefona göre de iyi yapacak bişey yok
  14. Kadirgumus

Soru Ghost screen kayboldu

Bence gerek yok bir telefonun ısınması gayet normal bir durum benim telefonum da ısınıyor oyun oynarken ama en fazla 30 dk oynadığım için sanırım bir hayalet ekran vakası yaşamıyorum şimdilik, sizde fazla zorlamaz parlaklığı fullemez iseniz bir sıkıntı yaşamazsınız diye düşünüyorum telefon...
  15. Kadirgumus

Soru Ghost screen kayboldu

Telefon aşırı ısındığı zaman ve uzun süre öyle olduğu zaman oluyor ama sonra düzeliyor kalıcı olması için zamanla fazla tekrar etmesi lazım, benim telefonda da oluyordu Bi ara ama 1 yıldır olmuyor artık
Üst Alt