kadir34 kullanıcısının son içeriği

1. kadir34

Rehber Miui 12-13-14 / HyperOS Global Tema Uygulaması + Global İçe Aktarma Özelliği

Tamamdır hocam, ben linklere tek tek bir bakayım yanlış mı indirdim teşekkür ederim elinize sağlık
  2. kadir34

Rehber Miui 12-13-14 / HyperOS Global Tema Uygulaması + Global İçe Aktarma Özelliği

Hocam nasıl yapacağız ben bişey anlamadım 🙂 sizdeki kurulu olan ile linkteki dosya aynı mı sizdeki dosyayı Upload edebilir misiniz.
  3. kadir34

Yok hocam zaten Apatch direkt hata veriyor linkteki dosya içeriğine de baktım modül değil twrp Flashable dosyası yanlış Upload edilmiş olabilir mi
  4. kadir34

Rehber Xiaomi telefonunuzu uçurun! FPS limiti ve ekran kararmasına elveda!

Elinize sağlık güzel bir konu olmuş 👍 Ben root erişimi için Apatch kullanıyorum root ile devre dışı bırak yapsam da oluyordur sanırım daha tam olarak denemedim yani benim telefonda öyle bir durum var mı bilmiyorum ekran kararma Vs yaşamıyorum Redmi Note 10 Pro kullanıyorum
  5. kadir34

Hocam bu attığınız linkte olan Apatch a modül olarak eklemek için değil twrp yada Orange fox recovery den kurmak için bende Orange fox recovery kurulu ve zip i Flashladım hata verdi Redmi Note 10 Pro eu rom MIUI 14.0.9.0 Android 13 kullanıyorum. Artık bu yöntemler çalışmıyor sanırım sizce de...
  6. kadir34

Hocam yani şuan eu rom Miui 14.0.9.0 yüklü ve çin mağazası var içe aktarma özelliği olan global mağaza kullanmak istiyorum mümkün değil mi artık
  7. kadir34

önceden oluyordu o zamanlar Android 11 yada 12 kullanıyordum ve Miui 12 yada 13 kullanıyorduk işe yarıyordu ama şuan Android 13 Miui eu rom 14.0.9.0 kullanıyorum Apatch kullanıyorum o yüzden işe yaramıyor olabilir mi lütfen yardımcı olur musunuz
  8. kadir34

Rom Küllerinden yeniden doğdu MiuiPro

Süper haber teşekkürler
  9. kadir34

Araçlar APatch - Kernel tabanlı ROOT ve modül yönetim sistemi

merhaba arkaşlar ,apatch hyper os de nasıl kuracağız poco x 3 pro custom port rom hyperos kurdum daha öncesinde miui 14 rom vardı kurmuştum sorunsuz hatta şuanda da miui 14 note 10 pro ya da apatch kurdum sorunsuz. ama hyper os de olmuyor mu acaba.
  10. kadir34

Yardım 8 pool oyunu root gizleme işe yaramıyor

Shamıko modülünü denedim ve zaten github sayfasında sadece KernelSU ile çalıştığını gördüm Teşekkür ederim hocam elinize sağlık işe yaradı Aghisna RX kernel
  11. kadir34

Shamıko modülünü denedim yükleme yapmadı daha sonra github sayfasında şunu gördüm.
  12. kadir34

Tamamdır hocam akşam bakayım yazayım sonucu
  13. kadir34

Kullanacağım ama KernelSU için destekleyen bir kernel bulamadım Redmi Note 10 Pro Apatch hakkında pek bilgim yok
  14. kadir34

Merhaba arkadaşlar 10 senedir telefonlarımı hep root atarak kullandım hâlâ da öyle root rom işlerini bilirim root gizleme Vs işleri de yapıyorum ama 8 pool bilardo oyunu root gizleme Vs herşeyi denedim olmuyor oyun açılınca uyarı veriyor ve oyundan atıyor bu oyuna gelen son güncelleme ile oldu...
Üst Alt