Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu dosyayı indirip telefonun içinden manuel yüklüyoruz değil mi ? Herhangi bir veri kaybı oluyor mu ? Otomatik güncelleme alıyor mu ?Bir de bootloader açık, güncelleme sonrası kapanır ?
Bende de aynı sorular mevcut, bootloader süresi dün doldu, bugün manuel olarak yüklemeyi deneyeceğim ama verilerin saklanması konusunda endişem var. Telefonu sıfırlamak hiç istemiyorum.
İlk mesajdaki link çok yavaş hocam, başka bir yerden indirebiliyor muyuz ? Bir de bunda sürüm farkları oluyor mu? Bl cumartesi açılacak bir deneyeyim bakalım
Teşekkür ederim bilgi için, o zaman sürenin dolmasını bekleyip mi flash ile atayım. Bu durumda telefonumdaki veriler silinecek mi ? Her şeyi Google kayıtlı kullanıyorum. Rehber mesajlar fotoğraflar vs. Dolayısıyla çok sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Hyper OS geçince bunları kullanmada bir...
Bilgilendirme için çok teşekkürler, bl kilidi için başvuru yaptım süreyi bekliyorum daha 2. Aşamaya geçmedim. Burada bırakırsam açılmayacağı için problem yaşamam diye düşünüyorum. Custom romlarla çok işim yok aslında prjinalin özellikleri yetiyor. Direnç için de bootloadera gerek yoksa hiç...
Merhaba, global sürüm var bende 13 t pro
Bootloader açmak için süreyi başlattım. Bootloader açmanın bir dezavantajı var mı ? Dirençli IMEI atılacak mecbur. Bunun için bootloaderın açılması şart mı ? Hyperos yükleyeceğim açıldıktan sonra amacım o aslında ama bootloaderın google playı ve banka...
120w ve turbo charge yazıyor. Noktadan sonra 2 basamak da var. Ama Max 30w veriyor :)
1702897998
120w ve turbo charge yazıyor. Noktadan sonra 2 basamak da var. Ama Max 30w veriyor :)