Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar öncelikle selam elimde mi 13 ultra var şuan taywan hyperos sürümünü kullaniyorum ..yanliz problem bana göre google uygulamalari..sorum şu taywan stabil zip recovery rom var onu twrp ile kursam fastboot rom la arasinda fark olurmu fastboot rom 7gb recovery rom 5.5 gb aralarindaki farki...
Öncelikle selam arkadaslar bende mi 10 pro var suan 12.5.3 stabil eu rom var ..Miui downloader program var onda miui 13 guncelleme var indirdim yuklemw yapamadim..Daha sonra çin 13.03.recocery romu indirdim twrp den yine yükleme yapamadim ..Yardimci olurmusunuz tesekkur ederim.
Mi 10 Pro...
Arkadaslar on celikle selam elimde redmi note8 var twrp yukluyorum temizlik yapmiyor hata veriyor format data yapmaya calisiyorum hata veriyor..Rom kurulum yapiyorum sona kadar geliyor ve acma hatasi verip romu son anda kurmuyor twrp ekranina atiyor tekrar reboot yapiyorum redmi yazisi geliyor...