kabilyazici kullanıcısının son içeriği

1. kabilyazici

Uygulama getConf ile Direnç Durumunu Kontrol Edin, Tüm Romlara Tek Yerden Ulaşın

Telefonda dark mode aktifken bildirim geçmişi özelliği böyle gözüküyor, yazıların okunması çok zor. Aydınlık modda sıkıntı yok
  2. kabilyazici

Çözüldü Redmi Note 13 Pro+ 5G (zircon) - HyperOS 3.0 Beta Faciası, Telefonum iki sürüm arasında sıkıştı

Global olup olmadığını anlamanın kesin bir yolu var mı? Kutulu almıştım üstünde jelatini var mıydı hatırlamıyorum ama telefonun arka kapağında CE damgası var. Kutusunu maalesef kaybettim
  3. kabilyazici

Uygulama getConf ile Direnç Durumunu Kontrol Edin, Tüm Romlara Tek Yerden Ulaşın

Reklamlar çok can sıkıcı, reklam kaldırma paketi eklenebilir, ilk satın alan ben olurum
  4. kabilyazici

Çözüldü Redmi Note 13 Pro+ 5G (zircon) - HyperOS 3.0 Beta Faciası, Telefonum iki sürüm arasında sıkıştı

Yazılımsal kayıt dediğiniz direnç kaydı mı oluyor? Ben uzaktan bağlantı ile IMEI attırmıştım birisine, şuan herkesin yaşadığı sorunu yaşıyorum. getConf ile baktığımda dirençsiz gözüküyor. BL kapalı. Cihazın global olduğunu düşünüyorum. Mecburen wipe ile sorunu geçici olarak çözme yoluna...
Üst Alt