Kaage kullanıcısının son içeriği

1. Kaage

Sohbet Aranıza tekrardan döndüm

Aslında forumda bir çok kişi beni tanımayacaktir ama böyle bi konu açmak ve hepinizi selamlamak istedim :) Not: İlk Xiaomi cihazim olan mi 5 prime kronik anakart sorunundan dolayı bana veda etmişti ama benim Xiaomi ateşim hiç sonmedi aksine alevlendi ve hemen mi 8 se ile yoluma devam ettim...
  2. Kaage

Sohbet Vodafone #evdekal

Vodafone un ince davranisi #evdekal
  3. Kaage

Sohbet Takım elbise ürün içeriği

Herkese iyi forumlar linkteki ve ekteki takim elbiseyi almak istiyiyorum ama ceket pantolon yelek gomlek kravat hangileri gelir bu konuda tecrubesi olan varsa yardim edebilir mi ? Link: Yelekli Gri Takım Elbise
  4. Kaage

Yardım Masik icon pack

Arkadaşlar limitless temayı mtz olarak yukleyince SS teki gibi oluyor bunun çözümü yok müdür
  5. Kaage

Alış Mi 5 anakart olan var mi

Mi anakart ariyorum olan varsa satin alabilirim
  6. Kaage

Rom [STABLE] [9.] Lotus-Os V1.5 Sirius

Aosp tabanlı rom severler için; KURULUM; 1- Pitchblack recovery kurulu olması gerekiyor 2- Android 9 tabanlı herhangi bir rom da olmalısınız 3- 4 wipe yapıp rom, modem ve gapps flashlamalısınız NOT: Gapps: The Open GApps Project Rom...
  7. Kaage

Çözüldü V11.0.1.0

Bu guncelleme bana ota yoluyla geldi bugun burdan indirip direk kuruluyor mu ?
  8. Kaage

Yardım Mi 8 se imei

Oncelikle iyi aksamlar sayfideger forum uyeleri ben bundan 2 ay once malum yolla kayitli mi 8 se aldim uzerinde imei var ve o imeiler kayitli gozukuyor ama bugun bana yasal uyari adi altinda bilmem kac nolu imei 60 gun icinde kapatilacaktir yaziyor o imei e devletten sorgulayinca o imei hakkinda...
  9. Kaage

Anket Nubia z17 vs mi 8 se

Elimde mi 8 se var nubia z17 takas teklifi geldi ne diyorsunuz bu ise ?
  10. Kaage

Rom Mi 8 se pixel experience rom

Malumunuz mi 8 se icin pixel rom kaldirildi elinde son sorumunun bi kopyasi pcsinde telefonunda olan varsa bi yere yuklesinde benim gibi yana done aragan insanlar indirip kursunlar
  11. Kaage

Yardım Mi8 se yeni telefonum güncelleme yükleme k için yardım

https://forum.miuiturkiye.net/konu/mi-8-se-ilk-kurulumlar-rom-twrp-wipe-guncelleme-ve-sifirlama.37200/ Bu linkten istedigin sorunun cevabini bulabilirsin bu arada hayirli olsun
  12. Kaage

Çözüldü Youtube Vanced Vodafone Sınırsız youtube

Aklinda bj konuda soru isareti acan arkadaslar emin olsunlar sinirsiz youtubedan kullaniliyor detaylar ekteki ss lerde
  13. Kaage

Çözüldü Youtube Vanced Vodafone Sınırsız youtube

Oncelikle herkese iyi forumlar Uzun zamandir vodafone freezone gamer ek paketjnden yararlaniyorum paketin icinde sinirsiz youtube olmasindan kaynakli aliyorum ama malum normal youtube uygulmasindaki reklamlar beni cigrimdan cikardi acaba youtube vanced j kursam sinirsiz youtube hakkimi mi...
  14. Kaage

Yardım Sim kart takinca ghost touch basliyor

Saygi deger forum uyeleri redmi note 5a (ugglite) telefonumda sim kart taktiktan sonra ghost touch basliyor yalniz simkart kilidi ekraninda filan bi sikinti yok sim kilidini ne zman actim sapitmaya basliyor ne yapmaliyim sikinti ne olabilir
  15. Kaage

İnceleme Kendi Widget'inizi Yapın

Cok tesekkur ederim hocam bende ne zmandir boyle bisey arastirmayi dusunuyordum
Üst Alt