kadir334 kullanıcısının son içeriği

1. kadir334

Soru IPTV Uygulama Tavsiye & Öneri

inatbox ve selçuk sports indirdiğinizde tüm bilgileriniz çalınıyor virüs yiyorsunuz 1- adamlar ne faydası var amme hizmeti için mi ölüsünün dirisinişn sevabı için mi bu hizmeti veriyor? 2- ücretli yapanlar salak size donmayan takılmayan hizmet verecek diye deli gibi masraflarda yapıyor? akıl...
  2. kadir334

Yardım Whatsapp kameraya bağlanılıyor hatası

Cümleten hayırlı akşamlar değerli forum üyeleri. Elimizde 3 adet yurtdışı bootlader açılmamış kayıt yapılmamış Note 10 pro mevcut ilk ikisini henüz güncellemedik 12.5.8 sürümünde üçüncü cihaz miui 13 ve whatsapp görünlü konuşmada kamera açılmıyor bağlanılıyor diyip kalıyor. Çözümü var mıdır ...
  3. kadir334

Yardım K40 Gaming Çin Rom Sonrası Bölge ayarı

Herkese iyi akşamlar değerli forum üyeleri, Çin romu yükledimten sonra bölge ayarı gitmiş sanırım yok. Herşey çine göre 😅 Playstore bile yoktu apk yükledim ilk olarak bölge nasıl Türkiye olacak ikinci olarak tavsiye ettiğiniz birşey var mı su ayarı yapmalısın gibi. Kendimi teknoloji cahili...
  4. kadir334

Diğer Parça niyetine 9SE satılık

Konuyu doğru yere açtığımdan emin değilim kusura bakmayın. Elimde ekranı çalışmayan bir adet mi 9SE mevcut pantolon cebinden toprağa düşme sonucu ekran gitti en ufak çizik dahi yok belki ekranda bile sorun yok flex veya başka birşey de olabilir ama üzerini çizerek söylüyorum emin değilim. İçini...
  5. kadir334

Çözüldü Oneplus 9 Wifi sorunu

Merhabalar, bugün teslim aldığım yd Op 9 cihazımda başlıkta belirttiğim gibi wifi de Max 1-2 mbit hız alıyorum mobil veride sıkıntı yok aynı siteden farklı cihazda test yaptığımda ise wifi de bir sıkıntı olmadığını görüyorum. Sizce sorun nedir 1629913237 Cihazı sıfırladım değişen birşey yok...
  6. kadir334

Yardım Xiaomi procedure failed hatası

Herkese iyi forumlar dostlar. Mi 10t ve Poco X3 bootloader açmak için V2 tool kullandım fakat bu hatayı aldım forumda konu var sanırım fakat söylenenleri yaptım olmadı ( Alpha versiyonu indirdim olmadı ) çözüm hakkında bilgisi olan var mı
  7. kadir334

Yardım Oneplus 8 Pro Mikrofon ve Ahize

Merhaba dostlar, geçen gün pubg oynarken fark ettim sesim karşıya çok çok az gidiyor yani gitmesi için mikrofonu ağzıma dayamam gerekiyor. Ertesi gün fark ettim ki video çektiğimde ses ahizeden geliyor hiç bir şekilde hoporlorden çıkmıyor. Telefon görüşmesi yaptığımda ise herşey normal. Cihazı...
  8. kadir334

Soru OnePlus 8t Kamera Performansı

Herkese merhaba dostlar, şöyle bir sorunum var cihaz fotoğraf çektikten sonra kaliteyi aşırı derecede bozuyor sanki gcam ile çekmişim de çektikten sonra renk ayarı yapıyor gibi Örnek ekran görüntüsü bırakıyorum aynı kareyi fotoğraf çekip galeride gösterdiğim zaman renkleri ve çözünürlüğü...
  9. kadir334

Çözüldü OnePlus 8t Android versiyonu düşürme

Merhaba dostlar, OnePlus 8t cihazımı android 10a düşürmek istiyorum Bildiğiniz üzere andoid 11 de android klasörüne giriş yasaklandı bunun versiyon düşürmeden oraya giriş şekli var mı yoksa illa düşürmek mı gerekiyor
  10. kadir334

Soru Mi 10T Pro Ağır çekim

Herkese selamlar dostlar ağır çekim modunda neden sadece 120Fps var
  11. kadir334

Yardım Mi 9T Ekran Çözünürlüğü

Herkese iyi günler. Daha öncede Mi9T kullandım fakat bu yeni almış olduğum cihazın ekran çözünürlüğü garibime gidiyor özellikle pubg de ( yazılar pikselli gibi oluyor ) internetten online ekran çözünürlüğü sitelerine girdiğim vakitte bu şekilde gösteriyor sebebi nedir sizce?
  12. kadir334

Soru WhatsApp Müzik Sorunu

Merhaba arkadaşlar son zamanlarda ben dahil bir çok arkadaşımda bu sorun mevcut çözümü bulan var mı
  13. kadir334

Yardım Note 9 Pro twrp güncelleme Error

İyi günler cümleten dostlar. MIUI 12 indirdim yeniden başlat dedim twrpden installe girip dosyayı flashladigim zaman bu hatayı alıyorum * Ek olarak telefon note 9 Pro twrpde note 9S diyor sebebi ne
  14. kadir334

Yardım Mi9t wipe data sonrası fastbootta kalma

merhaba arkadaşlar telefona sıfırdan rom kurmak için tek tuş ile twrp kurdum ardından wipte data ile sıfırladım otg hariç. Ardından twrp girip indirdiğim romu kuracaktım fakat fastbootta kaldı hiç bir şekilde twrp açılmıyor farklı twrpler indirdim nasıl bir yok izlemeliyimÜ Not* şuan fastboot...
  15. kadir334

Soru Mi 8SE sıfırdan rom vs.

Merhaba arkadaşlar mi8Se cihazımı sıfırlamak istiyorum yaklaşık 1 senedir üzerine farklı romlar farklı güncellemeler falan yükleye yükleye telefonun performansını biraz düşürdüm ve yavaş şarj sıkıntısı yaşıyorum ( farklı kablo adaptör denendi ) Twrpden sıfırlayıp istediğim romu kurmak yeterli...
Üst Alt