Kaage kullanıcısının son içeriği

1. Kaage

Soru Mi 5 Twrp Veya Fastboota Alma Sorunu

Şanslıymışım ne denebilir ki sizide tekrardan umutlandırdım kususra bakmayın hayırlı forumlar
  2. Kaage

daha demin aynı sorun aex rom flashlarken başıma geldi telefonu açıldı ama kurulum devam etmiyordu telefonu hemen pc ye bağladım xiaomi tool v2 yi açtım soldaki seçeneği seçtim (my devices works normally) olanı ondan sonra ordan twrp flashlamayı seçtim ve flashlayıp twrp ye girdi :D
  3. Kaage

hocam tüm denemelerime rağmen başarılı bir sonuç alamadım maalesef en iyisi ses tuşu filminizi en kısa zamanda yenisi ile değiştirin hayırlı forumlar
  4. Kaage

telefonumdaki indirme işlemi bittiği an sizin durumunuzdaki senaryoda neler yapabileceğime bakacağım
  5. Kaage

Soru Bir Efsanenin Sonuna Gelmek Üzereyiz. Rom Tavsiyesi?

benim size tavsiyem aex 9 rom olur üzerine birde darkness kernel tadından yenmez bi anda mi 5s plus a sahip olmuş gibi olursunuz :D
  6. Kaage

hocam aynı durumda olan bir derttaşın olarak rom flashladıktan sonra magisk flashlıyorsun ve rarsh apk yüklüyorsun root yetkisi veriyorsun bu uygulama sayesinde tek tuşla ister twrp ye ister fastboota girebilirsin ayrıca twrp olmayan cihaza telefon hazfızasından twrp aynı şekilde kernelde...
  7. Kaage

Sohbet Aranıza tekrardan döndüm

Aslında forumda bir çok kişi beni tanımayacaktir ama böyle bi konu açmak ve hepinizi selamlamak istedim :) Not: İlk Xiaomi cihazim olan mi 5 prime kronik anakart sorunundan dolayı bana veda etmişti ama benim Xiaomi ateşim hiç sonmedi aksine alevlendi ve hemen mi 8 se ile yoluma devam ettim...
  8. Kaage

Alış Xiaomi Mİ8SE Kırmızı

Siyah var hocam 1000 liraya
  9. Kaage

Alış Mi 8 Se

İlanim yok ozelden yaziyorum
  10. Kaage

Alış Mi 8 Se

Yazılım sıkıntısız ikinci el 4 aylık ciziksiz hatasiz 1000 liraya verebilirim
  11. Kaage

Soru Hangisi daha iyi

Se sikintili degil tecrube istiyor :@ Birazda adam gibi okuma ve bilgileri duzgun kullanma istiyor
  12. Kaage

Rom CrDroid 6.8 [OFFICIAL] [ROM] [Android 10] [MI 8 SE] [Sirius]

Urunde sikinti olabilir iade edin isterseniz Yada arizali mi 8 se bulun ondan o parcayi temin edin
  13. Kaage

Rom CrDroid 6.8 [OFFICIAL] [ROM] [Android 10] [MI 8 SE] [Sirius]

Bir cok yerde satiliyor alabilirsiniz
  14. Kaage

Rom [ROM] [OFFİCİAL] [10.0] EvolutionX 4.0 Sirius

https://mega.nz/#!z94kmABI!wtCTNrP2foDi0RK3Uu-hqdOUgrUEIlWLYVTZo8lj5WI
Üst Alt