k_pro_e kullanıcısının son içeriği

1. K

Yardım 33-35 Derece Isınma

Teşekkür ederimYes~~
  2. K

Soru Mediatek İşlemci

Arkadaşlar sizce Mediatek Dimensty işlemciler nasıl? Sonuçta Mediatek... (Benim fikrim sdn işlemci varken alınmaz)
  3. K

Yardım 33-35 Derece Isınma

Arkadaşlar oyun oynamadan 33-35 derece arası ısınma normal mi?
  4. K

Yardım Uygulama Çekmecesi

Uygulama çekmecesini açarken: uygulama çekmecesi ile ana ekran moduna geçmek, içerik merkezini kullanılamaz hale getirir diyor. Bunu anlamadım açıklar mısınız?
  5. K

Yardım Güvenlik Uygulamsı

Teşekküer ederim Yes~~
  6. K

Yardım Otomatik Başlatma

Teşekküer ederim Yes~~
  7. K

Kimse yok mu?:D
  8. K

Yardım Otomatik Başlatma

Hmm. Peki bu güvenlik uygulamasının bir faydası var mı ki? Teşekkür ederimYes~~ 1608998136 Peki otomatik başlatma ram ve pili harcar mı? Harcarsa çok mu?
  9. K

Yardım Otomatik Başlatma

Hmm. Peki bu güvenlik uygulamasının bir faydası var mı ki? 1608996991 Bunla ilgili konu açtım.
  10. K

Xiaomide güvenlik uygulaması faydalı mı? Örn; pil optimizasyonu, önbelleği temizleme, hızı arttırma gibi. Ve sık sık kulanmalı mıyım?
  11. K

Yardım Otomatik Başlatma

Whatsapp da otomatik başlatma açık değil ve bu yüzden bildirimler uygulamayı açınca geliyor. Otomatik başlatmayı açınca bildirimler geliyor lakin pili optimize edince uygulamanın otomatik başlatması kapanıyor. Yani bir uygulama için otomatik başlatmayı açmalı mıyım yoksa bataryaya zararı var mı...
  12. K

Yardım Duvar Kağıdı Döngüsü

teşekkür ederimYes~~
  13. K

Peki kapatsam ve hareketli duvar kağıdı kullanmazsam normal duvar kağıdı kullansam bile mi hata verir?
  14. K

Duvar kağıdı döngüsü nedir ne işe yarar? Otomatik Başlatma ile ne alakası var? Otomatik başlatmayı kapatsam bu uygulama için bir sorun oluşur mu? Bütün sorularımın cevabını alırsam sevinirim:)
  15. K

Soru Simkart etkinlestirilemedi

Cihazımı bul açık yapsak ücret alınıyor mu?
Üst Alt