kacaksevgilim kullanıcısının son içeriği

1. kacaksevgilim

Soru KernelSU da root gizleme nasıl yapılıyor?

Benim cihaza Kernel yok nasıl kullanabilirim
  2. kacaksevgilim

Yardım Xiaomi 14 çin rom problem olurmu

Tekno47 denen satıcıdan alışveriş yapmamanı tavsiye ederim. malı alır parayı gönderirsin sonra içinden ne çıkacağını bilemezsin. Dandik, hazır wp temaları ile hazırlanmış sitesinde, güncel stok takip sayacı yoktur. kutu içeriği hakkında bilgi yoktur. Sorarsan da hakaret eder. Global diye aldığın...
  3. kacaksevgilim

Yardım Poco X6 Pro Bootloader Unlock

arkadaşlar bu cihazın kilidi açılabiliyor değil mi bugünlerde? alsam 168 saatin sonunda açabilir miyim
  4. kacaksevgilim

Soru Bootloader açmalı mıyım

Bugün redmi k60 alsam bu cihazın boot kilidini açabilir miyim?
  5. kacaksevgilim

Soru Redmi Note 13 Pro Bootkilidi?

gereksiz pahalı. O fiyata Redmagic 9 satılıyor yurtdışı . Geri döneyim dedim Xiaomi ekosistemine ama artık dönülmez hal almış.Bakalım f/p birşeyler çıkarsa alırız cihaz.
  6. kacaksevgilim

kimden ve nereden aldınız hocam. Şimdi alsam boot kilidi açabilir miyim? alıp elde patlaması var.Fake rom hint rom vs bunlar çekilecek çile değil. Hyper os 2 'yede gerek yok.Boot kilidi açılsın aosp vs dönerim
  7. kacaksevgilim

Bilgiler hep parça parça olduğundan kafam karıştı. Bu cihazın hiçbir şekilde kilidi açılmıyor mu ? yoksa sadece Çin modellerinin mi kilidi açılmıyor? Global satılan cihazlarda durum nedir? onlarda kilit açılmama gibi durum var mı? Ve yeni çıkan hangi Xiaomi modellerin kilidi açılabiliyor...
  8. kacaksevgilim

Servis Hizmeti HyperOS Alan Cihazlar için Bootloader Unlock Servisi..

blackshark 5 modeli boot kilidi açılır mı ustam? gerçi eski model normal yöntemler işe yarıyor mu bu cihazlarda ?
  9. kacaksevgilim

HyperOS HyperOS Bootloader Açma Bypass 2024

Anladım. durumlarda yok o zaman ex aşkım redmi k40 gaming e geri döneyim. Uyguna da veriyor. Gerçi o da hyper os güncellemesi yapmış da boot kilidi açık geliyorsa root sorunu olmaz herhalde.
  10. kacaksevgilim

Şimdi baktım da sarı sitede bazı satıcılar 8/256 global verisyonu 10.500 den satıyor .Server kayıt da yapılmış global olanın boot kilidi açılıyor değil mi? yada çok temiz olduğunu söyleyen redmi k40 gaming var onu mu alsam bilemedim
  11. kacaksevgilim

Varya redmi note 13 pro 5g'ye kitlenmiştim ama boot kilidi açılmama mevzusu yüzünden vazgeçmek zorunda kaldımç Yazık etmiş xiaomi
  12. kacaksevgilim

Çözüldü Redmi Note 13 Pro 5G modem dosyası yükleme

Arkadaşlar maddi skıntılardan dolayı mevcut cihazımı sattım. Bu cihaz iyi gibi duruyor. Yanlız ben aosp rom yüklemeyi de seviyorum xda'da çıkmış . Şebeke sorunu yaşar mıyım? bir süre imei attırmayacağım zaten Maksat boot kilidi açınca biraz aosp denemek yada farklı romlar
  13. kacaksevgilim

Yardım "Mi Unlock" "The place where the account is registered does not match the place where the phone is sold" hatası alıyorum

Teşekkürler,iyiki nubia telefona geçmişim. İkinci hattım için Xiaomi cihazları da böylece tamamen elemiş oldum. Markanın geldiği yere , tutuma bak. Miui 4' de root yetkisini ayarlara gömen firmadan ,boot kilidini açtırmayan firmaya Neredeeeen nereye . Güzel bir mazi olarak kalacaksın Xiaomi
  14. kacaksevgilim

Yardım "Mi Unlock" "The place where the account is registered does not match the place where the phone is sold" hatası alıyorum

Eski cihazlarda da bu boot kilidi sorunu var mı ? Mi 8 de, mi9,mi 10 gibi. Hyper os alıp almaması önemli değil. Aosp yüklenmesi yeter.
  15. kacaksevgilim

Yardım Couldn't unlock - This device is not activated, please activate it and try to unlock it again.

Xiaomi ekosistemini terk etmekle ne kadar doğru iş yaptığımı her gün yeniden hatırlatıyor boot kilidi konusu. Xiaomi biti kanlanınca her türlü cirkefliğe girmiş. Üreticilerin boot kilidi tutumu akıl kârı değil.
Üst Alt