Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Düzeldi 4 *6 yapinca tesekkurler ama ben 5,*,6 seviyorum..Boot kapali eu rom kuramiyorum bu global rom rezil..
1729965081
İcon yazilari nerden kapaniyor en güzeli onu yapmak
Arkadaşlar selam bende mi14 ultra cihaz var boot kilidi kapalı forumda rom atılacağını yazmış mi14 ultrada geçerlimi ben denedim fakat xiaomi.exe programını açıyorum pc ekranına gelmiyor sanki arka plana atıyormuş gibi oluyor ekranda gözükmüyor..Yardım edermisiniz
Selam arkadaş lar cihaza direnç kayit yaptirdiktan sonra üst ahizeden çıt çıt ve cızırtı gelmeye başladı konuşmada bi problem yok gayet net ve hatda telefonu konuşmasıni kapatdiktan sonra bu ses devam ediyor çok az ve ince denilebilir bu neden olur başına daha önce gelen oldumu.Teşekkür ederim
Arkadaşlar öncelikle selam elimde mi 13 ultra var şuan taywan hyperos sürümünü kullaniyorum ..yanliz problem bana göre google uygulamalari..sorum şu taywan stabil zip recovery rom var onu twrp ile kursam fastboot rom la arasinda fark olurmu fastboot rom 7gb recovery rom 5.5 gb aralarindaki farki...