kacaksevgilim kullanıcısının son içeriği

1. kacaksevgilim

Mod MeowDump İntegrity Box (İntegrity Fix)

İngress gittiyse Pokemon Go'nun da patlaması yakındır
  2. kacaksevgilim

Root'u bitirmek için uğraştıkları çabayla dünya barışı sağlanırdı
  3. kacaksevgilim

Son keybox nothing phone 1 Android 15 de nihayet sertifika aldırdı. WhatsApp sorununu dün çözmüştüm ama bu seferde Twitter uygulaması girişi engelliyor.
  4. kacaksevgilim

Çözüldü Poco x6'yı Tavsiye Edermisiniz ?

Evet.İşimi görüyor. Yurtdışı satıcıları uçmuş.Amiral gemi modeller hariç artık hiçbir epirisi kalmadı bunların
  5. kacaksevgilim

Aldım hocam yazmayı unutmuşum :D O fiyata yurtdışı satıcıları g99 çöplerini veriyordu
  6. kacaksevgilim

Mod [ROOT] WaEnhancer(WhatsAppPlus+) - 16.11.2025

Bu yöntem bende çalışmıyordu, Android 15 güncellemesi yüklü nothing cihaza root attım swift backup ile restore yapmama rağmen otomatik çıkış yapıyor. Sanırım bu işin kökten çözümu başka hat alıp WhatsApp açmak. Kimde nasıl çalışıyor bu anlamış değilim. Mi9t de perişan olmuştuk Edit: elimde...
  7. kacaksevgilim

11 lite 5G NE modelinde karar kırdım 778 işimi görür sıfır 8 bin tl.İyi kötü desteği var. Teşekkürler yardımlarınız için
  8. kacaksevgilim

dediğim gibi kendimden biliyorum auth ile yazılıyor isterse jtag yapsın usta token yoksa rom yazamaz o cihazlara. Bende zor yoldan öğrendim tool , token vs alıp kaldırdım ayağa. Mediatek seçmeme sebebim yukarıda yazdıgım gibidir chat gpt onaylı bilgi :D Neyse konumuz benim hala cihaz seçememem :D
  9. kacaksevgilim

Hayır katılmıyorum. Root işlemi yaparken çökerttiğim infinix gt 30 'u ayağa kaldırmak bana 2500tl'ye mal oldu. Hiç olmazsa nispeten güçlü ve birkaç yıllık cihazlarda rom göçünce twrp vs ile kurtarma şansın oluyor.Yukarıda da spoiler içinde yazdığım üzere oynadığım oyunun optimizasyon sorunundan...
  10. kacaksevgilim

Eski telefonumu sattım şuan telefonum yok. Redmi Note 10 Pro temiz bulamadım, batarya başta olmak üzere kazıklanma korkum nedeniyle ikinci el telefon almak da istemiyorum açıkçası. Oynadığım birkaç oyun var 60 fps vermesi yeterli. Hala listemde ama. Yada tuşlu telefon bulup bir ay sonra f7...
  11. kacaksevgilim

Teşekkürler düz yani 7s gen2 işlemcili olan bu. XDA baktım baya geliştiricisi var gibi. Tabi miui cam var mı bakmadım. Aslında aklım nothing de de uygun fiyat bulamadım. İsterse uçup kaçsın mtk almak istemiyorum
  12. kacaksevgilim

O çok pahalı o ya. Zamanında kullanmıştım 15 bine falan satıyorlar şaka gibi.
  13. kacaksevgilim

Merhabalar. Bütçem 10 civarı. Boot kilidi açıp aosp ram kurma ve kullanma düşüncesindeyim. Bu arkadaşımızın durumu nedir? Ek olarak snapdragon işlemcili başka hangi cihaz tavsiye edersniz. 10 bin üstüne çok çıkamıyorum Nothing 1'de radarımda ama yurtdışı satan bulamadım yurtiçi de 13 bin. Oraya...
  14. kacaksevgilim

Soru Tekno Mehmet ve tekno muaz güvenilir mi

tecnomemed kaçak cihazı yurtiçinden pahalıya satıyor:D Bunlar muhtemelen birden fazla sayfayı yönetiyor. Aynı cihazı farklı sayfalardan farklı fiyata koyuyorlar tuttururlarsa iteliyorlar. Şiar ve Fatih'ten bende alışveriş yaptım ama Şiar daha çok müşteri canlısı. Ama son zamanlarda az cihaz...
  15. kacaksevgilim

Yardım BlackShark 4 Pro Tavsiye

merhabalar , bu cihazdan sıfır olarak 10 bin tl altına bir yerlerden buldum ama alıp almamakta kararsızım -Cihaz'ın stok romu var mı? -Cihaz boot kilidi açıp root atılabiliyor mu? -Hyper Os alacak mı? -Kayıt çıkma olanağı var mı? Kısacası tavsiye eder misiniz uzak mı durayım
Üst Alt