Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Örnek fotoğrafta gördüğünüz üzere ışık patlaması resmi çok bozuyor , bunu gidermenin bir yolu varmıdır . Farklı rom kamera yazılımı vs ile düzeltilebilir mi ? Teşekkürler.
Mi mix 3 ten mi note 10 a gecmeyi dusunuyorum hala alınabilecek bir telefon mudur acaba ? Onceligim kamera daha sonra performans . Arada oyun oynayan biriyim. Sorum şu mi note 10 mu almalıyım yoksa yeni bir cihaz olarak redmi note 10 pro alip gcam ile note 10 a yakın performansta fotograf...
Mi 9t cihazım yurtdışı malum yoldan kayıtlı ve geçenlerde yanlışlıkla ayarlardan format attım ve imeim gitti yenisini atmak zorunda kaldım , imei gitmeden nasıl fotmat atabilirim. Saygılar
Mi 9se kullancısıyım fakat son zamanlarda mi 9t ye heves etmiş durumdayım yarın 1550TL ye satıp üstüne 400 tl daha koyup sıfır Mi 9T almayı düşünüyorum sizce mantıklı olurmu olmazmı sebepleriyle yazarsanız çok sevinirim , Hayırlı akşamlar dilerim.