Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yd satcıları artık azıttı. Bunlardan cihaz alınmaz. Geçen kasımda millete g99 çöplerini 11'den iteklemeye uğraşırlarken millet nothing'leri pasaj'dan falan 8999 tl'ye topladı.
Önceden neredeyse yarı fiyatına satılırdı şimdi arada makas kalmadı. İnşallah maliye tepelerine çöker de aldıkları ahın...
infinix gt 30 pro cihaz aldım.Kernelsu NEXT yükledim buradaki adımlarla integrity check baktım hepsi yeşil ve store'de sertifikalı olsu ama hala whatsapp çalışmıyor ilginç çözemedim.
Sade anlatım için teşekkürler öteki konu çorba olmuş durumdaydı. _.Integrity_Box güncelleme gelirse modülü içinden güncelleyebilirsiniz, geliştiricisi çok ilerletmiş ek herhangi bir modüle gerek kalmadan tekte halletti işimi. Hatta playstore falan gizlemek zorunda bile kalmadım.
1500 liraya takin gitsin diyen arkadaş 1500 liraya ekranı taktırdım yazı yazmakta zorlanıyorum cihaz Nokia 5800 dokunmatiğinden kötü oldu.
Şimdi yeni telefon bakıyorum
infinityx çok beğenmişim ama şöyle bir sorun yaşadım. En basitinden cihaz sertifikali geliyor
Pokemon go oynuyorum oyunu yüklediğim zaman açılıyor ama ne zaman Pokemon yakalamaya çalışsam yada oyun menülerde gezsem crash yiyorum.
Defalarca kez kurdum adımlara dikkat ettim. Hatta vanilla üzerine...
Android 13 Evox kurdum memnunum ama TWRP de kursam Orange Fox'ta bu data şifreleme şeyini çözemedim. TWRP ekranından tövbe dosya atamıyorum chat ggpt ve gemini de çözüm bulamadı nasıl halledeceğiz acaba
Merhabalar. Mi9tpro cihazımda şebeke ve wifi sorunu yaşıyorum.
Cihaza IMEI atmışlar sim 2 yazılmış.
Birkaç yıldır kullanılmıyordu nasılsa imie de açık kalmış.
Gün içinde ara ara wifi kapanıyor şebeke gidip geliyor. Bazen saatlerce çalışıyor bazen de seri şekilde bunu yapıyor. Şuan mesela...
Benim panel değişti aslında amoled pane takmış ama 55 hz falan herhalde. Bana ekran overclock edecek aosp rom lazım eski olması önemli değil. Tavsiyeniz varmı