kaannboss kullanıcısının son içeriği

1. kaannboss

Yardım SMS Spam Geliyor...

Böyle spamlar gelmeye başladı Çin Ve Rus servislerinden Saldırı yiyor olabilir miyim Smslerdi Hiç bir Mecrada Hesabım Bulunmuyor
  2. kaannboss

Yardım TWRP menüde başlatma

ekranımın yarısı kırık olduğu için mağzadan ekran boyutunu ayarlıyacak root erişimli bir app indirdim ekran boyutlarını yanlış ayarladığım için sistem başladığında hiç bir şey göremiyorum ayrıca ses + tuşumda çalışmıyor twrp menuye girerek unroot yapmak istiyorum orjinal ekran boyutlarına...
  3. kaannboss

Yardım Sertifikasız Batarya kullanımı sonucu Telefonum bozuldu

Bu gün adaptörümü İş yerinde unutmuşum kablo yanımdaydı Bende Evde Bulduğum Çok Dandik Markasız bı Adaptör ile jars etmeye başladım zaten etmiyordu %0 dı hep Video izlemeye koyuldum Bı anda ekran sapıttı yanıp sönmeye başladı Ve Kapandı Açmaya çalıştığımda Yanıt vermiyordu Bende Adaptör ile...
  4. kaannboss

Yardım Dahili Depolama Alanını SD kart Yapmak

Redmi 7 16 Gb'lik versiyonunu kullanıyorum SD Kart Kullansamda yetersiz Geliyor Root ile dahili Depolama alanını SD Kart olarak ayarlmak istiyorum Yani yazlımımda uygulamalarda orda olsun istiyorum bu mümkünmü mümkünse Risk Nedir SD kart olmadan cihazı başlatsam Nasıl Bir hata ile...
Üst Alt