Kabusemre kullanıcısının son içeriği

1. Kabusemre

Yardım mi 13 ultra recovery mi fastboot mu

Arkadaşlar öncelikle selam elimde mi 13 ultra var şuan taywan hyperos sürümünü kullaniyorum ..yanliz problem bana göre google uygulamalari..sorum şu taywan stabil zip recovery rom var onu twrp ile kursam fastboot rom la arasinda fark olurmu fastboot rom 7gb recovery rom 5.5 gb aralarindaki farki...
  2. Kabusemre

Yardım mi 13 ultra ekran süresi

selam arkadaslar mi 13 ultra cihazimda ekran süresi seçenegi yok mu bem bulamiyorum
  3. Kabusemre

Soru mi 10 miui 13 twrp

mi 10 miui 13 cin romu cıhaz var elimde bu cihaza eu rom kurabilirmiyim twrp yok sanırım başka yolu varmı..Twsekkur ederim
  4. Kabusemre

Çözüldü Mi 11 ses

Selam arkadaşlar bende mi 11 var telefonu sallayinca icinden ses geliyor sanki bisey cikmisda hareket edince yer degistiriyor gibi
  5. Kabusemre

Soru Miui 13 hakkinda

Öncelikle selam arkadaslar bende mi 10 pro var suan 12.5.3 stabil eu rom var ..Miui downloader program var onda miui 13 guncelleme var indirdim yuklemw yapamadim..Daha sonra çin 13.03.recocery romu indirdim twrp den yine yükleme yapamadim ..Yardimci olurmusunuz tesekkur ederim. Mi 10 Pro...
  6. Kabusemre

Yardım Twrp

Arkadaslar on celikle selam elimde redmi note8 var twrp yukluyorum temizlik yapmiyor hata veriyor format data yapmaya calisiyorum hata veriyor..Rom kurulum yapiyorum sona kadar geliyor ve acma hatasi verip romu son anda kurmuyor twrp ekranina atiyor tekrar reboot yapiyorum redmi yazisi geliyor...
  7. Kabusemre

Ana Başlık Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Resmi ROM Koleksiyonu | Global Kararlı • Global Beta • Custom | Twrp Recovery

İyi gunler kararli romu indirip direk kurabiliyormuyum.. tesekkur ederim 1557047748
  8. Kabusemre

İpucu Parmak izi sensörü sorunu ve Tuş kilidinin geç açılması hakkında

Selam arkadaslar ayni problem bendede var sanirim guncellemeyle alakali guncellemeden once hic bi problem yokdu ..İnsallah duzelir
Üst Alt