kacaksevgilim kullanıcısının son içeriği

1. kacaksevgilim

Araçlar Şubat Update Öncesi Tüm Cihazlar için Bootloader Açma (CN CİHAZLAR DAHİL)

Yd satcıları artık azıttı. Bunlardan cihaz alınmaz. Geçen kasımda millete g99 çöplerini 11'den iteklemeye uğraşırlarken millet nothing'leri pasaj'dan falan 8999 tl'ye topladı. Önceden neredeyse yarı fiyatına satılırdı şimdi arada makas kalmadı. İnşallah maliye tepelerine çöker de aldıkları ahın...
  2. kacaksevgilim

Rehber Integrity Box (Integrity Fix) ve Root Gizleme Rehberi

Boot spoofer yüklemeyi unutmuşum onu yapınca düzeldi Teşekkürler
  3. kacaksevgilim

Rehber Integrity Box (Integrity Fix) ve Root Gizleme Rehberi

infinix gt 30 pro cihaz aldım.Kernelsu NEXT yükledim buradaki adımlarla integrity check baktım hepsi yeşil ve store'de sertifikalı olsu ama hala whatsapp çalışmıyor ilginç çözemedim.
  4. kacaksevgilim

Rehber Bootloader kilidi gizleme WhatsApp hatası çözümü

Sade anlatım için teşekkürler öteki konu çorba olmuş durumdaydı. _.Integrity_Box güncelleme gelirse modülü içinden güncelleyebilirsiniz, geliştiricisi çok ilerletmiş ek herhangi bir modüle gerek kalmadan tekte halletti işimi. Hatta playstore falan gizlemek zorunda bile kalmadım.
  5. kacaksevgilim

Yardım Mi 9t pro ekran

1500 liraya takin gitsin diyen arkadaş 1500 liraya ekranı taktırdım yazı yazmakta zorlanıyorum cihaz Nokia 5800 dokunmatiğinden kötü oldu. Şimdi yeni telefon bakıyorum
  6. kacaksevgilim

Rehber K20 Pro - Mi 9T Pro Android 15-16 DSP Custom Rom Kurulumu

Evet😃 Zaten kullanan üç beş kişi kalınca herkes birbirini tanıyor tabi. Bir süre daha idare etse F7 alacağım. Artık emekli etme vakti geldi
  7. kacaksevgilim

infinityx çok beğenmişim ama şöyle bir sorun yaşadım. En basitinden cihaz sertifikali geliyor Pokemon go oynuyorum oyunu yüklediğim zaman açılıyor ama ne zaman Pokemon yakalamaya çalışsam yada oyun menülerde gezsem crash yiyorum. Defalarca kez kurdum adımlara dikkat ettim. Hatta vanilla üzerine...
  8. kacaksevgilim

Yardım Poco F5 Bootlader kilidi

peki redmi k12 turbo açılır mı uyguna buldum bir yerden
  9. kacaksevgilim

Recovery K20 PRO - MI 9T PRO - TWRP Recovery FBEv1 ve FBEv2 DSP Unofficial

Evox 13 kurduğumdan belki de. Format data da yaptım olmadı. Neyse yapacak bir şey yok
  10. kacaksevgilim

Teşekkürler hem twrp hem orange recovery kurdum maalesef çözemedim umarım işim düşmez recovery'ye
  11. kacaksevgilim

Android 13 Evox kurdum memnunum ama TWRP de kursam Orange Fox'ta bu data şifreleme şeyini çözemedim. TWRP ekranından tövbe dosya atamıyorum chat ggpt ve gemini de çözüm bulamadı nasıl halledeceğiz acaba
  12. kacaksevgilim

Çözüldü Mi9tpro Şebeke ve Wifi Sorunu

Merhabalar. Mi9tpro cihazımda şebeke ve wifi sorunu yaşıyorum. Cihaza IMEI atmışlar sim 2 yazılmış. Birkaç yıldır kullanılmıyordu nasılsa imie de açık kalmış. Gün içinde ara ara wifi kapanıyor şebeke gidip geliyor. Bazen saatlerce çalışıyor bazen de seri şekilde bunu yapıyor. Şuan mesela...
  13. kacaksevgilim

Soru Mi 9T Pro ROM Önerisi

Benim panel değişti aslında amoled pane takmış ama 55 hz falan herhalde. Bana ekran overclock edecek aosp rom lazım eski olması önemli değil. Tavsiyeniz varmı
  14. kacaksevgilim

Voltage OS 5.5 Android 16 Q2 çıkmış, en güncel fw haftalık Çin gözüküyor,bunu mu yükleyip geçeyim
  15. kacaksevgilim

Teşekkürler direk eski usul zip flashlarım.
Üst Alt