Kadirbeyy kullanıcısının son içeriği

1. Kadirbeyy

Yardım S20 ultra imei repair (sm-g988B/DS) almanya cihaz

Başlıkta anlaşılacağı üzere s20 ultra imei repair a ihtiyacım var . Almanyadan geldi cihaz.
  2. Kadirbeyy

Yardım Mi note 10 en iyi kamera performansı romu

Başlıktan anlaşılcagı üzere mi note 10 cihazıma kamerası en iyi roma ihtiyacım var önerilerinizi bekliyorum. (gcam vs de önerebilirsiniz ekstradan)
  3. Kadirbeyy

Yardım Mi note 10 ışık patlaması

Örnek fotoğrafta gördüğünüz üzere ışık patlaması resmi çok bozuyor , bunu gidermenin bir yolu varmıdır . Farklı rom kamera yazılımı vs ile düzeltilebilir mi ? Teşekkürler.
  4. Kadirbeyy

Soru Mi note 10 hala alınır mı

Mi mix 3 ten mi note 10 a gecmeyi dusunuyorum hala alınabilecek bir telefon mudur acaba ? Onceligim kamera daha sonra performans . Arada oyun oynayan biriyim. Sorum şu mi note 10 mu almalıyım yoksa yeni bir cihaz olarak redmi note 10 pro alip gcam ile note 10 a yakın performansta fotograf...
  5. Kadirbeyy

Yardım Mi 9t imei silinmeden format

Mi 9t cihazım yurtdışı malum yoldan kayıtlı ve geçenlerde yanlışlıkla ayarlardan format attım ve imeim gitti yenisini atmak zorunda kaldım , imei gitmeden nasıl fotmat atabilirim. Saygılar
  6. Kadirbeyy

Yardım Mi 9t ghost touch tarzı bir sorun

Mi 9t cihazımda ghost touch tarzı saçma bir şey var dokunmatiği bazen okumuyo ekran değişimi dışında nasıl bir yol izleyebilirim?
  7. Kadirbeyy

Yardım Mi 9se den Mi 9Tye geçilir mi?

Mi 9se kullancısıyım fakat son zamanlarda mi 9t ye heves etmiş durumdayım yarın 1550TL ye satıp üstüne 400 tl daha koyup sıfır Mi 9T almayı düşünüyorum sizce mantıklı olurmu olmazmı sebepleriyle yazarsanız çok sevinirim , Hayırlı akşamlar dilerim.
  8. Kadirbeyy

Yardım Xiaomi airdots kısık ses sorunu

Daha önce böyle bir sorun yoktu birden bire böyle bi sorun oluştu yardımlarınızı bekliyorum..
  9. Kadirbeyy

Soru Mi 9SE - eu 11.0.5 için en iyi gcam sürüm hangisidir (android Q)

Başlıkta belirttigim gibi sürüm önerisi linki?
  10. Kadirbeyy

Yardım Android 10 dan - 9 a geçiş için yardım

Android 10 a geçme kararı aldım fakat hiç begenmedim tekrar android 9 a geçmek istiyorum nasıl geçebilirim ?
  11. Kadirbeyy

Çözüldü Gcam kasma & donma sorunu yardım

Android 9 ve gcam 7.2.014 sürümüne sahibim. Uygulamayı açınca 2-3 saniye sonra kasmalaya başlıyor bunun çözümü nedir ?
  12. Kadirbeyy

Yardım Twrpye baglanamıyorum

Evet açık 1573898143 Hocam mi 9 se yi bulamadım burda
  13. Kadirbeyy

Peki yüklemek için herhangi bir konuya yönlendirirmisiniz ?
  14. Kadirbeyy

Twrpye baglanamıyorum buraya atıyor
  15. Kadirbeyy

Yardım Mi 9 se tema indirme sorunu (4001)

Değiştirmeyi denedim basıyorum direk atıyor
Üst Alt