Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aslında forumda bir çok kişi beni tanımayacaktir ama böyle bi konu açmak ve hepinizi selamlamak istedim :)
Not: İlk Xiaomi cihazim olan mi 5 prime kronik anakart sorunundan dolayı bana veda etmişti ama benim Xiaomi ateşim hiç sonmedi aksine alevlendi ve hemen mi 8 se ile yoluma devam ettim...
Herkese iyi forumlar linkteki ve ekteki takim elbiseyi almak istiyiyorum ama ceket pantolon yelek gomlek kravat hangileri gelir bu konuda tecrubesi olan varsa yardim edebilir mi ?
Link: Yelekli Gri Takım Elbise
Aosp tabanlı rom severler için;
KURULUM;
1- Pitchblack recovery kurulu olması gerekiyor
2- Android 9 tabanlı herhangi bir rom da olmalısınız
3- 4 wipe yapıp rom, modem ve gapps flashlamalısınız
NOT:
Gapps: The Open GApps Project
Rom...
Oncelikle iyi aksamlar sayfideger forum uyeleri ben bundan 2 ay once malum yolla kayitli mi 8 se aldim uzerinde imei var ve o imeiler kayitli gozukuyor ama bugun bana yasal uyari adi altinda bilmem kac nolu imei 60 gun icinde kapatilacaktir yaziyor o imei e devletten sorgulayinca o imei hakkinda...
Malumunuz mi 8 se icin pixel rom kaldirildi elinde son sorumunun bi kopyasi pcsinde telefonunda olan varsa bi yere yuklesinde benim gibi yana done aragan insanlar indirip kursunlar
https://forum.miuiturkiye.net/konu/mi-8-se-ilk-kurulumlar-rom-twrp-wipe-guncelleme-ve-sifirlama.37200/
Bu linkten istedigin sorunun cevabini bulabilirsin bu arada hayirli olsun
Saygi deger forum uyeleri redmi note 5a (ugglite) telefonumda sim kart taktiktan sonra ghost touch basliyor yalniz simkart kilidi ekraninda filan bi sikinti yok sim kilidini ne zman actim sapitmaya basliyor ne yapmaliyim sikinti ne olabilir