kadir34 kullanıcısının son içeriği

1. kadir34

Yardım Mobilde Miui tema editör artık temaları görmüyor

Merhaba arkadaşlar global mağazada 10 taneye yakın yapıp yayınlanmış temam var. Mobilde Miui tema editör artık temaları görmüyor. Endonezya rom Mıuı 14 note 10 Pro kullanıyorum görselden de anlaşılacağı gibi Diğer cihaz Miui 12.5 eu rom olan note 5 pro ile Aynı sürüm global tema...
  2. kadir34

Yardım Dosyalar galeri durdu

Galeriye girince herhangi bir fotoğrafı silmek istediğim zaman dosyalara depolama izni istiyor onaylıyorum bu şekilde çıkıyor sonra galeri ye hiç girmez oluyor bazende galeri durdu diyor dosyalar uygulamasını galeri uygulamasının verilerini sildim durdurmaya zorladım yeniden başlattım nafile...
  3. kadir34

Mod Miui customiuizer yeni sürüm

Arkadaşlar bu xposed modülü nün yeni sürümü ile özelikle ekran görüntülerini farklı bir klasöre yada hafıza kartına kayıt edebilirsiniz yaptınız ayarları yedekleyebilir sonra geri yükleyebilirsiniz ve daha bir çok şey miui 12 dahil tüm sürümlerde çalışıyor sorunsuz...
  4. kadir34

Çözüldü Gcam Miui 12 android 10

Arkadaşlar ben revos os Miui 12 android 10 kurdum önceden yani Miui 11 de android 9 da google kamera için olsun ar core uygulamaları için olsun Magisk den kurmam gereken Zip ler oluyordu romu denedim bi sıkıntı yok tertemiz dün baştan tekrar kurdum temiz kurulum yaptım ve hiç bir modül Vs yüklü...
  5. kadir34

Yardım İcon pack studio

Selamun aleykum arkadaşlar ben şimdi 1senelik üyelik aldım ıcon pack stüdyo uygulamasından çok güzel ıcon pack ler oluşturuyorum lakin uygulama içinden yükler iken her oluşturulan ıcon pack diğerinin üzerine yazılıyor bende apk yedegi aldım ama yine diğeri ile değiştiriyor yani ıcon pack leri...
  6. kadir34

Çözüldü Navigasyon tuşları tema

Navigasyon tuşları yani Şurası tam olarak temanın hangi kısmında bulunuyor iki üç tema dan tek bir tema yapacağım o yüzden lazım
  7. kadir34

Yardım Xposed vs magisk

Arkadaşlar Sorun şu ki xposed sadece Magisk in 19.3 ve 20.1 sürümlerinde aktif oluyor Magisk 20.3 ve 20.4 sürümlerinde aktif olmuyor xposed yüklemem gerektiği zaman her defasında Magisk 20.1 kurmak durumunda kalıyorum peşinden en son sürüm Magisk i kuruyorum sorun onda olmuyor ama direkt Magisk...
  8. kadir34

MIUI 12 Miui 12 kamera özelliği

Arkadaşlar eu rom Miui 12 kullanıyorum Kamera ayarlarına bakarken böyle bir özellik gördüm netten araştırdım ama bi şey çıkmadı nedir bu chroma
  9. kadir34

İpucu Ok google miui 12 de calışıyor

Az önce farkettim ok google Miui 12 de çalışıyor artık note 6 Pro kullanıyorum
  10. kadir34

Rom miui 12 note 6 pro eu beta

Konu forumda varmı bilmiyorum sıkıntı olursa konu taşınabilir silinebilir yöneticiler tarafından arkadaslar gecenlerde paylasmıstım note 6 pro ıcın mıuı 12 romu ama turkce degıldı ve stabıl degıldı şu sıteden eu beta lınkını buldum romu kurarken ve sonrasında build prop kodları na baktığımda...
  11. kadir34

Rom Miui 12 beta rom note 6 pro

Arkadaşlar facebook da Hamza atik adında bir arkadaşımız linkini bana attı Note 6 Pro cihazıma sorunsuz kurdum Bu rom eu rom değil Rom şu şekilde çin beta romu edıt yapmışlar açılış logosu değişmiş google uygulama ları mevcut sisteme dahil edilmiş dil ingilizce ve çince Türkçe yapmayı bilen...
  12. kadir34

Yardım Mtz Tema ve karanlık mod uyumsuzluğu

Arkadaşlar forumdan ve diğer kaynaklardan çok iyi mtz temalar buldum yanlız karanlık modda iken durum çubuğu Vs değişmiyor ayrıca arama rehber ve mesajlar bölümü simsiyah hiç şey gözükmüyor Ne yapabilirim teşekkürler
  13. kadir34

Yardım Poco launcher ayarları yedeği

Arkadaşlar ben hep poco launcher kullanıyorum ama sadece twrp den Data yedeği alip geri yukleyince poco launcher ayarları geri yükleniyor her zaman da Data yedeğini geri yüklemek optimizasyon sorunlarına yol açıyor farklı rom lar arasında titanyum Back-Up ve yeni satın aldığım swift Back-Up...
  14. kadir34

Yardım Eu beta rom arıyorum note 6 pro için

Bu ss aldığım sayfadaki note 6 Pro için mi ne zamandır eu rom sitesine girmiyorum unuttum ne ne anlama geldiğini
Üst Alt