Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Oncelikle herkeze merhaba gectigimiz hafta redmi note 9 4-128 aldım. İmei sorgulama yaptirdik ithalat kayitli imei ve modeli imeinin bu cihazi gosteriyor aksi bir durum olsa farkli olmazmiydi 1 2.cisi sadece guncelleme ve sistem guncellemesi yapmayin dediler bu konuya ne diyorsunuz cevap...
Arkadaşlar Herkeze Merhabalar Bir kaç gün önce redmi note 9 4 128 global aldım sim1Çalışıyor (hücresel yok) sim2 çalışıyor(hücresel var)
aldığım kişi imei numarası kaşe imza attı 2 yıl garantili dedi belgede elimde sonrasında model yükseltedebilirsin dedi şu anlık bir sıkıntım yok şükür ancak...
Kaynak : Xiaomi, kendisiyle özdeşleşen Mi markasını sonlandırıyor!
Xiaomi, oldukça sürpriz bir kararın altına imza atmaya hazırlanıyor. Başta akıllı telefon dünyası olmak üzere, teknoloji piyasasında “Mi” markası ile hafızalara kazınan şirket, pazarlama stratejisini değiştiriyor. İlk gelen...
Herkese merhabalar bu gunlerde yeni modellerden itibaren xiomi yurtdisi cihazlar icin rsa korumasi gelecegi soyleniyor ithalat yoluyla kayitli cihazlar rsa durumundan etkilenirmi bu konu hakkindaki herkesin dusuncesini duymak cok onemli benim icin imei dusme durumu olsa repair olayi nasil olur...
Geçmiş Olsun Kutay Karaman bu konu hakkında bilgim yok ama senin adına üzüldüm umarım en yakın zamanda bir çaresini bulursun sorunun hallolur internette baktım daha önce aklıma geldi xiomi mi5s serilerinde pek problem meydana gelmiyormuş duyduğuma göre nadir diyorlar telefon daha önce hiç düştü...