Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tekno47 denen satıcıdan alışveriş yapmamanı tavsiye ederim.
malı alır parayı gönderirsin sonra içinden ne çıkacağını bilemezsin. Dandik, hazır wp temaları ile hazırlanmış sitesinde, güncel stok takip sayacı yoktur. kutu içeriği hakkında bilgi yoktur. Sorarsan da hakaret eder.
Global diye aldığın...
gereksiz pahalı. O fiyata Redmagic 9 satılıyor yurtdışı .
Geri döneyim dedim Xiaomi ekosistemine ama artık dönülmez hal almış.Bakalım f/p birşeyler çıkarsa alırız cihaz.
kimden ve nereden aldınız hocam. Şimdi alsam boot kilidi açabilir miyim? alıp elde patlaması var.Fake rom hint rom vs bunlar çekilecek çile değil. Hyper os 2 'yede gerek yok.Boot kilidi açılsın aosp vs dönerim
Bilgiler hep parça parça olduğundan kafam karıştı.
Bu cihazın hiçbir şekilde kilidi açılmıyor mu ? yoksa sadece Çin modellerinin mi kilidi açılmıyor?
Global satılan cihazlarda durum nedir? onlarda kilit açılmama gibi durum var mı?
Ve yeni çıkan hangi Xiaomi modellerin kilidi açılabiliyor...
Anladım. durumlarda yok o zaman ex aşkım redmi k40 gaming e geri döneyim. Uyguna da veriyor. Gerçi o da hyper os güncellemesi yapmış da boot kilidi açık geliyorsa root sorunu olmaz herhalde.
Şimdi baktım da sarı sitede bazı satıcılar 8/256 global verisyonu 10.500 den satıyor .Server kayıt da yapılmış global olanın boot kilidi açılıyor değil mi?
yada çok temiz olduğunu söyleyen redmi k40 gaming var onu mu alsam bilemedim
Arkadaşlar maddi skıntılardan dolayı mevcut cihazımı sattım. Bu cihaz iyi gibi duruyor.
Yanlız ben aosp rom yüklemeyi de seviyorum xda'da çıkmış .
Şebeke sorunu yaşar mıyım? bir süre imei attırmayacağım zaten
Maksat boot kilidi açınca biraz aosp denemek yada farklı romlar
Teşekkürler,iyiki nubia telefona geçmişim. İkinci hattım için Xiaomi cihazları da böylece tamamen elemiş oldum.
Markanın geldiği yere , tutuma bak.
Miui 4' de root yetkisini ayarlara gömen firmadan ,boot kilidini açtırmayan firmaya
Neredeeeen nereye .
Güzel bir mazi olarak kalacaksın Xiaomi
Xiaomi ekosistemini terk etmekle ne kadar doğru iş yaptığımı her gün yeniden hatırlatıyor boot kilidi konusu.
Xiaomi biti kanlanınca her türlü cirkefliğe girmiş. Üreticilerin boot kilidi tutumu akıl kârı değil.