Kabusemre kullanıcısının son içeriği

1. Kabusemre

Yardım Yazılar taşyor resimlerde görüldüğü gibi saçma sapan yazı alta taşıyor tema da çok denedim olmuyor çözümü varmı

Düzeldi 4 *6 yapinca tesekkurler ama ben 5,*,6 seviyorum..Boot kapali eu rom kuramiyorum bu global rom rezil.. 1729965081 İcon yazilari nerden kapaniyor en güzeli onu yapmak
  2. Kabusemre

Yardım Yazılar taşyor resimlerde görüldüğü gibi saçma sapan yazı alta taşıyor tema da çok denedim olmuyor çözümü varmı

Tema degistirdim olmuyor dpi düşürüncede yaşlıyım göz görmüyor iconlari 4 e düşürüp deneyim bi saol 1729964389
  3. Kabusemre

Boot kilidi kapalı

Arkadaşlar selam bende mi14 ultra cihaz var boot kilidi kapalı forumda rom atılacağını yazmış mi14 ultrada geçerlimi ben denedim fakat xiaomi.exe programını açıyorum pc ekranına gelmiyor sanki arka plana atıyormuş gibi oluyor ekranda gözükmüyor..Yardım edermisiniz
  4. Kabusemre

Yardım adb dosya açılmıyor

Arkadaşlar xiaomi adb exe dosyasını çalışdırıyorum ekrana gelir gibi olup ama gelmiyor kayboluyor...
  5. Kabusemre

Rehber Bootloader Kilidi Kapalı Cihaza Rom Yükleme Rehberi [UNBRİCK]

hocam xiaomi adb exe calışdırıyorum ekrana gelir gibi olup kayboluyor yardımcı olurmusunuz
  6. Kabusemre

Sohbet WhatsApp girilmiyor

Denedim olmuyor tesekkurler
  7. Kabusemre

Yardım çıt çıt ses

Selam arkadaş lar cihaza direnç kayit yaptirdiktan sonra üst ahizeden çıt çıt ve cızırtı gelmeye başladı konuşmada bi problem yok gayet net ve hatda telefonu konuşmasıni kapatdiktan sonra bu ses devam ediyor çok az ve ince denilebilir bu neden olur başına daha önce gelen oldumu.Teşekkür ederim
  8. Kabusemre

Recovery Xiaomi Mi 10T / Mi 10T Pro / K30S Ultra - Twrp 3.4.0-1206 Tek Tuş Yükleme Aracı

1722006823 Selam mi10 t tek tuşla twrp link çalışmıyor indirme linki varmı teşekkürler.
  9. Kabusemre

Recovery Redmi Note 10S Otomatik Twrp ve Boot Yükleme Aracı (Beta 5)

selam hocam disketi uyumlu degil diye uyarı veriyor ne yapmalıyım.
  10. Kabusemre

Yardım Mi 13 Ultra BERBAT BATARYA!

en fazla 3.30 dk
  11. Kabusemre

Yardım mi 13 ultra recovery mi fastboot mu

Arkadaşlar öncelikle selam elimde mi 13 ultra var şuan taywan hyperos sürümünü kullaniyorum ..yanliz problem bana göre google uygulamalari..sorum şu taywan stabil zip recovery rom var onu twrp ile kursam fastboot rom la arasinda fark olurmu fastboot rom 7gb recovery rom 5.5 gb aralarindaki farki...
  12. Kabusemre

Yardım Xiaomi 13 Ultra Hyperos Yüklemeli miyim

taywan romu kurun hypros kullancaksaniz en stabil calisan o digerleri beş para etmez simdilik.
Üst Alt