kadir1009 kullanıcısının son içeriği

1. K

Satılık Mi 6 - Yurtiçi Kayıtlı

Yedek cihazim olmadığı için sadece elden teslim yapıyorum MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. K

Hayır hocam normal siyah kasa MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. K

Hepsiburada'dan alınmıştır 64 GB Siyah Delta Garantili (20-21 Ay garantisi kalmıştır) Sorunu yoktur, çizik vs yoktur Tam kutu verilecektir ÜRÜN SATILMIŞTIR Fiyat: ÜRÜN SATILMIŞTIR İstanbul Anadolu Yakası Elden Teslim (Havale-PTT yoktur)
  4. K

İnceleme Xiaomi Cihazlar - Mobil Veri Hızları

Cihaz: Xiaomi Mi 6 Operatör: Turkcell Konum: (Rıhtım) Kadıköy/İstanbul
  5. K

Cihaz: Xiaomi Mi 6 Operatör: Turkcell Konum: (Yenişehir Mh.) Kurtköy/İstanbul
  6. K

Öneri Mi6 için flash disk almak isteyenler buraya

Arkadaşlar ben pc için bu ürünü almıştım ve Mi 6 da sorunsuz çalışmakta USB Belleği takıp telefonda sorunsuz kullanılıyor USB 3.1 Type-C Male to USB 3.0 Female Connector Cable -$2.1 Online Shopping| GearBest.com
  7. K

Çok düşündüm ve Mi6 aldım [emoji3]

Bende 7 yıldır iPhone kullanıcısı olarak Mi 6 ile Android'e geçtim, aramıza hoşgeldin :)
  8. K

Mod Xposed Android 7

tamamdır teşekkür ederim
  9. K

Mod Xposed Android 7

Telefonu Fastboot moddayken pc den komutlarla twrp açtım ama sonrası dediğiniz şekilde telefonun içine attığım SuperSu zip dosyasını seçip install dedim
  10. K

Mod Xposed Android 7

twrp'nın apk dan mı yoksa Fastboot'dan açılan yerden mi yani SuperSu'nun yüklendiği şekilde mi hocam bir sürü denerken telefon çöktü hep kesin olsun diye soruyorum
  11. K

Mod Xposed Android 7

APK'yı yükledim Android konusunda yeniyim zip dosyasını nasıl kullanacağız? Cihaz: Mi 6 Global Rom 8.5.1.0 (Rootlu)
  12. K

Cihaz: Xiaomi Mi 6 Operatör: Turkcell Konum: (Sultanmurat Şehitliği) Sultanmurat Yaylası/Trabzon
  13. K

Yardım Mi5 Prime Temassız Ödeme

Bende de yüklü Bonus Flaş ayarlarda ödeme yönteminde gözüküyor fakat uygulama içinden telefonunuz desteklemiyor diyor deneme şansım olmadı MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. K

Cihaz: Xiaomi Mi 6 Operatör: Turkcell Konum: (MP Trabzonspor Stadyumu) Akyazı/Trabzon
  15. K

Yardım Xiaomi Mi 6 - Root MIUI 8.2.2.0 Kararlı Sürüm

İmeiler kayıtlı sıkıntı yok sadece root yaptım bende 3.1.1-1 sürümü ile denedim sorun düzeldi MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt