Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mi6 şarj olmuyor. Mi 6 şarj entegrem de bir sorun olduğu söyleniyor. Fakat ne entegreyi nede tamir edecek tamirciyi bulabildim. Yardımcı olabilecek olan var mı? Yeni batarya ve yeni şarj soketi denendi ama sonuç değişmedi.Bu yüzden son ihtimal şarj entegresi olduğu söylendi.
Hocam aynı sorun yeni aldığımız telefonda da var. Güya 20 band destekli kırsalda çekim sorunu olmayan telefondu. Bırak kırsalı şehir merkezinde Vodafone hattı takınca çekmiyor. Sebebini ve varsa çözümünü bilen ne olur anlatsın.
bana 9.5.3 de otomatik gelmemişti buradan forumdan indirmiştim. 9.5.6 yıda öyle yaptım. otomatik diye beklemiyorum. ara ara güncelleme var mı diye takip ediyorum ve yüklüyoyorum.
Hocam bu sitede
(MI 6) 9.5.3.0 (Kararlı) gecelik isimli konuya girdim orada sağolsun arkadaşın biri vermişti manuel telefona indirdim oradan kurdum. linkte burda. http://bigota.d.miui.com/V9.5.6.0.OCAMIFA/miui_MI6Global_V9.5.6.0.OCAMIFA_58d018e649_8.0.zip