kadir.akkum kullanıcısının son içeriği

1. K

Yardım Mi ekranı

mi9t cihazım mi ekranında kaldı açılmıyor ne yapabilirim . yardımcı olabilir misiniz
  2. K

Yardım MIUI 11.0.5

Bootloader kilidi açık mi9t kullanıyorum az önce MIUI 11.0.5 güncelleme geldi fakat sonra kayboldu . Güncelleme almaz mı bootloader kilidi açık cihaz ?
  3. K

Yardım IMEI atma

Merhaba Mi9t cihazına çift hatta da IMEI atılır mı ve IMEI atıldıktan sonra güncelleme alır mı ?
  4. K

Yardım Son güncelleme ile telefon görüşmesi kesiliyor

herkese merhaba mi9t son gelen güncelleme ile görüşme esnasında ses birden gidiyor ve telefon kilitleniyor. 4-5 saniye sonra ancak kendine geliyor fakat görüşme yapılmaya devam edilemiyor.
  5. K

Yardım Bildirim Işığı Problemi

bu ayarı da yapmama rağmen yanmıyor
  6. K

merhabalar Mi9t kullanıcısıyım . Bildirim geldiğinde bildirim ışığı yanıp sönmüyor. Ayarlardan kontrol ettim açık durumda. Şarj olurken ışık yanıyor. Problem neyden kaynaklanıyordur
  7. K

merhabalar Mi9t kullanıcısıyım . Bildirim geldiğinde bildirim ışığı yanıp sönmüyor. Ayarlardan kontrol ettim açık durumda. Şarj olurken ışık yanıyor. Problem neyden kaynaklanıyordur
  8. K

Yardım Whatsapp Bildirim

WhatsApp ayarlar bildirimlerden açılır pencere bildirimini kapatırsan düzelir
  9. K

Yardım Mi9T

teşekkürler hocqm. beta kullanan var mı acaba .kilit ekranı bildirimleri ile ilgili bir geliştirme yapılmış mı bende bunu merak ediyorum .
  10. K

Yardım Mi9T

merhabalar 2 ay önce mi9t almıştım. Miui 11 güncellemesi gelecek mi bu cihaza listelerde göremedim ?
Üst Alt