Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
daha demin aynı sorun aex rom flashlarken başıma geldi telefonu açıldı ama kurulum devam etmiyordu telefonu hemen pc ye bağladım xiaomi tool v2 yi açtım soldaki seçeneği seçtim (my devices works normally) olanı ondan sonra ordan twrp flashlamayı seçtim ve flashlayıp twrp ye girdi :D
hocam aynı durumda olan bir derttaşın olarak rom flashladıktan sonra magisk flashlıyorsun ve rarsh apk yüklüyorsun root yetkisi veriyorsun bu uygulama sayesinde tek tuşla ister twrp ye ister fastboota girebilirsin ayrıca twrp olmayan cihaza telefon hazfızasından twrp aynı şekilde kernelde...
Aslında forumda bir çok kişi beni tanımayacaktir ama böyle bi konu açmak ve hepinizi selamlamak istedim :)
Not: İlk Xiaomi cihazim olan mi 5 prime kronik anakart sorunundan dolayı bana veda etmişti ama benim Xiaomi ateşim hiç sonmedi aksine alevlendi ve hemen mi 8 se ile yoluma devam ettim...