kaanpasa kullanıcısının son içeriği

1. kaanpasa

Soru Redmi Note 10 5G guncelleme

Herkese selamlar bu seri güncelleme alicakmi özellikle 12,5 i
  2. kaanpasa

Soru Redmi note 9 12.0.7 global kararlı guncelleme

Oncelikle herkeze merhaba gectigimiz hafta redmi note 9 4-128 aldım. İmei sorgulama yaptirdik ithalat kayitli imei ve modeli imeinin bu cihazi gosteriyor aksi bir durum olsa farkli olmazmiydi 1 2.cisi sadece guncelleme ve sistem guncellemesi yapmayin dediler bu konuya ne diyorsunuz cevap...
  3. kaanpasa

Yardım Redmi Note 9 Durumu

Arkadaşlar Herkeze Merhabalar Bir kaç gün önce redmi note 9 4 128 global aldım sim1Çalışıyor (hücresel yok) sim2 çalışıyor(hücresel var) aldığım kişi imei numarası kaşe imza attı 2 yıl garantili dedi belgede elimde sonrasında model yükseltedebilirsin dedi şu anlık bir sıkıntım yok şükür ancak...
  4. kaanpasa

Haber Xiaomi isim değiştiriyor - (piyasaya etkisi ve durumun ne olabilir?)

Kaynak : Xiaomi, kendisiyle özdeşleşen Mi markasını sonlandırıyor! Xiaomi, oldukça sürpriz bir kararın altına imza atmaya hazırlanıyor. Başta akıllı telefon dünyası olmak üzere, teknoloji piyasasında “Mi” markası ile hafızalara kazınan şirket, pazarlama stratejisini değiştiriyor. İlk gelen...
  5. kaanpasa

Sohbet Xiomi Yurtiçi Yurtdışı global cihazlar arasındaki farklılıklar ve rsa durumu

Herkese merhabalar bu gunlerde yeni modellerden itibaren xiomi yurtdisi cihazlar icin rsa korumasi gelecegi soyleniyor ithalat yoluyla kayitli cihazlar rsa durumundan etkilenirmi bu konu hakkindaki herkesin dusuncesini duymak cok onemli benim icin imei dusme durumu olsa repair olayi nasil olur...
  6. kaanpasa

Yardım Ses Entregresi Bozulmuş??

Geçmiş Olsun Kutay Karaman bu konu hakkında bilgim yok ama senin adına üzüldüm umarım en yakın zamanda bir çaresini bulursun sorunun hallolur internette baktım daha önce aklıma geldi xiomi mi5s serilerinde pek problem meydana gelmiyormuş duyduğuma göre nadir diyorlar telefon daha önce hiç düştü...
  7. kaanpasa

Haber Xiaomi Türkiye Mağazalarının Adresleri Belli Oldu!

"Keşke Antalyada Herkezin Ulaşabileceği Merkezi Bir Yere'de Açsalar" (İstanbul'da,Adana'da,Afyon'da,Ankara'da,Batman'da,Bursa'da,Düzce'de,Hatay'da İzmir'de,kahramanmaraş'ta,konya'da,mersin'de) mağazaları bulunmakta.
  8. kaanpasa

Ana Başlık Sıkça Sorulan Sorular

Açıklayıcı Olmuş Teşekkürler.
  9. kaanpasa

Yardım Xiomi Marka Cep Telefonları Önerirmisiniz?

teşekkür ederim
  10. kaanpasa

Saf Android ile Miui Arayüzü Arasındaki Farkı Açıklayabilirmisiniz Önemi Nedir?
  11. kaanpasa

Sohbet Merhaba Arkadaşlar,

Hoşbulduk,Teşekkür Ederim 1535141028 Selam angel~~ 1535141106 Hoşbulduk,teşekkür ediyorum
  12. kaanpasa

Sohbet Merhaba Arkadaşlar,

Mİ A2,NOTE 5,NOTE 5 PRO,REDMİ 5 PLUS
  13. kaanpasa

Madalya MIUI Sever Madalyası Kazanın

Selam Teşekkürler :)
  14. kaanpasa

Teşekkür Ederim "Farklı Fikirleri Olan Arkadaşlarımız Yazmaya Devam Edebilirler"
Üst Alt