kadernaznaz kullanıcısının son içeriği

1. kadernaznaz

Yardım Tv Box Root Nasıl Atılır?

Arkadaşlar Homatics Box R 4K kullanıyorum. Bu cihaza ROOT atmak istiyorum. Nasıl yapabilirim. Teşekkür ederim.
  2. kadernaznaz

Sohbet Mi Box Tv/Ekran Zaman Ayarlı/Otomatik Kapatma Sorunu

Değerli arkadaşlar Ben Mİ BOX 4K 2. nesil TV kutusu aldım SİSTEM AYARLAR'LARINDA Güç Enerji menüsünde/bölümünde ']Mi Box[/URL]Android Cihazı 15 dakika sonra kapat'ı ayarlıyorum ama kapanma olmuyor bunu nasıl gerçekleştirebilirim.
  3. kadernaznaz

Yardım 3. Parti Temalar kayboluyor.! Çözümü var mı?

Cevabınıziçin çok teşekkür ederim ama telefonumda Fastboot sorunu var Fastboot 20 saniye sonra kayboluyor bu yüzden root işlemlerini yapamıyorum;(
  4. kadernaznaz

Rom Kullandığım En İyi (Stock-Custom) Rom

İyi günlerde kullanın
  5. kadernaznaz

Yardım 3. Parti Temalar kayboluyor.! Çözümü var mı?

İnternet ortamından indirdiğim ve telefonuma Miui Theme Editor ile aktardığım MTZ temalar 30-45 dakika sonra kendiliklerinden kayboluyorlar ve klasik global temalar devreye giriyor bunun bir çözmü varmıdır acaba? Teşekkür ederim.
  6. kadernaznaz

Uygulama Themes for MIUI - HyperOS v3.46

Öncelikle emeğinize sağlık keşke Global Rom'lar içinde yapsanız Bizim başımız kelmi?:P
  7. kadernaznaz

Uygulama YouTube ReVanced Extended + Music ♪

Sebindim iyi günlerde kullanın.
  8. kadernaznaz

Soru Çağrı Kaydı Yapabilen Çevirici ?

Ses kaydı çoğu durumlarda zaruridir yasak sayılması saçmalıktır.
  9. kadernaznaz

revanced.net Bu adresteki farklı dosyaları deneyin sorununuz çözülecektir.
  10. kadernaznaz

Sorunu çözdüm hocam revanced.net sitesinden 9.16.38 extented ver. indirdim. çok teşekkür ederim çok sağolun
  11. kadernaznaz

Hocam öncelikle hızlı cevabınız için çok teşekkür ederim ancak benim ReVanced İngilizce geliyor Ayarlarda tek tek ingilizcesinden kontrol ettim ama Böyle bir bölüm/sekme bulamadım ***Bindirme düğmesi - Harici indirici bulamadım yardım ederseniz çok sevinirim.
  12. kadernaznaz

Öncelikle bu değerli çalışmanız için çok teşekkür ederim Root olmadan Power tube ile YouTube ReVanced kullanarak indirme / Video download yapamazmıyız telefonumda Fastboot sorunu var Root atamıyorum:(
  13. kadernaznaz

Tema mukemmel kilit ekran stili :)

Bu mükemmel mi? yani
  14. kadernaznaz

Tema MY NEW UI (Yeni temalardan mix)

öncelikle değerli temanız için çok teşekkür ederim. ama İNSERT bölümünde PARWORD diye bir yer yok neden acaba teşefonum Mi Mix 1- Mi 11 sürümü
  15. kadernaznaz

Tema New UI V2 (Yeni Mix Tema)

öncelikle değerli temanız için çok teşekkür ederim. ama İNSERT bölümünde PARWORD diye bir yer yok neden acaba teşefonum Mi Mix 1- Mi 11 sürümü
Üst Alt