Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Değerli arkadaşlar Ben Mİ BOX 4K 2. nesil TV kutusu aldım SİSTEM AYARLAR'LARINDA Güç Enerji menüsünde/bölümünde ']Mi Box[/URL]Android Cihazı 15 dakika sonra kapat'ı ayarlıyorum ama kapanma olmuyor bunu nasıl gerçekleştirebilirim.
İnternet ortamından indirdiğim ve telefonuma Miui Theme Editor ile aktardığım MTZ temalar 30-45 dakika sonra kendiliklerinden kayboluyorlar ve klasik global temalar devreye giriyor bunun bir çözmü varmıdır acaba? Teşekkür ederim.
Hocam öncelikle hızlı cevabınız için çok teşekkür ederim ancak benim ReVanced İngilizce geliyor Ayarlarda tek tek ingilizcesinden kontrol ettim ama Böyle bir bölüm/sekme bulamadım ***Bindirme düğmesi - Harici indirici bulamadım yardım ederseniz çok sevinirim.
Öncelikle bu değerli çalışmanız için çok teşekkür ederim
Root olmadan Power tube ile YouTube ReVanced kullanarak indirme / Video download yapamazmıyız telefonumda Fastboot sorunu var Root atamıyorum:(