kaan3oklar kullanıcısının son içeriği

1. kaan3oklar

Yardım Sorunsuz Rom yok mu ?

Ne denediysem bulamadım bıktım bu telefondan , parlaklık kısarken yeniden başlatırken kasmalar filan adam akıllı önerebileceğiniz rom yok mudur ?
  2. kaan3oklar

Yardım Akıcı rom arıyorum

eu stabil denedim miroom, magisk denedim fakat hepsinin ayrı bir sorunu vardı. Şu an telefonumda eu stabil 12 var fakat telefonun şarjı bitip ilk açıldığında bi acı çekişiyor durum sıkmaya başladı. Android sürümü filan önemli değil akıcı sorunsuz bir rom arıyorum. Bana önerdiğiniz romun...
  3. kaan3oklar

Yardım Reboot recovery dedikten sonra fastbootta kaldı

Mİ 9 Se cihaza Miroom flashlayacaktım fakat reboot recovery dedikten sonra fastboota attı ve galiba bootloader kilidi tekrar kitlendi. Mİ yazısını gördüğün zaman ''açılmış kilit'' simgesi artık gözükmüyor . Beyler yardım nasıl yapabilirim ? Telefon imei repairli. Tek tuşla twrp at diyorum...
  4. kaan3oklar

Rom Mi 9 SE Sorunsuz Rom Arıyorum

Şu an Miroomun 20.7.9 son sürümünü indiriryorum. Başka önereceğiniz rom var mı dır ya da türkiyede satılan mi 9 se lerin romunu nasıl bulabilirim ?
  5. kaan3oklar

Soru Mİ 9 SE MİUİ 12 mi 11 mi ?

Cihazımda Miui 12 kullanıyorum fakat ara sıra takılmalar yaşıyorum. Daha stabil olması için 11 mi kullanmalıyım ayrıca Miroom tavsiye edenler oldu . Şarj ve stabillik açısından uzun süre değiştirmeyeceğim bir rom arıyorum . Ayrıca avrupa romu mu daha iyidir global mi açıklarsanız sevinirim.
  6. kaan3oklar

Soru Miui 12 mi Miui 11 mi ?

miui 12 nin görsel teması hoşuma gidiyor fakat stabil değil. Ekranın açılmadığı zamanlar oluyor sinir bozucu. Sorum şu : Miui11 de en iyi batarya performansı veren rom biliyor musunuz ? Miui 12 daha beta olduğu için bataryayı geçiyorum fakat miroom mu daha stabil eu mu daha stabil hangilerini...
  7. kaan3oklar

Çözüldü TWRP hafızayı göstermiyor

TWRP yi güncellemek istedim fakat hafıza resimlerdeki gibi gözüküyor . TWRP açıkken pc ye bağladığımda ise dosyayı telefona atmadı nasıl düzeltirim. MİUİ 11.2 RevOS 20.2.26 Beta yüklü acaba romdan mı diyeceğim bilemedim.
  8. kaan3oklar

Soru Masik rom yükledim memnum değilim başka rom arıyorum.

Masik rom yükledim 1 aydır kullanıyorum geçişlerde takılmaya başladı klavyede yazı yazmakta zorlanıyorum batarya performansı tatmin etmedi . Görüntüsü güzel kamerası performansı güzel olan rom biliyor musunuz ? En önemlisi batarya
  9. kaan3oklar

Yardım En kaliteli Rom arıyorum

Elimde İmei atılmış Mi9 SE var ufak tefek sıkıntılar yaşıyorum.Üzerinde eu romu var nedense netflix yükleyemiyorum hattım çekmiyor ya romdan ya da imeiden olduğunu düşünüyorum şarj süresinin daha uzun gideceği bir rom arıyorum.Uzun süredir kullandığınız rom var mı elinizde veya kardeşim şunu...
  10. kaan3oklar

Rom Mi 9 SE'ye hatasız rom arıyorum.

Elimde imei çaktırılmış Mi 9 SE var. Dükkan değişik bir rom yükledi telefon rootlu gözüküyor ama gözükmüyor.Magiske tıkladığımda açılmıyor , silemiyorum. Netflix gibi bazı uygulamaları indiremiyorum bu yüzden orijinal düzgün çalışan bir rom biliyorsanız link atar mısınız? Özellikle eğer rom...
  11. kaan3oklar

Yardım Donuyor kapanıp açılıyor

Trendyoldan 12 aralıkta Redmi Note 8 aldım. Telefon uygulama arası geçiş olsun , duvar kağıdı seçiyim filan donuyor yeniden başlatıyor kendini. Şimdi telefonu yeni alınca servise verip 20 gün bekleyesim yok ne yapayım dostlarım yardım edin. Ayrıca güncelleme paketini yükleyemiyorum tanımlanamadı...
  12. kaan3oklar

Yardım Redmi Note 8 Kapanıp Açılıyor

Telefonu trendyoldan türkiye garantili olarak 1 hafta önce aldım . Dün Chrome'de gezinirken dondu bekledi kapandı yeniden açıldı . En son güncelleme paketini indirdim yükledim yazılımda mı bir sorun var diye tekrar denedim sekme arası geçiş olsun reklamlara tıkladım zorlansın diye dondu kapandı...
  13. kaan3oklar

Çözüldü Mobil Ağ Gözükmüyor

hocam telefonun model numarası silinmiş yaptırdım aldığım yere teşekkürler
  14. kaan3oklar

Soru Mi 9 SE Mobil Veri

Mobil verimi açıyorum bazen internete giremiyorum telefonu tekrar açıp kapatıyorum öyle giriyorum ayrıca 4.5 g yi çok az yerde çekiyor hızı bana yavaş geldi bilginiz var mı ? eu romu 10.3.3.0 romu var üzerinde yurt dışından imei atıldı
  15. kaan3oklar

Soru 1850 tl'ye Mi 9 SE aldım

Konya'dan aldım hocam Kartı elimde yardımcı olabilirim
Üst Alt