k464n kullanıcısının son içeriği

1. k464n

Yardım Şarj

Telefonu neyin uyandirdigini nasil anlariz. Ekran kapali ama telefon uyanik MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. k464n

Soru Mi Mix 3 Batarya ekran sürelerini yazar mısınız?

Doğru teşekkürler MIX 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. k464n

Mi mix 3 için hocam. Yinede teşekkürler. MIX 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. k464n

Mi Mix 3 cihaz sahipleri, almış olduğunuz ekran sürelerinizi yazar mısınız? MIX 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. k464n

Recovery Mi Mix 2 Twrp 3.2.3-0 (Chiron)

Bu otomatik yükleme aracı mi mix 3 unki olsa sıkıntı olur mu. Elimde o var MIX 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. k464n

Recovery Mi Mix 2 Twrp 3.2.3-0 (Chiron)

Otomatik yükleme aracı yokmu ben bu yöntem ile yapamıyorum MIX 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. k464n

Rehber Xiaomi Mi Mix 2 Root Ve TWRP Recovery Yükleme Rehberi

Otomatik yükleme aracı yokmu ben bu yöntem ile yapamıyorum MIX 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. k464n

Soru Mi mix 3 şarjı kötü

Şimdi çektim görüntüleri. Olması gereken 5 yada 6 saat ekran süresi almaktır ama benim aldığım 3,5-4 saat. Guncellemelerle düzelir diyr düşünüyorum ama. MIX 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. k464n

Soru Mi mix 3 şarjı kötü

1 günü anca çıkarıyor. Isınma hiç yok ama MIX 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. k464n

Soru Mi mix 3 şarjı kötü

Bende çok memnun değilim ama daha romlar adam akıllı düzenlenmedi MIX 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. k464n

Rom Mi Mix 3 Global Kararlı Miui V10.2.2.0 Fastboot İndirme Bağlantısı

Twrp ile güncellemek gerek MIX 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. k464n

Ben Eu beta romu kullanıyorum çok memnunum hiç bir sıkıntım yok. MIX 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. k464n

Eu romda bu tarz bir problem yok MIX 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. k464n

Rehber Mi Mix 3 Magisk ile Root (Bootlop Sorunsuz)

Korkarım öyle şeylerden [emoji16] MIX 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. k464n

Rom Rom+kernel tavsiyesi

Eu rom tavsiye ederim. Pil ve performans gayet iyi MIX 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt