Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
O derece diyorsunuz:) anlaşılan yine cihazsız kaldık yükselmiştim baya.
Ne diyorsunuz var mı xiaomi tarafında Snapragon f/p olup boot kilidi açılan cihaz?
evet gitti zaten infinix gt 30 pro ile maceramın sonucu 13 binlik oldum.Ve hiçkimse cihazı ayağa kaldırmayı başaramadı.Bir gün bile kullanamadım telefonu.
Peki https://www.epey.com/akilli-telefonlar/redmi-note-13-pro.html bu cihaz nasıl üstad?
benim için en öncelikli konu boot kilidi açılması
Merhabalar bu cihazda karar kıldım ama uzun süredir Xaiomi tel kullanmıyorum
-Benim için root olmazsa olmaz bu cihazın boot kilidi açılabiliyor mu? ücretli ve beklemeden açma seçeneğimiz var mı
-10 yıllık miui hesabım var ama 3 cihazın boot kilidini açtım zamanında... Sorun çıkartır mı?
-Android...
gerek kalmadı artık , bu sorunu çıkartan cihazı sattım. Yeni aldığım cihazı da root uğruna hiç edip 13 bini yaktım. Tamirde edilemedi. Herhalde çok uzun zaman akıllı telefon falan kullanmam. Bu defter benim için kapandı.
Eski bir telefon ile Alo sadece.
Bu işin riskli olduğunu elbette biliyorum. Root ile çalışan birkaç önemli programım var o nedenle root lazım. Benim için çok önemli olduğunda Xiaomi'nin amiral gemisi bile umurumda değil heves dahi etmedim.
12 pro 5g sanırım benimde hedefim. K50 Gaming güzelmiş muhtemelen root da olurda 9 bin...
Çok üzgünüm ya. İnfinix'e asla bulaşmazdım ama Xaiomi boot kilidi davası yüzünden uzaklaşmıştım. Baktım hemen açılıyormuş kilidii aldık
En azından eski cihazlarrın kilidi açılır diye umut ediyorum. Yapacak birşey yok.Başkası için ufak meblag olabilir ama 13 bin benim için çok büyük paraydı...
poco f5 eski kullandığım telefon ama bulamadım. Sarı sitede 9 binden başlıyor.
Bu arada unuttum mtk kesinlikle istemiyorum. Yanından dahi geçmem artık. 13 bin lira girdi bana .Cihaz çöp oldu tek hatada.
Poco f5 ve X6'ya bakayım ama ucuz yakalama ihtimalim çok zor.
Görünen 40 gün kadar...
Sevdiğim GT 30 telefonum root işlemindeki hata nedeniyle çöpe gitti. 13 bin liralık olduk server kapalı olduğundan yakın zamana kadar düzelme ihtimali yok
Bazı keyfi olmayan sebeplerden ötürü root yapılabilen nispeten güçlü 8 gb "gerçek" ramli cihaz tavsiye alabilirmiyim
dahili hafıza o kadar...
Arkadaşlar şimdi hangi telefonun ücretli/ücretsiz boot kilidi açılıyor
Yurtdışı alacağım boot kilidi açılan f/p cihaz önerir misiniz
Başka markalarda olur