kaan114 kullanıcısının son içeriği

1. K

Yardım Şarj aleti orjinal mi ?

Arkadaşlar, yanlış bilgilere istinaden, benim şarj aleti 120w yazdırıyor ama 30w ile şarj ediyor :)
  2. K

HyperOS Xiaomi 13T Pro HyperOS Global Güncellemesi Yayınlandı

https://miuirom.org/phones/xiaomi-13t-pro#Global Merhaba, buradan indiriyorum, global cihaz doğru mu ?
  3. K

Soru Kamera Bulanıklığı

Örnek bir fotoğraf var mı acaba
  4. K

Rom Xiaomi 13T Pro HyperOS Türkiye Güncellemesi Yayinlandi.

Bu dosyayı indirip telefonun içinden manuel yüklüyoruz değil mi ? Herhangi bir veri kaybı oluyor mu ? Otomatik güncelleme alıyor mu ?Bir de bootloader açık, güncelleme sonrası kapanır ?
  5. K

Sıfırlama yaparak kurmaktan ne farkı var
  6. K

Bende de aynı sorular mevcut, bootloader süresi dün doldu, bugün manuel olarak yüklemeyi deneyeceğim ama verilerin saklanması konusunda endişem var. Telefonu sıfırlamak hiç istemiyorum.
  7. K

İlk mesajdaki link çok yavaş hocam, başka bir yerden indirebiliyor muyuz ? Bir de bunda sürüm farkları oluyor mu? Bl cumartesi açılacak bir deneyeyim bakalım
  8. K

Teşekkür ederim bilgi için, o zaman sürenin dolmasını bekleyip mi flash ile atayım. Bu durumda telefonumdaki veriler silinecek mi ? Her şeyi Google kayıtlı kullanıyorum. Rehber mesajlar fotoğraflar vs. Dolayısıyla çok sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Hyper OS geçince bunları kullanmada bir...
  9. K

O zaman hyperos u manuel atmak zorunda kalacağım değil mi :)
  10. K

Bilgilendirme için çok teşekkürler, bl kilidi için başvuru yaptım süreyi bekliyorum daha 2. Aşamaya geçmedim. Burada bırakırsam açılmayacağı için problem yaşamam diye düşünüyorum. Custom romlarla çok işim yok aslında prjinalin özellikleri yetiyor. Direnç için de bootloadera gerek yoksa hiç...
  11. K

Merhaba, global sürüm var bende 13 t pro Bootloader açmak için süreyi başlattım. Bootloader açmanın bir dezavantajı var mı ? Dirençli IMEI atılacak mecbur. Bunun için bootloaderın açılması şart mı ? Hyperos yükleyeceğim açıldıktan sonra amacım o aslında ama bootloaderın google playı ve banka...
  12. K

Soru Xiaomi 13T pro hyperOS

Hyper OS da değişen ne olur ki, direnç açısından problem olur mu
  13. K

Soru Tema

Tema için kullandığınız bir APK var mı?
  14. K

Soru 67w ve 120w farkı

Hocam şarj aleti sahte ama kablo olayını bir deneyeceğim
  15. K

Soru 67w ve 120w farkı

120w ve turbo charge yazıyor. Noktadan sonra 2 basamak da var. Ama Max 30w veriyor :) 1702897998 120w ve turbo charge yazıyor. Noktadan sonra 2 basamak da var. Ama Max 30w veriyor :)
Üst Alt