Kaan7765 kullanıcısının son içeriği

1. K

Çözüldü ekran gelmemesi

merhaba mi9 t telefonumun ön kamerası bozuktu yedek parça sipariş ettim kendim değiştirmek istedim elim yatkın bu işlere güzelce söktüm değitirdim kamerayı herşeyi yerli yerine güzelce taktım ama ondan sonra telefon açılmaz oldu tekrar söktüm takmadığım bi yer falan varmı diye baktım ama bişey...
  2. K

Yardım Telefon açılmıyor

Arkadaşlar mi flash ile rom yüklerken sonlara doğru hata verdi telefon fastboot ekranındaydı birden kapandı kapanış o kapanış bi daha açılmadı ne bilgisayar görüyor ne şarj alıyor ne ekran geliyor hiç tık yok telefonda bilgisi olan varmı İnşallah telefonsuz kalmamışımdır
  3. K

Yardım Kamera sorunu

Arkadaşlar benim problemim şöyle telefonu alalı 6 aydan fazla oldu 2. Ayda falan yanlış hatırlamıyorsam bi güncellemeden sonra ön kamera bağlanamıyor hatası verdi öyle çok kullanan biri değilim o yüzden sıkıntı etmedim iş te yoğun tamire gerek duymadım bi zaman o şekilde kullandım ama 1 ay sonra...
  4. K

Yardım Kamera sorunu

S.a. arkadaşlar telefonun ön ve arka kameralarinda baglanilamiyor hatası alıyorum yaklaşık 1 ay önce ön kamera başladı o günden beri çalışmıyor arka kamera da bu ara yapmaya başladı arada açılıyor arada acilmiyor rom atsam duzelir mi
Üst Alt